Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler En Çok Hangi Burçla Uyum Sağlayamıyorsunuz ?

teraziler benim bildiklerim ve tabiki ben insanları tanıyana kadar azıcık mesafeli dururuz ve bilmiyorum sizlerdemi öylesiniz ben herseyde uc noktalarda olamam hep ortalardayımdır hep mesafeli hep bır sınırım vardır

teraziler benim bildiklerim ve tabiki ben insanları tanıyana kadar azıcık mesafeli dururuz ve bilmiyorum sizlerdemi öylesiniz ben herseyde uc noktalarda olamam hep ortalardayımdır hep mesafeli hep bır sınırım vardır

Evet ben de her zaman, herkese karşı mesafeliyimdir, herkesle aramda bir sınır vardır. Öyle vıcık vıcık ilişkileri hiç sevmem. (Bu da mı burcumuzun özelliğiymiş sengözlerimebaksanab )

Ve terazilerle anlaşamadığımı ben de ekliyim. Bunu yeni farkettiim, çevremde biri var aslında çok da seviyorum, çok zeki, hayatta duruşu sağlam, özellikleri çok iyi tamam ama, hareketlerinin geneli sinirimi bozuyor :delphin:

canım akrep ve başak burçlarıyla anlaşamıyorum:dilcikar:

ilginctir ki bnm de bugune kdr butun en ii arklrm basak burcundan olmustur sanırım ben de kovalarla we ikizlerle anlasamıyorum yukselenlrle ilgili bse olabilir hihoyyyt

kesinlikle yengeç. 5 sayfayı da okudum çoğunluk hep yengeçle anlaşamıyor.
hayatım boyunca kurtulamadığım burç cinsidir şu yengeç. sevmediğim insanların çoğu yengeç burcundan çıktı.. bi lanet gibi hep de çevremdeler.. oda arkadaşlarımın hepsi yengeç.. ve hiçbiriyle de anlaşamıyorum. sanırım özelliklerimi ve onların da özelliklerini bilince anlaşmanın da zaten imkansız olduğu bariz bi şekilde açığa çıkıo. durum ve olaylar üzerinde duyarlı tarafımız onların umursamaz tavırları.. samimiyetimiz onların içten pazarlığı vesaire..

ben oğlaklarla hiç ama hiççç anlaşamıyorum.tamamen her noktamız zıt yani.en iyi anlaştığım akrep ve kova ee birazda ikizlerr.. terazi dengeli insan.iletişim sırasında doğru dengeyi kurabiliyo.bu yüzden genelde % 90 herkesle iyi anlaşıyo :)

ben oğlaklarla hiç ama hiççç anlaşamıyorum.tamamen her noktamız zıt yani.en iyi anlaştığım akrep ve kova ee birazda ikizlerr.. terazi dengeli insan.iletişim sırasında doğru dengeyi kurabiliyo.bu yüzden genelde % 90 herkesle iyi anlaşıyo :)

Tamamen sana katılıyorum canım akrep.kova ikizler ve terazi en ii anlaştıklarım terazi ile arada çatışmalar oluyor onunda kaynagı aynı özellikleri taşımamızdan benimde oglum terazi kızım ikizler eşim kova ben terazi müthiş bir aileyiz:lepi::lepi:

ayy cok uzuldum ya.
benım 10 aylık oglum terazı ve annesı koç babası akrep........

terzıler demıssınız ama bu sekılde yanlıs bılgı oluyor herkesın yukselenı ayrı o yuzden anlasıp anlasamama durumu degısıklık gosterır yukselenınızı de ekleyıp soyleyın anlasamadıngınız burcları benım 7 ekım burcum terazı yukselenım akrep mesela

Back
X