terbiyesizliğin bu kadarı

kizin ya da erkegin ailesinin basortulu olmadigi ne malum?
Lutfen kendinize gelin, kimseye hakaret etmeye hakkiniz yok

Kimsenin dine düşman edilmesi vs. söz konusu değildir. Herkesin inançları kendisini bağlar bunu sorgulamak veya eleştirmek kimseye de düşmez.Sizin bu konuyu buna bağlamanız manidar.İnsanlarda bunun farkına vardığı için cevap verme gereği duymuşlar yani sizin söylediğiniz gibi işine göre anlayan yoktur.Taraf oluşturma çabası içine giren sizsiniz.Ben çağdaş bir anne babanın kızıyım 23 yaşındayım ve şu yaşıma kadar bir tek sevgilim oldu onunla da hiç öyle biz çağdaşız öpüşürüz,sevişiriz gibi bir ilişki içerisinde olmadık.Çağdaşlık insana sizin düşündüğünüz gibi şeyler yaptırmıyor.Bunun yanı sıra tabi ki bazı şeyler yaşanabilir ama her şeyin yeri zamanı vardır.Bu da ahlak ve yetiştirilme tarzı ile alakalıdır.

bazı kişiliklerin çağdaşlıktan anladıkları namussuzluk.bir kafa nasıl bu kadar dar olabilir şaşırıyorum.
"ay hep bu modernim diyenler yok mu hep onlardan şekerim."
evet biz ailelerimiz bizi şiddetle,baskıyla değilde sevgiyle büyüttüğü için ahlak kaybı yaşıyoruz.erkek görünce dibimiz düşüyor.park,bahçe kovalıyoruz.bu zihniyete sahip olanlara allah kınadıklarını yaşamayı nasip etsin diyorum.

Dini emirlerinin en katı şekliyle uygulandığı arap ülkelerinde bebeklere burka(çarşaf) giydirme fetvası veriliyor.
Neden çünkü koca koca adamlar çocuklardan tahrik oluyormuş ve çocuk tecavüzleri çok artmış.Neymiş ahlaksızlığın dini imani yokmuş.

Gençlerin yaşadığı cinsellik yaşları çok küçük yanlış olabilir.Siz bunu yapanların türbansız çağdaşlar olduğu kanısına nerden vardınız
elinizde erken yaşta cinsellik yaşayan gençlerin istatistikleri mi var.

Bende çıkıp diyorum ki mutahasıp kesim çocuklarını o kadar çok sıktı baskı yaptı ki o çocuklarda bu yüzden böyle oldu.Alın size yobazlık görün.

Son düzenleme:
Pes diyorum bazı yorumlara...
PESSSS!
Herşeyi dine,imana bağlayan zihniyetinize PES!

Bakın, sorun dindar olmakta ya da olmamakta değil. Herkes kendince haklı. Bence asıl sorun böyle şeylerin artık televizyonlarda ilkokul çağına düşmesi. Gençlik dizileri diye aşk dolu cinsellik dolu diziler aldı başını gidiyor, ergenliğin verdiği heyecanla da dindar olsun ya da olmasın nefsinin arzularına hayır diyemeyen gençlik bu yollara maalesef ki sürükleniyor. Allah hepimizin evladını korusun. Ben de dindar bir ailede yetiştim elhamdulillah ben de dindarım ama "kesin çağdaşlardır ya da ah şu dindarlar!" diye yorum yapamam çünkü ne gözümle gördüm ne de elimle tarttım, bundan Allah'a sığınırım. Kalkıp birbirimizi kötüleyeceğimize neslimizi, evlatlarımızı bozan şu televizyon kültürünü ortadan kaldırmamız gerekmez mi?
"Televizyonda liseli çocuklar sevişiyor, hamile kalıyor ve benim annem-babam da eğer bunları zevkle her hafta hiç kaçırmadan izliyorsa o zaman bu ona normal geliyordur ve ben de yaparım" Bir çocuk gördüğünü uygular azizim. Annesine babasına normal geleni uygular. Rabbim herkesi korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…