Terbiyesizliğe bakarmısınız😓

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki 😳
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Midem bulanıyor erkeklerden yahu.
Ne iğrençlik :(

Arkadaşlar iş yerinde bir abla var nasıl desem ağzı gevşek saçma sapan konuşur. Neyse bu abla, evli bir erkek arkadaş ve ben iş için bir aradayken abla beni gösterip bak ne güzel kız demi dedi.
Sürekli de X in eski sevgililerinden bahseder sen ne çapkından der filan sever böyle konuları. X kişisi de, ki ben abi diyorum benden üst ne dese beğenirsiniz ah abla bekar olacaktım ki 😳
Kalakaldım hiçbişey demedim işimi bitirip çıktım. Adamın karısı da hamile aynı iş yerinde.
Ne iğrençlik :KK43:
Bir daha sizin şansınıza böyle bir laf ederlerse cevaplarını verin yoksa susmazlar.

Bir daha sizin şansınıza böyle bir laf ederlerse cevaplarını verin yoksa susmazlar.

Böyle durumlarda kalaklıyorum ne diyeceğimi bilemedim ama aşırı sinirlendim terbiyesizler.
Bi daha olursa kızıcam.

Uyardın mı?

Kocaman insan olduğunu düşünüyorum benimle bu şekilde şaka vb imalarda konuşmalarda bulunmayın işimizle ilgilenelim dedin mi sen kendini savunacaksın.

Gevşek heryerde var.

Hiçbirşey diyemedim o an ya kalakalırsınya.
Ama ablayı yalnızken uyarıcam ama düzelmez eminim hep böyle de sınırı aştı bu sefer :(

Böyle durumlarda kalaklıyorum ne diyeceğimi bilemedim ama aşırı sinirlendim terbiyesizler.
Bi daha olursa kızıcam.
Bazı insanların yüzünün astarı yok , alışmışlar arsizliga uyarın nolursa olsun bi daha duymak istemiyorum deyin

"ne münasebet benim güzel olup olmamdan x kişisine ne?"diyip bozcaktın ki bir daha böyle patavatsızlık yapmasın. bir dahakine sessiz kalma yüz bulmasınlar

Hiç hazır cevap biri olamadım içimde patladı ama uyarıcam ablayı. Adama diyecek laf yok pislik bi de karısıyla da arkadaşız ya.

Anladığım kadarıyla sessiz kalmışsınız. Olay soğumadan haddini bildirin ikisine de. Bahsettiğiniz kadın da iş ortamınız kadar gevşek. Iki bekar olsa da baksana ne güzel denir mi iş ortamında? İş hayatında abili ablalı hitap etmeyin, mesafe koruyun azıcık. Adam zaten pusuda bekliyor resmen.

Ne iğrençlik :(
Çok iğrenç bir muhabbet olmuş. Keşke orda birşey deseydiniz. Erkek olana açıkça soğuk ve mesafeli davranın, muhatap olmayın. Kadına da bir kenara çekip adınızı bir daha böyle bir konuşmaya malzeme yaparsa ciddi sonuçları olacağını söyleyin

Abla abi olmaz iş yerinde. Falanca bey, falanca hanım olur. Abla abi diyince ipin ucu kaçıveriyor eğerkarşıdaki duracağı yeri bilmiyorsa. Ne kadar gereksiz konuşmalar lütfen işinize bakın tarzı resmî bir uyarı iş görür.

Yok artık ahlaksıza bak bekar olsaymışmış, senin gibilerin neyine zaten evlilik.

Anladığım kadarıyla sessiz kalmışsınız. Olay soğumadan haddini bildirin ikisine de. Bahsettiğiniz kadın da iş ortamınız kadar gevşek. Iki bekar olsa da baksana ne güzel denir mi iş ortamında? İş hayatında abili ablalı hitap etmeyin, mesafe koruyun azıcık. Adam zaten pusuda bekliyor resmen.

İş ortamı gereği abi diyoruz bey kullanılmıyor ama böyle laubali de değil ortam..

tamamiyle o abladan kaynaklı ama adam da öyleymiş demekki. Ahlaksız birde eşini de tanıyorum terbiyesiz ne olacak.

Abla abi olmaz iş yerinde. Falanca bey, falanca hanım olur. Abla abi diyince ipin ucu kaçıveriyor eğerkarşıdaki duracağı yeri bilmiyorsa. Ne kadar gereksiz konuşmalar lütfen işinize bakın tarzı resmî bir uyarı iş görür.

Bey hanım kullanılmıyor herkes abi abla diyor her yerin düzeni farklı. Bey hanım dersem gülerler bu durumu anlamayabilirsiniz ama böyle.

Ar damarı çatlamış iki gevşek.
Lütfen şunlara fırsat verme. 🤦🏻‍♀️ Anladım bir an şoklamışsın ama şöyle güzel bir cevap yapıştır.

Çok iğrenç bir muhabbet olmuş. Keşke orda birşey deseydiniz. Erkek olana açıkça soğuk ve mesafeli davranın, muhatap olmayın. Kadına da bir kenara çekip adınızı bir daha böyle bir konuşmaya malzeme yaparsa ciddi sonuçları olacağını söyleyin

Erkek olanla zaten çok bir muhabbetim yoktu.
Öyle sürekli karşılaşmıyorumda şükür.
Ama kadını uyarıcam kesinlikle de güler geçer hiç laftan anlayacak gibi değil :/

İş ortamı gereği abi diyoruz bey kullanılmıyor ama böyle laubali de değil ortam..

tamamiyle o abladan kaynaklı ama adam da öyleymiş demekki. Ahlaksız birde eşini de tanıyorum terbiyesiz ne olacak.
Nasıl bir iş o ya?
Başkasının ne dediği önemli değil siz bu mesafeyi sağlayabilirsiniz. Siz biz hanım bey her yerde kullanılabilir.
Adama diyecek söz bile yok zaten. Uzak durun kendinizi nerede bulduğunuzu bilemezsiniz. Net bir konuşma yapın ikisiyle de yuttu bunu dedirtmeyin.

Back
X