bayanlar kusura bakmayında vakti zamanında millet başörtülülerin üzerine geldiği kadar çocuguyla ilgilenip onu eğitmekle ugraşsaydı bu halk bu halde olmazdı .bizim adımız yobaz onların adı çagdaştı alın size çagdaşlık !!! insanımız hayvan olmuş alalede sevişiyor her yerde ben size bi olay anlatayım ablam ankarada onun evinin önü her yerden görünen bi yer park falan yok kızı kucagına alan ergen gerisi direge dayamış kızın gögüslerine yumulmuş sürtünüyo ve herkes seyrediyo napıyonuz diyen yok
bayanlar kusura bakmayında vakti zamanında millet başörtülülerin üzerine geldiği kadar çocuguyla ilgilenip onu eğitmekle ugraşsaydı bu halk bu halde olmazdı .bizim adımız yobaz onların adı çagdaştı alın size çagdaşlık !!! insanımız hayvan olmuş alalede sevişiyor her yerde ben size bi olay anlatayım ablam ankarada onun evinin önü her yerden görünen bi yer park falan yok kızı kucagına alan ergen gerisi direge dayamış kızın gögüslerine yumulmuş sürtünüyo ve herkes seyrediyo napıyonuz diyen yok
kızlar okadar sinirliyim ki cümleleri nasıl toparlayıp yazacağımı bilemiyorum.
bizim evimiz lisenin arkasında biraz tenha bir yol ve yerde kalıyor. tan tarafımızda kavaklıklarımız var ve okul ordan tam görünmüyor. bugün annemle gezelim dedik bahçeyi çıktık yola kavaklıklara yürüyoruz baktım kavaklıklardan ses geliyor köpek sandım anneme dedim köpek var geri dönelim annem dedi yok kızım formalı gençler var. annemle beraber ilerledik ne görelim kızla çocuk orda cinsel birliktelik yaşıyorlar yani bunu tam olarak yapıyorlar. kızın göleğinin önü tamamen açık oğlan pantolunu indirmiş. annem o şokla tüüüh size diye bağırdı bunlar bi toparlandılar sizi şikayet edicem dedim kahkaha atıp kaçtılar. bunu komşuya anlattık ve komşu bize siz uyuyormusun sizin kavaklık aşk yuvası olmuş gençler hep burda dedi. ne yapacağımızı bilmiyoruz okula şikayet etsek önlem alamazlar.
bu gençlik nereye gidiyor daha lisede nasıl bu işlere kalkışıyorlar anlamış değilim. ya çok sinirliyim
okuduklarınızı anlama yeteneginiz süper geride bi arkadaşta benzer bişey yazmıştı ama cevap vermedim sizede cevap verip laf dalaşına girmeyecegim önce anlayın sonra konuşunBravo size valla tebrik ederim. İbretlik bir açıklama yapmışsınız. İnternet ortamında kapalı kızlarımızın da açık kızlar kadar parklarda, tenhalarda öpüşüp koklaşan fotografları dolaşıyor. Sadece işinize gelenleri görüyorsunuz sanırım. Ayıp ya bir kadın olarak şu yaptığınız yoruma bakın. Umarım "kapalı" bir bayan olarak siz çocuklarınızı "açık" bayanlardan daha iyi yetiştirmeyi başarırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?