Ay ne kadar komiksin..Hep böyle komik ol emiSaliha sen misin yoksa ?
Komik kız ben sana kızmadım haşa. .Devam et dedim ..Harcanma yazıktır sana..Aynı soruyu bende sordum bana kızdıhem savunuyor , hem de benzetilince kızıyor
Hepsi senin içindi, begenmene sevindimKomik kız ben sana kızmadım haşa. .Devam et dedim ..Harcanma yazıktır sana..
Maşallah ne sarımsak soğan severmişsiniz ya..
Emojin de harika
Aynen diyorum ya devam et komik kız..Hepsi senin içindi, begenmene sevindim
Teşekkür ederim, ama sen böyle devam etme, insanlar ellerinde olan imkanlar ve yetenekleri ölçüsünde ikram hazırlarlar... misafir olarak gidilen evlerde emek verilerek hazırlanmış ikramları küçümseme. Tamam mı tatlımAynen diyorum ya devam et komik kız..
Komik kız çok şekersin. .Teşekkür ederim, ama sen böyle devam etme, insanlar ellerinde olan imkanlar ve yetenekleri ölçüsünde ikram hazırlarlar... misafir olarak gidilen evlerde emek verilerek hazırlanmış ikramları küçümseme. Tamam mı tatlım
Komik mi ?Ay ne kadar komiksin..Hep böyle komik ol emi
Tirübune de oynadın ..Keyfin yerindedir artık Şeker şeyTeşekkür ederim, ama sen böyle devam etme, insanlar ellerinde olan imkanlar ve yetenekleri ölçüsünde ikram hazırlarlar... misafir olarak gidilen evlerde emek verilerek hazırlanmış ikramları küçümseme. Tamam mı tatlım
Bacım sen ne diyorsun. .Hayırdır canın çok mu sıkılıyor.Komik mi ?
Espri anlayısınız baya değişikmiş
Memnuniyetsizliğiniz Saliha ile aynı belkide o sizsiniz ??
Ayrıca misafir umdugunu değil buldugunu yer yedi yıldızlı otele ücretli kahvaltıya gitmemişler cocuklu kadına gittigi yerde önüne kuru ekmek bile konsa eline sağlık der kalkar insan olan kültürümüz örf adetimiz bunu gerektirir
Ki sabah kahvaltısında sarımsaklı çemen acı sos acuka hatta sucuk pastırma vs kültürü vardır he yok ben Türk değilim diyorsanız yabancılarda zaten bu kadar çeşitli kahvaltılar kahvaltılıklar yapılmaz
Yazdıgınıza cevap veriyorum saygı cercevesinde okursanız anlarsınız aslında ama algı meselesi demekkiBacım sen ne diyorsun. .Hayırdır canın çok mu sıkılıyor.
Tribüne oynamaya ihtiyacım yok, ama senin biraz mütevazı olmaya ihtiyacın var.Tirübune de oynadın ..Keyfin yerindedir artık Şeker şey
Sen kendi yazdıklarını tekrar oku!Yazdıgınıza cevap veriyorum saygı cercevesinde okursanız anlarsınız aslında ama algı meselesi demekki
Saygı istiyorum demedim saygı cercevesinde yazıyorum dedimSen kendi yazdıklarını tekrar oku!
Saygı istiyorsan polemik yaratmadan saygılı bir şekilde yaz!
Bana artık yazma tamam mı ablacığim
Ağızların sanal ortamda kullanılması yasakmıydı? Bilmiyordum.Konu dışından ban yiyeceğim ama olsun. Lütfen okumayı, araştırmayı öğrenin. Bilmediğinizde ısrar etmeyin zira benim alanım edebiyat. Ben bilmeyeceğim de kim bilecek? Mahna ya da mahana olarak kullanılan kelime, sadece Türkiye Türkçesi ağızları sözlüğünde (derleme sözlüğü) vardır. Çünkü ağızlara ait bir kelimedir. Bahane kelimesinin yanlış söylenişidir. Buyurun bu TDK güncel Türkçe sözlük:Eki Görüntüle 2540689
Bu da ağızlar sözlüğü:
Eki Görüntüle 2540690
Ek olarak, benim memleketimde de mahana derler. Ama bu güncel konuşma dilinle kullanılırsa yanlıştır. Biri kalkar düzeltir, mahcup olursunuz. Burada öğrenin bari.
Yoo yasak değil. Ama bunu İstanbul Türkçesiymiş gibi savunmak anlamsız.Ağızların sanal ortamda kullanılması yasakmıydı? Bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?