Terbiyesizlik değil mi bu?

Bizimki de koyu olur,nasil desem,besamel sos gibi.
Demek ayni gibiler,herkes bir isim takmis kendince.

Ben yaparsam baştan diyeyim sarımsakla arası olmayanlar yemesin yaptığımı :))) zira ben sarımsağını biraz fazla koyarım, bir de bunun salçayla değil de domatesle yapılanı var, onun içine sarımsak haricinde soğan, mümkünse acı sivri biber de konuyor, adına ne deniyor bilmiyorum ama kahvaltıda bile yerim o kadar severim bu tip sosları.
Ay insanların canı çekecek, aşerecekler en iyisi yemek konusunu kapamak:)

Bizim kiz da sofradan kalkip lavaboya kossun ve.
Saliha da ugrassin dursun

Aynen yani ailemizden böyle gördük gideriz otururuz Allah ne verdiyse yenir. Cok haklısın canım. Cesit saymak ne demek yani. Kiminin evine gidersin 1 acı kahve icersin doyum olmaz .. o ortama da o insana da. Bir de bana biri bu kadar sey hazırlasa cidden utanirim boyle sey yapmaya yaa. Terbiyesizlik.
Daha evel bi misafirliğe gittim esimin yengesine. Masada yer kalmamıştı. tıkış tıkış olmuştu yiyecekten. Eve geldik. Esime dedim ya neden o kadar cok yapmis yazik degilmi arttı falan.(cope gider diye düşündüm) Esim dediki onlar yerler tuketirler merak etme . burada beni elestirdiler. Misafire hurmetmis . Tamam hurmette buna dikkat etmek nedir. Bazi insanlar boyle şeylere cok takıyor kendisi de gittigi evde de. Bir arkadasim vardi 5 kisiye 10 kisilik sofra hazırlardı. Ay acaba ben cok geri de falan mi.kaldim? Ben zayifim,yemez icmez gillerden ondan ben konu sahibinin menusunu fazla bile buldum

Onun adı acılı ezme :) mangalın yaninda da yapılır hatta. Biberli aynen.
Bir de zengin var,domatesle yapilan,onun içine sogan girmiyordu ama galiba.

, ablanın uzun tırnaklarındaki yarım ojelerinin bir kısmı da hamurda
Midem alt üst ama misafirim, ev sahipliği adaplığı kadar misafirinde adabı olmalı bir şey diyemedim, mantıyı yapamadı uz
Oyy Ablacığım nelere maruz kalmışsınız. .Tabi toparlamanız, oradan kalp kırmadan ayrılmanız çok iyi olmuş. .Aynen gerek yok.. bir daha o ellerden yemek yemezsiniz olur biter.

Benim eşimin sülalesi de böyle.
Yemeğe misafir davet ederler 10 kişi gelecekse 20 kişilik yemek hazırlarlar.
Eti köfteyi tavuğu birbirine karıştırırlar. Sırf gösteriş merakı ve nefret ediyorum bu adetlerinden. Kahvaltı desen yine aynı, kayınvalidem 3 4 kişi için çeşit çeşit börek açar, yenmez kalır öyle filan. Ay ne bileyim biz mi görgüsüzüz onlar mı bilemedim

Fazla yapilabilir,ona birsey demem de layikiyla yese icse misafir.
Bir arkadas bana israr etmisti ayy Deniz kizlar gelecek,bir grup olduk,arada bulusuyoruz,senin tanidiklarin da var,sen de gelsene.
İyi ya,bir kere geleyim bakayim dedim,ust kat arkadasindaymis.
Kiz da gayet guzel karsiladi,ne hazirliklar yapmis envai çeşit.
Hem tıkınıyorlar,kiz girip ciktikca da laf sokuşturuyorlar ben
Arkadan da mirin mirin konusup goz kirpiyorlar,bak nasil da dedim gordun mu gibilerden.
Ayy vallahi tiksindim,bir daha mi asla.
Biz domates biber hamurla ne hos sohbetler eden bir cevrede buyuduk,boyle arsizliklar midemi bulandiriyor.

Bu konuda taşlanmanız beni şoka soktu
Saydıklarınız gayet misafirlik ikramlar
Aaaa açma börek yok zeytin salataları yok menemen yok nasıl taşlanmayayım nerdeyse kendımı suclu cıkarıcam mağdur tarafken

Aaaa açma börek yok zeytin salataları yok menemen yok nasıl taşlanmayayım nerdeyse kendımı suclu cıkarıcam mağdur tarafken

Açma börek ne yaa, en az su böreği olmalı.
Sen sıcak suya sok, bebeğine de ver tutsun bir ucundan soğuk suya soksun. Öyle mi yapılıyordu acaba su böreği, doğru mu hatırladım bilemiyorum

Mune inanamıyorum anlattıklarına
Arkadaslar destek olan da var ama taşlayan da az değil hani. Sanki getirdiğiniz simitleri yiyip taytıslayın dedık gelen mısafıre bu ne yahu. Ben mısafır gelınce ikram kıyamet kendımden gecemıyorum bebegım cok huysuz. Ayrıca saliha kişisi eğer üyeyse (ki ben birkaç şeyden acaba mı) dedim ama yemez yavrum burdan ama ben haklıydım fifififi demeye. Valla başını ezerler de kaşarlı patates diye fırına verirler seni şimdi saliha düşünsün

Bızde ne varsa onu yedık ya tiramisu zamanından degılız bız un helvası muhallebı zamanındanız ondan ayak uyduramadık sanırsam

Bende soslara bayılıyorum özellikle içinde ceviz patlıcan acı biber domates olanlarına allahımmmmm

Aaa gidicem tabi not vericem ona. Immm bu olmamış deyip bunu biraz daha pişirseydin aaa bu böyle olmaz ki falan ahahaha eşi o kadar kibar biri ki bana bana yedi size ayıp olmazsa onu önüme çekebilir miyim dedi acıka için. Eşimde ye babam ye dostum derken adamı ailecek basur yapıcaz

Açma börek ne yaa, en az su böreği olmalı.
Sen sıcak suya sok, bebeğine de ver tutsun bir ucundan soğuk suya soksun. Öyle mi yapılıyordu acaba su böreği, doğru mu hatırladım bilemiyorum
Ahahaha I inessa armand evet Aden bi tarafından tutar bende öteki tarafından al sana su böreği

bu manyağı hayatından çıkart arkadaşım. davet ederse gitmemek ayıp olurmu diyorsun bide. edepsiz has bilmez bi kadınmış. hasta bence. kadının eşine yazık acıdım valla.

bu manyağı hayatından çıkart arkadaşım. davet ederse gitmemek ayıp olurmu diyorsun bide. edepsiz has bilmez bi kadınmış. hasta bence. kadının eşine yazık acıdım valla.
Bizde acıdık eşimle birlikte. Herkes döşene döşene kahvaltı yaptığı için sinirinden neye saldıracağını da şaşırdı. Kendi evinde ki tutumu benim evimde ki gibi olursa eğer direkt acıkanın tarifini verip eşin bayıla bayıla yedi ya aynısından yapmak isterdin diye düşündüm diyeceğim. Yaptığına ettiğine begenmesem bile yüzüne asla söylemem onu nimete saygısızlık asla yapmam. Mecburen bu turu Saliha'dan sonra ki diğer iki arkadaşa daha gidip bitireceğim. Valla kendı aralarında gorusurlerse de başları gözleri Allah'a emanet ama sanmıyorum kadınlar dehşetle baktı yaptıklarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…