Terazi burcuyum ve biri canm skt?

ay kadın harbiii dengesiz abi ya bosversın bu burc ayakalarını keske sorsaydın ne ayaksın dıe apısıp kalsaydı :)))))))

millet bı garp kızım ya ne takıon 34 ama 84 yasındakı dedıkoducu kadınlar gıbımiş

ay kadın harbiii dengesiz abi ya bosversın bu burc ayakalarını keske sorsaydın ne ayaksın dıe apısıp kalsaydı :)))))))

sorsam apısıp kalcaktı zaten bugun anneme nasılsın demıs camdan onca laf dedı yuzume bakarak ama ortada hıcbısey yok

kızlar son durum su kadın bana nasılsın dıyo her gordugunde tuhaf ıste annemme bana nasılsın falan ıkıde bı gelıyo memlekete gıttı alasmarladık dıycekmıs bende evde yok dedırttım anneme saygısız sey ne konuscam dedım

Aaaaa,bak simdi-olmadi....Kolonyacim,her seyi insana baglidir...

Dedikodunun yeni bir adi var artik - SOSYALLESME ve yasi yoktur.
Bu olay pek dedikoduyla alakasi da yoktur. Kadincagiz "cok biliyorum"oynamaya calismis ve senin "kutsal"komsu gorevin onu dinlemek ve gururunu oksamaktir,eger onunla tekrar goruseceksen yerimseniben.
Ne yapsin ki-evde coluk cocuk,ev isi derken,aksam kocasi eve gelince,belki de sozunu dinleyecek hic kimse yoktur. Kimle ne konussun? Sana tavsiyem, en iyisi bu forumla tanistir. Hem komplekslerine "merhlem",hem de "satasacak" birini bulur kaydirigubbakcemile3.
Yasina gelince-hic oyle seyler dusunme. Avrupada insanlar 35-40dan sonra evlenip,coluk cocuk sahibi oluyor. Onlar da 21-22sinde evlenenleri duyunca:"Vah,vah,cok gencecik evlenmis"der kaydirigubbakcemile3. Hayat iste.
Bu arada burcun cok guzel. Haydaaa,dusunebiliyor musun-hem gencsin,hem guzel hem de cok klas bir burcun var...Komsunun nesi varmis?yerimseniben

Son düzenleme:

canım cok saol guzel dusuncelerın ıcın komsum yengec burcuymus ama ben yengec olupta cok sevdıgım kısler var o yuzden burca baglamıyorum bu memelekete gıdıyomus annneme kızınada alasmarladık dıyım demıs evdeydım odada durdum yok de dedım ne yuzle ya ben ne yaptım sana nasılsın dedı sonra gıdıyorum alasmarladık dedı bende alasmarladık abla dedım ne dıyım garıp bakıyo bozuldu cukı kotuluge kotulukle cvp bulamadı ya aevıne bı kez gıtmedım sadece annem gıtmısıtr evde kaldın bıle dedı resmen bu sıra oyle uzgunum kı ayrıldım erkek arkadasım dan uzun zaman oluyo ama ıcımde bıtmedı keske gelıp yerlesıyorum ıstanbula dese yoksa ımkansız ((evde kalmadım ama sevdıgımtek kısı var napıyım

haketmiş o en uyumlu burç terazi. bende eşimde öyleyiz şahsen asıl yengeçler dengesizdir hemen karşısındakileri kırar ısırırlar. sen neden sustunki bende yengeç olup normal birisini görmedim diyecektin. çocuğunuda çalıştırma böylelerine iyilik yapmaya gelmez. benim iş arkadaşım yengeç çok dengesizdi neler yaptı bana yalanla dolanla uffff sinir oluyorum böyle kişilere. terazi olarak tek suçumuz sessiz ve sakin olmamız galiba.

burcuna gore bı ınsana laf demek bana gore degıl ama benı anlamıssın cok dengesız fırsatcı bı bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…