Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler En Çok Hangi Burçla Uyum Sağlayamıyorsunuz ?

kesinlikle koçlarla uyum sağlayamıyorum.işin kötüsü kocam ve ufak kızımda tam bir koç larrrr of offff insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş.benimkide öyle oldu...

ben en çok kovalarla anlaşıyorum onu bilirim.ama şu balıkları ve ikizleri hiç anlayamadım ve anlaşamadım

bende koçla ve akreple anlaşamıyorum ha unutuyordum aslanlada anlaşamıyorum teraziyle iyi anlaşıyorum

ben balık burcuyla anlaşamıyorum onların melankolik halleri beni çok sıkıyor. tanıdığım bütün akreplere çok sinsi.
eşim ikizler gayet güzel anlaşıyoruz.

en çok koçlarla ve boğalarla anlaşamıyorum sevmiyorum..sevgilim yengeç..çok töleranslı olduğum müddeçe anlaşıyorum..çok duygusal ve kırılgan,bazen çok sıkıyo beni

Ben akrep ve boğaları asla kaçırmıyorum.süprizzzzzBen onları bulamasam onlar beni buluyo zaten.İki kere aşık oldum ikiside boğaydı.Şeniz

ben koç ve akrep burcuyla anlaşamıyorum eşimi balık biliyordum ama kimlige yanlış yazılmış meger akrepmiş istemedigim ot burnumun dibinde yani.hiç anlaşamıyoruz..başaklarıda hiç sevmiyorum ısınamıyorum...
en iyi terazi ikizler kova yengeç ile anlaşıyorum

Bende ikizler burcu ile iyi anlaşırım bugüne kadar tüm kız arkadaşlarım ikizlerdi.Ablam da ikizler burcu ablamlada iyi anlaşabiliyorum.Ama Oğlak burcundan pek haz etmiyorum sanırım.

Başak kadını ve Yengeç erkeğiyle anlaşamam.
Kızlar özellikle yengeç erkeklerinden uzak durun derim.

Başak kadını ve Yengeç erkeğiyle anlaşamam.
Kızlar özellikle yengeç erkeklerinden uzak durun derim.

Canım benim sevgilim yengeç burcu.Genelde öyle söylüyolar bi kaç kişiden daha duydum ben buradan :1shok:
Walla orta yolu bulunca anlaşılabiliyo ama bulamayınca durum vahim :a015:

benim en yakın ark. boğa ve en sevmediğim burç da aslan... akrep erkeklerindende uzak durmaya çalışırım :)

bide ben terazilerle de anlaşamıyorum çok soğuk geliyolar terazi olmama rağmen acaba bizdemi öle gözüküyoruz dışardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…