terbiyesizliğin bu kadarı

Pardon da bunun başörtüsüyle çağdaşlıkla ne alakası var?
Bir hafta sonu gülhane parkına gidin de gözlerinizle görün ben başka bişey demiyorum...

Okul sınırları dışındada olsa öğretmenler,müdür çocukların gelmediği zamanları ailelere haber vermeli.Ailenin bilgisi olursa bukadar olmaz belki.Aile çocuğu okula yolluyor,dönem sonunda da aa çocuğumuz okulu kırmış,sınıfda kalmış.Nere gittin oğlum/kızım:Hiç arkadaşlarla takıldım.
Aslında bir iki kere çocukların orda bunları yaptıkları biliniyor madem baskın yapsın öğretmenler

Pardon da bunun başörtüsüyle çağdaşlıkla ne alakası var?
Bir hafta sonu gülhane parkına gidin de gözlerinizle görün ben başka bişey demiyorum...

bunları yapanda başörtülüler demeye getiriyosunuz lafı haklılık payınız var söylemek istediğim şu bu millete yıllarca din ve dinin emirleri gericilik olarak gösterildi işte sonuç bu inançsız yetişen bi nesil !!! boşluga düşmüşler teselliyide işte orda burda ahlaksızlıkta arıyorlar

Artik cocuk okula gitmedigi zaman velilerin cep telefonuna mesaj gidiyor cocugunuz bugun okula gelmemistir diye bundan sonrasi veliye kalmis.

nasıl yanı tam olarak bırlıktelık yasıyorlar sokakta . kopekler bıle yapınca yadırgıyoruz nasıl bunu yapar gencler yakınlasmada degıl tam bır cınsel bırlesme:S ben esımden bıle cekınıyorum ısık acık olunca bu ınsanlar sokakta gupegunduz bunu nasıl yaparlar:S ALLLAH AKIL FIKIR VERSIN

Artik cocuk okula gitmedigi zaman velilerin cep telefonuna mesaj gidiyor cocugunuz bugun okula gelmemistir diye bundan sonrasi veliye kalmis.

Okulla irtibatım olmayalı uzun zaman oldu.Ozaman ailelere daha çok iş düşüyor.

tövbe estafurullah , allahım sen ıslah et hadı yetıskınlerıde gectımde çoluk çocuk görse gelde anlat rezillik , ben olsam alır sopayı kostururdum cıddıyım

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/593596-yardim-edin-lutfen-3.html#post28626776
[INDENT]şu halka açık yerlerde sevişen sonra da ağlayıp zırlayan insanları anlamam. madem korkuyorsun ne diye ormanda iş pişiriyorsun adı üstünde orman piknik yapanı var gezeni var ne akla hizmet etmiş. hayır çoluk çocuğa tamamen kötü örnek ve zaten orda yiyişen kızlar da çok iyi tanıınmazlar.

müstehak olmuş arkadaşına aklı başına gelmiştir umarım

bu konuya böyle bir mesaj yazdıktan sonra,aynı olayı bugün yaşayıp şahit olmanız gerçekten kötü olmuş. sanki önnüze çıkarmış aynı şeyi hayat..
sizin deyiminizle yiyişen kızlardan biri karşınıza çıkmış. insanın istemediği ot burnunda biter olayı işte.
bu gençlerde pek bir cesurmuş. gündüz vakti ,orada tam anlamıyla bir cinsellik yaşayacak kadar ki siz oradan geçiyorsunuz ve sizin gibi kaç kişi geçiyordur...
birde bu cesarete ayrı bir cesaretle gülerek kaçmalarıda tuhaf olmuş gerçekten..
neyse umarım bir daha görmezsiniz yiyişenleri..[/INDENT]

Son düzenleme:
yarın gidip müdürle konuşucam doğrusu biz çok otarafa çıkmadığımızdan haberimiz olmadı zaten kavaklık aşk yuvası olmuş bi ara etrafına babam tel örgü çekmişti onu yırrtılar etrafa dayandıramıyoruz bile allah ıslah etsin gerçekten allah herkesi ve herkesin yavrusunu korusun

malesef böyle iğrenç bir hale geldik, avrupayı örnek ala ala bu konuda aldık, başarılı da olduk sanırım.. kahkaha atarak içinde bulundugumuz durum konusunda gerekli açıklamayı yapmışlar zaten, şikayet etsen kaç yazar hesabına..

Ben lisedeyken yani 97-98-99 yıllarında hatta çok daha öncesinden bizim okulun çevresindeki parklar ve ağaçlıklar da bunun için kullanılıyordu.. maalesef pek yeni bir şey değil.. ayrıca uyuşturucu satışı bile duyuyorduk... Şu bir gerçek ki gençlik gittikçe daha kötü oluyor

okul müdürünün yapabileceği pek bir şey yok gibi.. ama mahallece polise şikayet gitse, gün içinde bir ekip arabası şöyle bir dolaşsa en azından çekinirler..hayvanlar gibi sokakta orda burda tövbe tövbee

kıyametin alametleri böyle imiş zaten..sokak ortasında yapacaklarmışta,daha onlara bişey derlerse diyen kişiye kızacaklarmış...işte tam da onları yaşıyoruz..sanırım bir adım ilerisi sokak ortaı kaldı..oda olur 5 yıla kalmaz..kimbilir belkide o kız evladı buradan bir hanımın kızıdır da hanımın haberi bile yoktur..düşünsenize,birinin evladı sonuçta..bizimde olabilir..allah ıslah etsin..düzelmeyeceği kesin...zina fuhuş suç değil çünkü..

Bu yenı bır durum değil malesef ben lısedeyken de okulun bu anlamda populer olmus kızları tarlalara falan gıderlerdı bıra alıp sevgılılerıyle..

O zaman bır gızlılıgı vardı sımdı alalen utanma yok ama bunlar amerıkan dızılerının marıfetlerı bana goree..
Dallas yada amerıkan pastası ızleyerek buyuyen cocuklardan ne beklenır ki..

Bencede okul müdürüne sikayet edin. Orda bir cift görünce direk polisi arayin, zaten bir cift yakalanirsa, okulda digerleri cesaret edemez sizin oraya gelmeye, korkarlar. Baskada yapilacak birsey yok zaten.

bunun simdi kapalilik aciklikla ne alakasi var??? hic kapanmadim hic de kapanmayi dusunmuyorum ama hic de parklarda sevismedim

ne simdi bu? her halti da ortunuze baglamayin yahu

Ben ilköğretimde çalışıyorum ve idareci konumundayım. Tabiki okulu bilgilendirin en azından böyle bir durumun oldugunu bilsinler diyeceğim de zaten biliyorlardır. Çünkü orası lise ben ilköğretimde oldugum halde bizim öğrencilerden şüphelendiklerim fena yollara gittiğini bildiklerim var. İdareci olarak arıyorum velisini gelin görüşelim bilgi veriyorum hiç oralı bile olmuyorlar. Çocuk sürekli okuldan kaçıyor söylüyorum kadın boş boş bakıyor ama yardımlar varmış bizede lazım diye başımın etini yiyor. Yani kusura bakmasınlar öle ailenin ilgilendiği takip ettiği dikkat ettiği cocuklarda öle durum yok. Anne baba ayrı ya da sorunlu ilgisiz hep bu cocuklarda sıkıntı ha arada oluyor uyan onlara ama aile dirayetliyse hemen çekip alıyor. Devamsızlık takibi icin mebin bilgi sistemi var. Lütfen okula giden cocuklarınız varsa 8383 numaradan sms le e-Okul Veli Bilgilendirme Servisine katılın. avea turkcell vodafone tüm hatlar icin geçerli. Bizim okul 2000 den fazla mevcut birebir herhangi bir öğrenciyi takip edemeyebiliriz ama siz bir cocugunuzu üc cocugunuzu daha kolay takip edersiniz.

Bunlar gibiler yüzünden formayla bir yerde duramıyoruz :/ Okuldan çıkıyoruz dershane başlamadan bi yarım saat oturup yemek yiyelim diyoruz formayla hemen teyzeler başlıyor: "Şunlara da bak okuldan kaçmış bir de burada oturuyor edepsizler." Ben de sinirli bi insanım haksızlığa hiç gelemem bu sefer başlıyoruz 60 yaşındaki kadınla laf kavgasına.

Bize de yazık kurunun yanında yaş da yanıyor işte

Aman Tanrım bir de sokakta hee
Mahremiyet ne zaman bu kadar ucuzlaştı?
Hem de lise öğrencisi ya, inanamıyorum.
Ben liseyi bitireli çok seneler olmadı ama biz daha başka şeyleri dert ederdik kendimize. Yaptığımız en büyük kaçamak, birlikte sinemaya gitmek olurdu herhalde.
Klasik olacak ama anne babası da kızını okusun diye gönderiyor okula, ne bilsin kızının sokaklarda....... Tövbe tövbe yaa daha fazla yazmayayım en iyisi ban gelecek yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…