terbiyesizliğin bu kadarı

Resmen saçmalamışsın. Parkta bahçede öpüşüp koklaşanların yarısı örtülü her gün kendi gözlerimle görüyorum buna ne diyorsun? Ayrıca bu haltı yiyenlerin annelerinin açık olduğunu nerden biliyorsun? Her kötülüğün anası saçı açık insanlar onlar sizin örtülerinizle uğraşmaktan kendi kızları sokakta o... luk yapıyor haberler yok öyle mi? yazık ya sizin gibi düşünen insanlara acıyorum.

siz gerçekten saçmalamışsınız

....sizin kavaklık aşk yuvası olmuş.....

Son düzenleme:

ne alaka
madem yobazdan modernden girdin
söyle söyleyim gerci bal gibi biliyorsundur da
genelde bu sevisgen gencler sizin tarafin cocuklari oluyor
ilkokul-orta.-lise-dersane-yabanci dil kurs- universite-calisma ortami vs vs vs
coook gördük cooooooooooookkk

Son düzenleme:
Baş örtüsüyle ne alakası var şimdi, benim annem kapalı, ben açığım, terbiyemiz yok mu yani ? Kapalılar çocuklarını terbiyeli açıklar terbiyesiz mi yetiştiriyor

Sizin taraf bizim taraf, kapalıların çocukları açıkların çocukları ....

Sonunda istenen oldu bu hallere de geldik yani, çalılıkta sevişen çocuklar çok değil ...

Yazıklar olsun bize ki, dini insanları bölmek için kullanan güruha alet olduk yazık .....

Bu konu nasıl ve niye açık-kapalı mevzusuna döndü?
Gençlerde terbiye kalmadı denebilir, okul idaresine, emniyete haber verin denebilir ama açıkların çocukları kapalıların çocukları konusunu anlayamadım doğrusu.

Biz açık ya da kapalı değiliz, kadınız...Öteki beriki değil bu vatanın insanlarıyız. Lütfen birbirimizden taraf diye bahsetmeyelim.
Ve açıklara ya da kapalılara değil konuya yorum yapalım lütfen...

Konu sahibesi,

bulunduğunuz yerin karakoluna gidip şikayetçi olabilirsiniz, en azından belli saatlerde polis dolanır orada.

Okul yönetimine haber vermek ne kadar etkili olur bilemem zira okul idaresi çocuklar okuldayken sorumlu ama okul dışına çıktıklarında malesef karışma yetkileri yok, hoş çocukların okul içindeki tavırları için velileri çağırdıklarında okul idaresine teşekkür edende var, sen benim çocuğuma karışamazsın diyende.

bnm okuduğum lise o kadar disiplinliydi ki, biri okulun üniformasıyla uygunsuz bişey yapsın bütün okulun canına okuyodu müdür. bence müdüre şikayet edin sonrasında da devam ederse polise.

Bir ilişki sadece 2 tarafı ilgilendirir ve yetişkin 2 insan arasında "dört duvar arasında" yaşananlar kimseyi ilgilendirmez. Amaa herkesin içinde cafelerde,duraklarda, toplu taşıma araçlarında kendilerinden geçerek öpüşen bu insanlardan ya da daha lisede olup en masum aşkları yaşayacakları dönemde cinselliği böyle en rezil haliyle yaşayan "çocuklardan" midem bulanıyor. Cinsellik yaşı ortaokullara kadar düşmüş durumda. O okulların önünden geçerken hiç abartmıyorum artık öğrencilerin gözlerinde,konuşmalarında, hareketlerinde tek gördüğüm şehvet. Yazık onlara çok büyük işler başardıklarını sanıyorlar. Reziller.

bızım sokak başında alenı yapıyorlar okadar ılerı gıtmeselerde öpüşüp koklaşıyorlar hayır tenhada değil koskoca yol geçiyor nasıl utanmıyorlar nasıl yetişmişler hayvanlar bıle bu işi yaparken bı tenhaya falan gıdıyor insan skağa çıkmaya utanıyor bu gençlerın bu hale gelmesının tek nedenı aile zaman nekadar modern olursa olsun ınsan ailesınden terbıye aldımı kesseler böyle şeyler yapamaz sokak ortasında

Bravo size valla tebrik ederim. İbretlik bir açıklama yapmışsınız. İnternet ortamında kapalı kızlarımızın da açık kızlar kadar parklarda, tenhalarda öpüşüp koklaşan fotografları dolaşıyor. Sadece işinize gelenleri görüyorsunuz sanırım. Ayıp ya bir kadın olarak şu yaptığınız yoruma bakın. Umarım "kapalı" bir bayan olarak siz çocuklarınızı "açık" bayanlardan daha iyi yetiştirmeyi başarırsınız.

bu devirde çokuk sahibi olmak zor ..
aileler işin gücün peşine koşuyo geçimderdi çocuk okulda nede olsa ....kimle arkadaşlık yapıyo notları nasıl bir toplantıya katılmazlar
eleştiriye gelemezler neyse çocuğum yok daha ama anne baba sahip çıkıcak devir kötü...Allah akıl versin

okuduklarınızı anlama yeteneginiz süper geride bi arkadaşta benzer bişey yazmıştı ama cevap vermedim sizede cevap verip laf dalaşına girmeyecegim önce anlayın sonra konuşun

şoklaardayım lise öğrencileri hemde
ALLAHIM akıl fikirden ayırma evlatlarımızı RABBİM AMİN

ben açık yada kapalı taraftan bahsetmedim sevgili işine göre anlayan vatandaşlar !!! açıklar yapıyoda demedim bende görüyorum açıkta var kapalıda bunların arasında söylemek istediğim şu insanlarımız dine düşman edildi çagdaşlık diye o çocuklar boşluga itildi arayışlarının sonuçlarınıda bu yıllarda görüyoruz .orada başörtüsünden bahsederken bunu kastettim konuya tekrar tekrar girip cevap yetiştirmeyeceğim açıklamam bu

Yazıklar olsun yahu!
Yuh ya daha lıse ogrencılerı ortalık yerde demek.
Ne dıyelım Allah bızlerı korusun.
Iffetsızlıgın,hayasızlıgın,arsızlıgın yagmur gıbı yagdıgı gunumuzde Allah sakındırsın.
Arsızlar bırde kahkaha atmıslar madalya bekledıler herhal.
Bundan yaklasık 5 yıl once bır yerde okumustum.
Efendımız kıyamet alametlerını acıklarken sokaklarda zına yapılacak buyurmus.
Ben ozaman yok ya kıyamete daha coook var demıstım aklıma bu ahlaksızlıkların su zamanda yapılacagı gelmemıstı.
Allah affetsın.
Siz yasagınız bolgeye gore polıs yada jandarmaya haber verebılırsınız.sanırım sıkayetler cogaldıkca bır cozume ulastırırlar.

gece gece midem bulandı, Allah ıslah etsin.

benim de midem kapalı olanlar namusludur, kapalı olmayanlar işte böyle olur demeye getiren yorumdan bulandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…