Bakın, sorun dindar olmakta ya da olmamakta değil. Herkes kendince haklı. Bence asıl sorun böyle şeylerin artık televizyonlarda ilkokul çağına düşmesi. Gençlik dizileri diye aşk dolu cinsellik dolu diziler aldı başını gidiyor, ergenliğin verdiği heyecanla da dindar olsun ya da olmasın nefsinin arzularına hayır diyemeyen gençlik bu yollara maalesef ki sürükleniyor. Allah hepimizin evladını korusun. Ben de dindar bir ailede yetiştim elhamdulillah ben de dindarım ama "kesin çağdaşlardır ya da ah şu dindarlar!" diye yorum yapamam çünkü ne gözümle gördüm ne de elimle tarttım, bundan Allah'a sığınırım. Kalkıp birbirimizi kötüleyeceğimize neslimizi, evlatlarımızı bozan şu televizyon kültürünü ortadan kaldırmamız gerekmez mi?
"Televizyonda liseli çocuklar sevişiyor, hamile kalıyor ve benim annem-babam da eğer bunları zevkle her hafta hiç kaçırmadan izliyorsa o zaman bu ona normal geliyordur ve ben de yaparım" Bir çocuk gördüğünü uygular azizim. Annesine babasına normal geleni uygular. Rabbim herkesi korusun inşallah.