Terazi Burcu 24 Eylül - 22 Ekim Teraziler En Çok Hangi Burçla Uyum Sağlayamıyorsunuz ?

akreplerden nefret ediyorum
yengeçleri çok itici buluyorum hiç sevmem
yaylarla kovalarla aslanlarla çok iyyim

kesinlikle başak ve akrepler. ne kadar alttan alsam da olmuyor Allah uzak etsin zor iki burçta

2017 Şubat Ayı Terazi Burcu Yorumu
2017 Şubat Ayı Terazi Burcu yorumları Kadınlar Kulübü TV'de! Aşk, iş, sağlık, aile, sosyal çevre ve şans... Merak ettiğiniz her şey Astrolog Barış Özkırış'ın anlatımında saklı..
Kadınlar Kulübü kadınları olarak sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz sevgili üyeler! Haydi bakalım Kadınlar Kulübü TV olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalın! :)

https://www.kadinlarkulubu.com/kadinlarkulubutv/
https://www.instagram.com/kadinlarkulubutv/
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Kaynanam hangi burç acaba o burçla kesin anlaşamıyorum :)

Yay ve başak kadınıyla hiç anlaşamıyorum. Erkekleri ile iletişim sıkıntım olmuyor. Başağın herkesi eleştirip kendini kusursuz görmesi, aşırı dedikoducu olması ve bunu kötü niyetle yapması, Yay burcu kadınlarının da yine dedikodu merakı, aşırı çirkef ve profesyonel yalancı olmaları.. Bu iki burçta zeytinyağı gibiler... Tanıdığım 5 kişiden 4ü böyle çıktı...
En yakın arkadaşlarım Oğlak, Koç, Balık burcu..

koç bayanları ile çok az arkadaşlığım oldu.
boğa bayanları ile geçinirim eğer boğa bayanı üç kağıtçı değilse.boğa erkekleri ile de muhabbetim iyidir.
ikizler bayanı ile de mesafeli olmaktan yanayım.içi saf ama bazen saçma hallere girebiliyor.insanları kendinden uzaklaştırıyor.ikizler erkeklerine muhtaç değilsem sakin muhtaçsam kabus gibi bir ilişki.
yengeç bayanları ve erkeklerinden Allah korusun beni. 10 yengeçten birini severim.onunda eşi bulunmaz.geri kalanı kıskanç, fesat,gizli yönetmeyi seven bide hazımsız.kıskançlığı fesatlığı geçtim hazımsızlıkları yüzünden bir kaşık suda boğasım var çoğunu.
aslanlarda sanki dünya bensiz dönmez modunda insanların onu kazımamasına çok kızar.sabit burç ama sağı solu belirsiz.bazen doyumsuz.sen ondan taraf olsanda hep bir hıyanet bekle.kısaca mesafe konulmalı.
başaklar,ben yüzde yüz kimse ile anlaştıklarını görmedim.illa ne kadar mükemmel davransam da eleştiri adı altında beni kırıp kendilerinden uzaklaştırırlar ve şunu gördüm kendi bazı huylarına da sinir oluyorlar.başak erkekleri sürekli beyin tırmalar sorun icat eder.çoğu kez şahit oldum.
terazi bayanları ve erkekleri ile yüzeyde iyi derinde iki yüzlü bir ilişki içinde buluyorum kendimi.kendi burcum diye demiyorum erkekleri pek traşçıdır.hani şunu bunu almaya kararsız olursunda insan yaşamaya da kararsız olur mu Allah sabır versin uğraşanlara.
akrep kadınları ve erkekleri ile bire bir rakip değilsem sorun yok gibi.
yay kadınları ve erkekleri için.yay kadınları çene çalmayı çok sever ortada bir konu olmasa da canları istediğini canları istediği zaman yapmak isterler.kendinin saf olduğunu ima eder fakat dedikodusunda da şahit oldum.yine bazı insanlar onlarda güvenilmez bir hava seziyor.yay erkekleri tam bir gezenti yada tam bir dindar- öğretmen karışımı.yay erkeklerinin illa bir arkadaşını terkedip diğerine gitmeyi sever.samimi olduğunuzu düşünürsünüz ama öyle olmayabilir.
oğlak kadını ve erkeği: arkadaş olarak çok naif kibar ama tanıdıkça inatçı ve yönetmeyi seven.bir de kabul etmediği fesatlığı ve kıskançlığı var ama bir yengeç kadar hazımsız değil.onun parasını sürekli harcayıp israf etmedikçe iyi geçinirsiniz.ona bazen paranın bazı dostluklarda kar etmediğini anlatmanız gerekir.
kova kadını ve erkeği,genel olarak anlaşırım sorunlu bir ailede yetişmediyse.ama kendinde bir sorun varsa kendinde olduğun pek kabul etmezler mesela pek yalelli hallerini.o yüzden bir şeyden sıkılınca neden sıkıldıklarını kendileri de bilmiyor.
balık kadını ve erkeği,balık bayan arkadaşım pek yoktu annem harici en belirgin huyları insanlara gaz verir kendi aynı şeyi yapmaz tembellik ederler.ama iyi gaz verirler :D.balık erkeklerinin bir kısmıda su nereye akarsa bende oraya akarım modundadırlar.pek zora gelmezler zor ve sorumluluk rutinli işlerde millete sarmaya yer ararlar. hep mağdur olduklarını düşünüp kendilerine acırlar.

en cok akreple anlaşamıyorum sanırım annem akrep :( bir de koçlarla kardeşim koç :( nasıl bir araya gelmişsek artık, akrep aşırı baskın ve bencil ve kırıcı, koçlar cok egolu cok kıskanç işte böyle

Oğlak ve Yengeç burçlarıyla anlaşamıyorum bir türlü
Oğlakların her şeyi ben bilirim havaları çok rahatsız ediyor
Yengeç tanıştıklarımın da hepsi ağlaktı cidden yani kendi duruşları yoktu, özgüvensizdiler bu yüzden anlaşabildiğimi düşünmüyorum

bende konuyu hortlatayım.
yengeçler ile kesinlik ile anlaşamıyorum illa bi yerden çıkıyor bişey.
erkeklerini at çöpe gitsin.insanın psikolojisini bozmaya birebir.
oğlaklar ile anlaşırım diye çok inanmıştım.ama ben inanmışım sadece :D
oğlağın içindeki vasıfsız ezik yapıyı farkedince bütün hevesim kaçtı.
bide aileci ama nasıl aileci insan kendi evine değer vermeden aileci olsa ne olmasa ne.
başaklar koçlar ve aslanlar kesinlikle kırıcı birde alıngan sana çata çat yüzüne söyleyecek sen söyleyince senle kavga edecek ve alınacak.
sözde teraziyim ve kova iile mütiş harika filan diyorlarda kova erkeği dünaya sadece arkadaş edinmek için gelmişse nasıl alacak o yuvanın sorumluluğunu?

Back
X