Terbiyesizlik değil mi bu?

Yaptiklariniz yeterli degil kafanizda ozenle suslenmis alevli meyve tabagini unutmussunuz. Acukalari maytaplarla servis edecektiniz. Atesli sunumlar cok on planda suanda saka bir yana terbiyesizlik etmis net..
Evet keşke iki konfeti iki şakşak yapsaydın tüh yaaa en az çay simit kadar olmazsa olmazı masanın iyi hatırlattınız

Zeytin salatası nasıl oluyor acep ? Nasıl da cahil kaldim ya hu
Valla bende bilemiyorum ama hiç uyumasaydım onu da öğrenebilirdim youtube tan. Tek suçum sabah 5e kadar ağlayan bebegımle ugrasıp 3saat uyuyup mısafır agırlamam onu yapmamalıydım

A anabel lee aaa daha çok eğleniriz pazar günü inşallah buraya sidik yarışını galibi olan Saliha'yı gururla yazacağımdan emin olabilirsiniz

Şu yemek programları Saliha ve onun gibilerini ne hale getirmiş vay anam vay .
Sürekli kendini övmeyi seven bir tip zaten. Kahve tarifinden tutun da nasıl iyi giyinilire kadar. Resmen bizi baydı. Bence kıyafete de çok takıldı. Bende döpiyes takımla karşılamasam da yepisyeni taytım ve bol kesim kazağım ve anne topuzumla az değildim yanio cami avizesi gibi parlıyordu bense plastik boncuk. Pazar günü tokat niteliğinde giyinsin de bende biraz utanıp kendine çeki düzen vereyim.

Ellerine saplık keske o kahvaltıda ben de olsaydım.Yazık emek var farzedin lezzetli degil bunu bile söylememesi lazım görgü kuralıdır.Bu hanım sanırım yemekteyiz programında zannetti kendini puan da verseydi tam olurdu.Dipnot.Kıskançlık seziyorum

Tam bir fesat fitnat zaten. Dıger arkadaslardan bırı ıkıncı bebegını beklıyor kadın ogluyla kızına ayrı oda yapacakmıs yas farkından dolayı dıgerı okula gıdınce kızı aglayarak onu rahatsız etmesın dıye kadına dıyor kı ınsallah oglanın odası gıbı grilere boğmazsın kızın odasını. Kadın da senın oglun 9yasında 9sene önceki gibi oda mı kaldı tabıkı modern bırsey dusunuyoruz dedı kadın herkesı kıskanıyor gıbı sezınledım

Vallahi kim ne derse desin nimete laf söylenmez, kalp hic kırılmaz. Bir gün hic unutmam liseye giderken yemek konusu açıldı arada. Ben de iyi yemek yaparim anlatıyorum iste yemeklerim iyidir falan filan.
Sarmalar vs. Bi arkadşım dedi, annem cok guzel sarma yapar müthiş lezzetli olur, dedik o zaman birgün yaparsa bize de getir biraz biz de tadalım.

Birgün geldi dedi annem sarma yaptı size de getirdim. Sevindik baya, sarmaya bir baktim iki baş parmağım kalınlığında, sekil problem degil tabi. Agzima attım resmen ağzımda büyüyor, ceviriyorum ceviriyorum yutamıyorum, yapraklar aşırı kart ve pişmemiş, tat, tuz, lezzet hiçbirşey yok. Yani kotu olsun diye uğraşsan yine de onun kadar kötü yapamazsın. Hani şey gibi de degil Hee yörenin yapısı farklıdır ya alakası yok, nimete saygısızlık olmasin ama Gerçekten çirkin. Bim in konserve satmasını bile açken yersin bunu yiyemezsin o derece.

Tabi zor bela yuttum ama arkadaşım gözümün içine bakıyor nasil buldum diye o kadar emin ki çok begenecegimden. Dedim annenin eline koluna sağlık gerçekten çok güzel olmus, tesekkur ettigimi söylersin bize de gönderdiği icin.
Yani nezaket, kalp kırmamak gerçekten erdemli davranışlar.

Benımde kastettıgım bu. Sonucta sızı dusunerek yollanmıs yapılmıs bırsey boyle dedıginız dıye ıncılerınız dokulmedı. Terbıyesızlıge luzum yok tesekkur edıp kenara cekılmek de hıc zor degıl. Bazı Insanlarda nezaket ve ınce dusunce gercekten yok

Ben olsam giderdim. Gidince de gülerek ayy ben de o gün kü çemkirmene övünmene bakarak merak etmiştim neler yapacağını ama merak duygumu boşa harcamışım bu mu yani yapar burun kıvırır otururum. Şuan yiyip içebileceğim bi çay var onu bile becerememiş acıtmışın derim.

Çok sinir bozucu bir kadın zaten bakalım kendini anlattıgı kadar ortaya koyduklarını da göreceğiz.

Bence deli gözüyle bakıp o kriterde değerlendirin.
Deli zaten hatta bir tık ötesi saygısız ve patavatsız. Ağız ishaline tutulmuş gibi gelişi güzel kelimelerden bir demeç yapıp cümle diye söylüyor bence eşi de bu tutumundan cok rahatsız olacak kı kahvaltı suresınce kadınla asla zorunlu kalmadıkca muhattap olmadı.

Yazık adama üzüldüm kim bilir ne kadar utanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…