Ben teraziyim şimdi normal olmuyormuyum acaba merak ettim :1shok:
Bekar olanlar anormalmiş aba.-tatlicadiarzu-
Sen normalsin korkmavereliniortakopuyorumnanaktan
34yasnda ıkı cocugu var onalrla ugrasıo emınım kocasıda kıl bırseydr..sende bekarsn rahatsn e bencede hossundur..bu tabıkıı cekememezlık .ben olsam anneme derdım o kadınal bır daha konustrmzdm..bnde senın gıbı 26 yasında ve bekarımm anasının karnından dogmadı bana ole dıyecekkk mıçarım vallaa...
Ben teraziyim şimdi normal olmuyormuyum acaba merak ettim :1shok:
basit biri işte..ve etraftada bolca var böyle çöpten saptan şeylerle hayat geçiren parazit tipler..yapacak bir şey yok..hayatta kötü insanlarında var olduğunu kabul edip beğenmediğindede sınırı çekip görüşmemekten başka çare yok..bunlardan her yerde var,ve onlarsız bir yer bulmanında imkanıda yok.senin suçun olsun yada olmasın,onun özü zaten öyle..bende çok yaşadım benzer şeyler..takma,laflarını ver geç...:icecream:
Ne burcusan burcusun.
Söylücegi lafı resmen burca baglamış:mymeka:
Herkes burcunun tüm özelliklerini taşıcak diye ne kanun var nede doga üstü bi durum söz konusu...
Canım hiç kafana bile takma. Bu tür insanalrın söylediklerini kendine sorun edip kafanı boşa meşgul etme.
Boşver salal gitsin:icecream:
26 yaşında bekar cillop gibi kızsın..(görmesemde bilmesemde-tatlicadiarzu-)
Eee bide buna bekarlık eklenince...(kıskanclık kelimesini kullanmak istemiyorum. Bayanlar arasındaki tabirini sevmiyorum:dilcikar: Hem cinsini kıskanmak ne banalkafamçokkarıştı)
evet burca bagladı laf soktu anlamadımkı bende
Ne burcusan burcusun.
Söylücegi lafı resmen burca baglamış:mymeka:
Herkes burcunun tüm özelliklerini taşıcak diye ne kanun var nede doga üstü bi durum söz konusu...
Canım hiç kafana bile takma. Bu tür insanalrın söylediklerini kendine sorun edip kafanı boşa meşgul etme.
Boşver salal gitsin:icecream:
26 yaşında bekar cillop gibi kızsın..(görmesemde bilmesemde-tatlicadiarzu-)
Eee bide buna bekarlık eklenince...(kıskanclık kelimesini kullanmak istemiyorum. Bayanlar arasındaki tabirini sevmiyorum:dilcikar: Hem cinsini kıskanmak ne banalkafamçokkarıştı)
tesekkurler ama bana hep bu raslıyo hem cınslerım kıskanc fesat neblıyım bekar da varda evlı olanlar nıye yapar hıc anlamam sıze resmımı koymak ıserdım ama ban abıraz ters gelıyyo kusuruma bakmayın ama benı cogu kez denız cakıra benzetıyolar gormenız lazım tabı bende bılemıyorum tabı ben benım
iyi de siz de desenize üstünez vazife olmayan işleri karışmak da sizin burcunuzun özelliği mi diye..
allah allah yaa..
aynen haklısın benıde hep boylelerı buluyo canımı sıkmıyım dıyorum olmuyo bı yerde bende ınsanım yahu 19 yas kızın cahıldesek bu kadına ne dıycez bıllmıyoruma ama yasla alakası yok ıyı ınsanlar gormek ıstıyorum etrafımda artıkBöyle dengesizler benide bulur malesefBence hiç kafana takma bak kendide demiş mecburen evlenmiş aile baskısıyla belkide senin yaptıklarını yapamadığı için böyle davranıyo....
Ayrıca bu hayat senin hayatın kimle ne zaman evleneceğini ona soracak değilsin ya :sm_confused: Banada 19 yaşındaki bi arkadaş 22 yaşında ve sevgilim olmadığını öğrenince ne dedi biliyo musun aaa sen evde kalmışsın senin yerinde olsam intihar ederim dedi :roflol: Kendisi hergün başka birine aşık olan ve nadirende olsa her teklif edeni kabul eden bi insan olduğu için seçici insanları anlamamasını normal karşılıyorum şutarafagitti
Böyle boş ve dengesiz insanların laflarını dert edinmeye hiiiçç gerek yok canım boşveerrr
Takma ya ne takıyosun 34 yaşında kişiliği oturmamış biri bu sonuçta ..
Salla gitsin başkalarının ne dediğinin ne önemi var ki sen kendin için yaşıyorsunhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?