- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Koekuyorsun ama tam tanimadan hemen sevgili olmayı ciddi olursan kabul ederim diyorsun. Bi dur tani diyorum bende sevgili olmadanBilmiyorumki aslında geçmişte çok üzüldüğüm için belki böyle davrandım konustum yani .Çok sevdim ben daha önce bir sene oldu tam terkedildim ve başkasıyla evlendi hemen o yüzden korkuyorum artık
Yok biz zaten sevgili olmamiştik tanima aşamasinda oldu bunlarKoekuyorsun ama tam tanimadan hemen sevgili olmayı ciddi olursan kabul ederim diyorsun. Bi dur tani diyorum bende sevgili olmadan
Ya hayır olurmu benim sinirlendiğim noktalar başka böyle bir adami ciddiye alip birde niyetimi söyledim diyorum arti bu adam yaşimi konu ediyor ve sevdiği varken bana yazma cüretinde bulunup adınıda aile sorunu diyorSinir olmuşsunuz da adama hala yazış şekliniz adam biraz uğraşsa evet diyecek gibi
Sizin gibi cevap veren olunca erkekler “sinirini kusuyor” diye düşünmüyor. “Sinirini kusuyor çünkü onu ikna etmemi bekliyor” diye düşünüyor. Aklınızda bulunsun.Ya hayır olurmu benim sinirlendiğim noktalar başka böyle bir adami ciddiye alip birde niyetimi söyledim diyorum arti bu adam yaşimi konu ediyor ve sevdiği varken bana yazma cüretinde bulunup adınıda aile sorunu diyor
Aşk olsun ya sizce bu yazının özeti bumu elbetteki o ciddi ben ciddi dedik diye olmuyorki bunu zamanla görürüz zaten bizde böyle konuştuk tanimayla olcak ve illa olcak diye birşey yok veya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama mesele çok başka adam aşık birine resmen bana yazma saygisizliğinda bulunuyor ben kimsenin boşluğunda yazilcak bir karakter değilim yada benim yaşımı mevzu edecek bir terbiyesizle muhatap olmam kötü oldu çok bozuldum tabikiBen şeyi merak ediyorum mesela siz "ben ciddi olarak baslamak istiyorum" diyorsunuz ya sonra karsidaki de ben ciddiyim diyor diyelim mesela sonra ne oluyor? Ciddi olunca nasil ilerliyor?
Diyelim ciddi basladiniz 3 ay sonra olmadi ayrildiniz yine mi sinirleniyorsunuz?
Ama adama gayet sakince cevap verdim sinir kusmadimki yüzüne bunu şuan yapıyorum:) öyle diyince zaten olabilir dedim ve konuyu kapatip veda eden benim.ama dediğinize katılıyorum haklısınızSizin gibi cevap veren olunca erkekler “sinirini kusuyor” diye düşünmüyor. “Sinirini kusuyor çünkü onu ikna etmemi bekliyor” diye düşünüyor. Aklınızda bulunsun.
Ne diycezki ama ben rahat takilmalik ilişki istiyorummu diyelim valla bende şaşirdim kime ne diyeceğimi:)Ben ciddiyim diye başlamak yanlış ama
Bi kere bende böyle yapmıştım ama şimdi ne kadar yanlış olduğunu anladım
Adamı tanımıyorsun bile
Neyse bu adam zaten tırt boşver bunu
Birşry kaybetmedin
16 yas kucukmus adam 35 yasinda16 yaşında lise bitmiş olmuyor ki. Bildiğin çocuk oluyor. Genç bile değil çocuk. Uzak durun
Aşk olsun ya sizce bu yazının özeti bumu elbetteki o ciddi ben ciddi dedik diye olmuyorki bunu zamanla görürüz zaten bizde böyle konuştuk tanimayla olcak ve illa olcak diye birşey yok veya kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama mesele çok başka adam aşık birine resmen bana yazma saygisizliğinda bulunuyor ben kimsenin boşluğunda yazilcak bir karakter değilim yada benim yaşımı mevzu edecek bir terbiyesizle muhatap olmam kötü oldu çok bozuldum tabiki
Birşry demene gerek yokNe diycezki ama ben rahat takilmalik ilişki istiyorummu diyelim valla bende şaşirdim kime ne diyeceğimi:)
Yazinin özeti degil ama sadece merak ettim ciddiyiz konusmasi yapinca ne oldugunu. Herneyse karsidakinin kötü niyetli olmasi sizin karakterinizle alakali birşey degil. :) Uzulmeyin
Haklısınız ama tabi bu ayri mevzu .Mesele burda yapılan saygısızlık ona tavrım hoş gelmez uzak duruu anlarim ama bu nedir :)Birşry demene gerek yok
İki insan birbirine aşık olursa ciddi düşünmeye başlar
Görmediğin adama böyle konuşulmaz
Takılmalık da demicen tabi
Yaşayıp görücen
Hiç buluşmamışsın bile adamla
Geç anladım16 yas kucukmus adam 35 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?