Terbiyesiz adam!

Bencede öyle sübyancılık başka birşey değil amin kızlarda ilginç

Ben yaşa falan takmadım da madem sevdiği biri var (!) ne diye görüşmek için o kadar ısrar etmiş?

Sevdiği kız diye bahsi geçen kız 19 yaşında bu adam! 35 yaşında yani?
Bildiğimiz sübyancı!
Sizede öyle oyalanmak için yazmış boşluğuna denk gelmişsiniz. Hiç kendinizi yormanıza düşünmeniz bile gerek yok bence.

Ya lütfen mümkünse tek kelime yazmayın bu kişiye , sinirlendim akşam akşam
İki konuşunca kendilerini nerelere koyuyorlarsa .

Evet sübyanci kesinlikle! düşünmek derken kendimi kötü hissettirdi adam denmeyecek densiz bunu karşıma alip bide ciddi konuştum

İlk konustugunuzda ciddi iliski diye girmeseydiniz keşke zamanla olur bu

Yani tamam konusarak vaktinizi calmıs ama görüşmeden itiraf etmiş ve belli etmiş kendisini buda iyi bişey ya sonuna kadar kandırıp vazgectim deseydi

Yani tamam konusarak vaktinizi calmıs ama görüşmeden itiraf etmiş ve belli etmiş kendisini buda iyi bişey ya sonuna kadar kandırıp vazgectim deseydi
Tabiki zaten bu duruma şükür ben sadece üzüldüğüm böyle kalitesiz bir erkekle muhatap olmam oldu arti bu karaktersiz silik tip benim yaşımı eleştirmiş

Zaten kendi akıl yaşına uygun sevgili bulması en hayırlısı sizin için. Eşşşek kadar olmuş ailevi sorun diyor, bu ne ya!

Onu demeseydim ama kimbilir başka ne oyun oynardı hem ben ciddi istiyorum başka türlü kaldıracak pskolojide değilimki
Ama siz ciddi ilişki istiyorsaniz diye o da tamam ciddi ilişki derse ciddi ilişki olmuyor ki daha çok üzülürsünüz. En azından biraz tanıdıktan sonra söyleyin. Pat diye sevgililikten girmeyin bir flört dönemi olsun.

Tabiki zaten bu duruma şükür ben sadece üzüldüğüm böyle kalitesiz bir erkekle muhatap olmam oldu arti bu karaktersiz silik tip benim yaşımı eleştirmiş
Boşver kendi yasına baksın
Cok zengin değilse 19luk cıtır ona bakmaz zaten

Bilmiyorumki aslında geçmişte çok üzüldüğüm için belki böyle davrandım konustum yani .Çok sevdim ben daha önce bir sene oldu tam terkedildim ve başkasıyla evlendi hemen o yüzden korkuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…