koç bayanları ile çok az arkadaşlığım oldu.
boğa bayanları ile geçinirim eğer boğa bayanı üç kağıtçı değilse.boğa erkekleri ile de muhabbetim iyidir.
ikizler bayanı ile de mesafeli olmaktan yanayım.içi saf ama bazen saçma hallere girebiliyor.insanları kendinden uzaklaştırıyor.ikizler erkeklerine muhtaç değilsem sakin muhtaçsam kabus gibi bir ilişki.
yengeç bayanları ve erkeklerinden Allah korusun beni. 10 yengeçten birini severim.onunda eşi bulunmaz.geri kalanı kıskanç, fesat,gizli yönetmeyi seven bide hazımsız.kıskançlığı fesatlığı geçtim hazımsızlıkları yüzünden bir kaşık suda boğasım var çoğunu.
aslanlarda sanki dünya bensiz dönmez modunda insanların onu kazımamasına çok kızar.sabit burç ama sağı solu belirsiz.bazen doyumsuz.sen ondan taraf olsanda hep bir hıyanet bekle.kısaca mesafe konulmalı.
başaklar,ben yüzde yüz kimse ile anlaştıklarını görmedim.illa ne kadar mükemmel davransam da eleştiri adı altında beni kırıp kendilerinden uzaklaştırırlar ve şunu gördüm kendi bazı huylarına da sinir oluyorlar.başak erkekleri sürekli beyin tırmalar sorun icat eder.çoğu kez şahit oldum.
terazi bayanları ve erkekleri ile yüzeyde iyi derinde iki yüzlü bir ilişki içinde buluyorum kendimi.kendi burcum diye demiyorum erkekleri pek traşçıdır.hani şunu bunu almaya kararsız olursunda insan yaşamaya da kararsız olur mu Allah sabır versin uğraşanlara.
akrep kadınları ve erkekleri ile bire bir rakip değilsem sorun yok gibi.
yay kadınları ve erkekleri için.yay kadınları çene çalmayı çok sever ortada bir konu olmasa da canları istediğini canları istediği zaman yapmak isterler.kendinin saf olduğunu ima eder fakat dedikodusunda da şahit oldum.yine bazı insanlar onlarda güvenilmez bir hava seziyor.yay erkekleri tam bir gezenti yada tam bir dindar- öğretmen karışımı.yay erkeklerinin illa bir arkadaşını terkedip diğerine gitmeyi sever.samimi olduğunuzu düşünürsünüz ama öyle olmayabilir.
oğlak kadını ve erkeği: arkadaş olarak çok naif kibar ama tanıdıkça inatçı ve yönetmeyi seven.bir de kabul etmediği fesatlığı ve kıskançlığı var ama bir yengeç kadar hazımsız değil.onun parasını sürekli harcayıp israf etmedikçe iyi geçinirsiniz.ona bazen paranın bazı dostluklarda kar etmediğini anlatmanız gerekir.
kova kadını ve erkeği,genel olarak anlaşırım sorunlu bir ailede yetişmediyse.ama kendinde bir sorun varsa kendinde olduğun pek kabul etmezler mesela pek yalelli hallerini.o yüzden bir şeyden sıkılınca neden sıkıldıklarını kendileri de bilmiyor.
balık kadını ve erkeği,balık bayan arkadaşım pek yoktu annem harici en belirgin huyları insanlara gaz verir kendi aynı şeyi yapmaz tembellik ederler.ama iyi gaz verirler
.balık erkeklerinin bir kısmıda su nereye akarsa bende oraya akarım modundadırlar.pek zora gelmezler zor ve sorumluluk rutinli işlerde millete sarmaya yer ararlar. hep mağdur olduklarını düşünüp kendilerine acırlar.