Terbiyesizlik değil mi bu?

Ortaya birşey konmuş, otur ye ya da sus, kibar ol. Simit yiyecekmiş. Nesi var simitin... Simit, peynir, çay ohh mis.
Var mı imkânı yapabiliyor mu? Düşünen yok. Açmı kaldın git evinde ye. İki muhabbet edin eğlenin... Bu ne saçmalıktır böyle.

Aynı soruyu bende sordum bana kızdı hem savunuyor , hem de benzetilince kızıyor
Komik kız ben sana kızmadım haşa. .Devam et dedim ..Harcanma yazıktır sana..

Maşallah ne sarımsak soğan severmişsiniz ya..
Emojin de harika

İyiliğe iyilik her kişinin işi, kötülüğe iyilik er kişinin işi derler.. (er kelimesi yiğit anlamında kullanılmıştır, cinsiyetçilik yapmıyoruz)
Nezaket, zarafet, asalet.. Karşımızdakinin tavrına göre değişen şeyler değil bunlar, karakter meselesi..
Konunuzu baştan sona okudum da, haftasonu kendinize yakışır şekilde misafirliğinizi yapıp gelin derim, seviyesine düşmeyin, nimete saygısızlık etmeyin.. Zaten sürekli görüşecek değilmişsiniz, sinirlenmeyin, bir daha da assla başkaları için evladınızı biyere göndermeyin derim. Çünkü değmez.

Bu kadar laf soyleyip ellerine saglik demeyen, emege saygi gostermeyen birinin kahvaltisina gitmem ben. Gitmem ki anlasin. Saygisizlik edene neden saygi gosterip gideyim ki... Gidersen affetmis olacaksin ve hatasini anlamayacak. Oturup bir dusunmesi lazim. Bu kadar kibirli biri hayatimda olmasa da olur derdim ben ve gorusmezdim.
Onu kazanmak icin kotuluge iyilik etmek zorunda degilsin. Onu kazanmak zorunda degilsin. O seni kaybetmeye korkmuyorsa ozellikle...Bir de herkesin icinde elestirmesi guru kirici.

Ben olsaydım evine gitmezdim. Gidipte onun saygısız davranışlarına tekrar maruz kalmak var. Şimdi sana güya "kahvaltı nasıl hazırlanır"ı göstermek için yırtınacak sonrada hava atacak kendince. Gitme

Komik kız çok şekersin. .Mükemmelsin maşallah maşallah
"Kişi kendinden bilir işi " tam senlik tatlım

Ay ne kadar komiksin..Hep böyle komik ol emi
Komik mi ?
Espri anlayısınız baya değişikmiş
Memnuniyetsizliğiniz Saliha ile aynı belkide o sizsiniz ??

Ayrıca misafir umdugunu değil buldugunu yer yedi yıldızlı otele ücretli kahvaltıya gitmemişler cocuklu kadına gittigi yerde önüne kuru ekmek bile konsa eline sağlık der kalkar insan olan kültürümüz örf adetimiz bunu gerektirir
Ki sabah kahvaltısında sarımsaklı çemen acı sos acuka hatta sucuk pastırma vs kültürü vardır he yok ben Türk değilim diyorsanız yabancılarda zaten bu kadar çeşitli kahvaltılar kahvaltılıklar yapılmaz

Tirübune de oynadın ..Keyfin yerindedir artık Şeker şey

Bacım sen ne diyorsun. .Hayırdır canın çok mu sıkılıyor.

Yazdıgınıza cevap veriyorum saygı cercevesinde okursanız anlarsınız aslında ama algı meselesi demekki
Sen kendi yazdıklarını tekrar oku!
Saygı istiyorsan polemik yaratmadan saygılı bir şekilde yaz!
Bana artık yazma tamam mı ablacığim

Sen kendi yazdıklarını tekrar oku!
Saygı istiyorsan polemik yaratmadan saygılı bir şekilde yaz!
Bana artık yazma tamam mı ablacığim
Saygı istiyorum demedim saygı cercevesinde yazıyorum dedim
Ayrıca polemik bu şekilde olmaz böyle yapılmaz dosdogru bilgi veriyordum yazdıklarınıza karsılık
Kibleyerek yazdıklarımı görmezden gelebilirsiniz

Ağızların sanal ortamda kullanılması yasakmıydı? Bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…