- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
Kahvaltıya gelip herşeye kulp bulan kadınYa cahilligimi bagislayinSaliha kiiiim
Ben de yapayim bari,cevizler nerdeydi
Huyu böyleyse onu anan çoktur bence, alışkındır o
Ya cahilligimi bagislayinSaliha kiiiim
Ben de bir yemekteyiz silahşoru sandimdi:)Kahvaltıya gelip herşeye kulp bulan kadın
Ama Saliha bizim kizi dover,tanimistir kendiniO da doğru evet, iyi dedikodu döndü yalnız ben keyif aldım
Saliha konudaki ana gıcık karakter, iyi okumamışsın
Ama Saliha bizim kizi dover,tanimistir kendini
Gülüm herkesin misafir ağırlama şekli başkadır, imkanlara göre ikramlık hazırlanır, fırında patates zaten börek gibi, kahvaltıda sucuk, salam, sosis veya menemen, omlet olabilir, ki kızcağız omlette yapmış, burada hata beklentiyi yüksek tutmak, bebekli bir eve kahvaltıya gitmek için ısrar ediyorsanız börekler, poğaçalar beklemeyeceksiniz, bebek gece ateşlenebilir, sürekli uyanır, gaz sancısı olur, daha sonra davet etseydi diyorsun ama erteleseydi bizde çocuk büyüttük, bir bebeyle başa çıkıp kahvaltı sofrası kuramıyor mu diye eleştirilirdi, var böyle insanlar, ayrıca eşinin de hatırı var, muhtemelen ondan geri çevirememiştir.Sevgili mune❤
Sizin yaşadığınız olay bambaşka, samimi ve güzel bir anı..
Fakat konu sahibinin yaşadığı çok farklı. .
4 Aile onların ısrarı ile davet edilmişler açıkçası Arkadaşın eşinin peçeteye çıkarması ve sofra da iğneleyici tavırlar sergilemesi kabul edilemez..
Ama şunu hepimiz biliyoruz ki kadın kadını tanır. .Kendisine göre eksiklikler görüp seviyesini ortaya koymuş..
Konuyu burda anlatılan kadarıyla biliyoruz.
4 Aile gelmiş ve bu tatsızlık yaşanmış.
Konu sahibinin yerinde olsam ne böyle samimiyetsiz insanı davet ederim ne de bu uğurda bebeğimi anneme yollarım.
Yok çok gerekliyse günler çuvala girmedi bebeğim biraz büyüyünce o 4 Aileyi yemeğe çağırırım. .ve konu kapanır. Kolik bir bebek ve uykusuz ,verimsiz geçen günlerimde kimseyi çağırmam ..Hatta , öyle insanlar davet edilir..ki değişiklik olsun, rahat etsin diye..
Bana bazı mesajlarda tepki verildi fakat dediğim çok anormal değildi. .Menemen bereketli ,kahvaltıda herkesin az çok sevebileceği bir şey, Börek yine öyle hem göz doldurur hem doyurur.
Konu başka başka yerlere çekildi. .
Açıkçası misafirperverlik benim için çok değerli. Konu sahibi Misafiri ne yapmış olsa bile tartışmayıp mesafesini koruyabilirdi. Kadın sofradan kalkmış eşler arayı bulmuş.
Beklentiyi yüksek tutup sarımsaklı ve sucuklu bir şeyler yapınca sonuç bu olmuş.Tabi ki ne olursa olsun verilen tepki sağlıklı değil. .İlk mesajlarımdan beri bunu belirttim.
Heeee bu muammara. Biliyorum. Ama bunda sarımsak tadı gelmez ki ağıza . Yani sarımsağı nasil fark etti. Az katılır çünkü.
Ama bu muammara değil. Simdi google.a yazinca muammara diye çıktı . muammara macun gibi olur bu sos gibi ayni sey değil mi yoksa
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahaHeh burada da var bir Saliha
Ama bu muammara değil. Simdi google.a yazinca muammara diye çıktı . muammara macun gibi olur bu sos gibi ayni sey değil mi yoksa
Evet ya, gittigi evde ikram kiyamet beklemek ne gorgusuzce bir sey. Arkadasla guzel vakit gecirmeye mi gidiyor, karnini/gozunu doyurmaya mi? Hazirladiklariniz gayet guzel ve bol. Ayrica usenmemis o sabah taze taze yapmissiniz. Acik bufe kahvaltiya gitsin daha fazlasini bekleyen... Ben arkadaslarim geldiginde tek cesit, onceden hazirlanmis bir yemek yapiyorum ki onlarla bol bol vakit gecirebileyim. Yemegin dibine vurmak istedigimizde ya disarida bulusuyoruz, ya da beraber pisirmeli aktivite yapiyoruz.Aman siz yapın, ikram kıyamet kendinizden geçebilirsiniz. Biz bu kadar yapabıldık
Evet benim annem de cemen diyor aynisina. Yemek isimlerini standardize etmeye calisana kolay gelsin.Farklı isimleri ve farklı yapilislari var bunun, her yörenin kendine has içine koyduğu farklı şeyler olabilir, geneli böyle görünüyor yani.
Ben Boşnakların acukasını yiyorum onda da baskın değil sarımsak, ama biri yapıp çok sarımsak koyduysa (ki sarımsak tuketemem asla) eline sağlık derim başka şey yerim, nedir yani. :)
Evet benim annem de cemen diyor aynisina. Yemek isimlerini standardize etmeye calisana kolay gelsin.
Şimdi bi Salihalik yapayim.Farklı isimleri ve farklı yapilislari var bunun, her yörenin kendine has içine koyduğu farklı şeyler olabilir, geneli böyle görünüyor yani.
Ben Boşnakların acukasını yiyorum onda da baskın değil sarımsak, ama biri yapıp çok sarımsak koyduysa (ki sarımsak tuketemem asla) eline sağlık derim başka şey yerim, nedir yani. :)
Ben acıktım niyeyseSormayın yaa iyice yemekteyiz oldu burası :))
Evet çemeni de duymuştum
Şimdi bi Salihalik yapayim.
Benim annem kayinvalidem yapar bundan bilirler. Gittigim her lokantada da söylerim ta ki bu konuyu görene kadar kendimi gurme zannediyordumkimisine bas biber salcasi koyuyolar galiba daha koyu,ama ben turuncumsu renk olanini cok severim ceviz vs. Sarimsak denince esime dedimki muammara da sarimsak varmi? Var sanki dedi. Hemen google baktim varmis ama cidden tadi gelmiyor yani sarımsağın. Ama dedigin gibi eline sağlık dersin yumurtayı gomersin cok zor sanki :) ya da simit konu sahibi o kadar uğraşmış ayip etmis Saliha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?