Adam çok utandı gerçekten. En sonunda yeter artık Saliha masadaki domatese bile kusur buldun dedı. Adam cıkarken tekrar tekrar tesekkur edıp cok lezzetlıydı ellerıne saglık bıze de beklıyoruz haftaya dedı cunku karısı olacak kısı sen kahvaltıyı bende ye de gör dedıgı ıcın kendını mecbur hıssettı adamcagız. Telafi maksatlı mı olur yoksa bu pazar tekrar ortalık karısır mı bılemeyecegım. Tek bıldıgım kadın bır kere daha laf soylemeye kalkarsa o adam onu bu sefer fena bozacak hepımız boyle dusunuyoruzYazık adama üzüldüm kim bilir ne kadar utanmıştır.
Ayy evet valla inşallah fotosunu çekebilirim.Pazar günü foto bekliyoruz o zamanmemleket meselesi oldu salıhanın pazar kahvaltısı
Ellerine sağlık hepsi de çok güzel, zaten önemli olan birlikte geçirilen güzel zamandır. O arkadaşı takmayın kendı değerini düşürmüş. Zamanında çok sevdiğim bir komşu vardı. Gittiğimizde çayın yanına bisküvi koyardı kimse yadırgamazdı. Çünkü beraber vakit geçirmeyi seviyorduk.Aman siz yapın, ikram kıyamet kendinizden geçebilirsiniz. Biz bu kadar yapabıldık
Valla bızde bı mısır patlatsa ev sahıbı agız tadıyla yer kalkardık sımdıkılerle ahbaplık etmekte zor evıne almaya cekınıyorsun arkandan yada yuzune karsı ne dıyecek dıyeEllerine sağlık hepsi de çok güzel, zaten önemli olan birlikte geçirilen güzel zamandır. O arkadaşı takmayın kendı değerini düşürmüş. Zamanında çok sevdiğim bir komşu vardı. Gittiğimizde çayın yanına bisküvi koyardı kimse yadırgamazdı. Çünkü beraber vakit geçirmeyi seviyorduk.
Instagram a atacağım diye çek bir foto. Saliş te gururlansınAyy evet valla inşallah fotosunu çekebilirim.
Malesef orda da eklı atmadıgımı gorur. Atıpta onun totosunu kaldırmayı aklımdan bıle gecırmemInstagram a atacağım diye çek bir foto. Saliş te gururlansın
Ben sezmekle kalmadim,5 duyumla hissettim vallahiEllerine saplık keske o kahvaltıda ben de olsaydım.Yazık emek var farzedin lezzetli degil bunu bile söylememesi lazım görgü kuralıdır.Bu hanım sanırım yemekteyiz programında zannetti kendini puan da verseydi tam olurdu.Dipnot.Kıskançlık seziyorum
Kadın 1000volt elektrık yayıyor gittiği yereBen sezmekle kalmadim,5 duyumla hissettim vallahi
Bana kisa devre yapti:))Kadın 1000volt elektrık yayıyor gittiği yereadı bile yetti buralarda ahahahah
Beni de tina turner a döndürdü deliBana kisa devre yapti:))
Ofisimin karsisinda harika bagel yapan isralli bi dukkan var. Normalde zahterli krem peynirli aliyorum, ama bu sabah bu basligin serefine biberli cevizli katiktan aldim, yani acika/acuka/cemen/ajvar.... veeee sarimsakli!Aaa gidicem tabi not vericem ona. Immm bu olmamış deyip bunu biraz daha pişirseydin aaa bu böyle olmaz ki falan ahahahaeşi o kadar kibar biri ki bana bana yedi size ayıp olmazsa onu önüme çekebilir miyim dedi acıka için. Eşimde ye babam ye dostum derken adamı ailecek basur yapıcaz
Saliha sen misin yoksa ?Evet 4 Aile için menü bana da az göründü. Davetli kahvaltılar da Menemenler, omletler, börekler, poğaçalar, zeytin salataları ,peynir çeşitleri havada uçuşmaliydı
Bana göre sucuk, acuka, simitle geçiştirilmiş kadın da bunu anlayıp çenesini tutamamış gibi
Aman atma boşver, sorarsa baktım daha güzelleri vardı, seninki sönük kalır diye atmadın dersinMalesef orda da eklı atmadıgımı gorur. Atıpta onun totosunu kaldırmayı aklımdan bıle gecırmemkendını bısey sanacak mazallah sonra baak gordun mu kendı de anladı falan moduna gırecek. Gızlı bır foto cekebılırsem paylasacagım. Artık burda uyeyse de good bye Saliha
Biz bayılarak yiyiyoruz sarımsak soğan severiz ailecek. Halk seviyor ben ne yapayımOfisimin karsisinda harika bagel yapan isralli bi dukkan var. Normalde zahterli krem peynirli aliyorum, ama bu sabah bu basligin serefine biberli cevizli katiktan aldim, yani acika/acuka/cemen/ajvar.... veeee sarimsakli!
Bence herşey guzel illaki tadımlık yapmandinizOmlet vardı zaten klasık kahvaltılıkları saymıyorum ayrıca herkese tadımlık degıldı bu yaptıklarım borcamlar dolusu yaptım bırer çöpşiş birer patates tanesı dusmedı yanı
Aynı soruyu bende sordum bana kızdıSaliha sen misin yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?