- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi KumraL_KrakeR
-
esinin ablanla sorunu ne ki?Ahh neler dedim bu kapidan ciktigin an biter dedi nuh diyo peygamber demiyo cocugumla tehdt ediyor beni
yahu bu süre içinde hiç mi ablanla telefonda görüşmedin?Ben ablami ezdirmedm ciktigimz zamnlar soyleniyodu ama bana ewlendigmzde ablanla gorusmycn falan demedi ben dogum yaptm ablam ewlendi bu sefer onun esinide sewmedi onu bahane etti ben artk anlam weremiyorm sadece o degil sanki baska bise warms gibi.zatennablamda silmstr beni ondanda emin deglm
Annem babamda soylencek herseyi soyledi bu sefer ailemle zıtlasti 3 ayda onlarla konusmadi sonra zar zor aralarini duzelttm..bana dun ablan fesat insan sen bunu kendi kanindan oldugu icin algilayamiyosn dedi fesat oldugu icin gorusmemek en sagliklisi diyo bende o zmn senin annende fesat bende onunla gorusmicm dedm gorusme ben sana gorus demiyom diyo yani kendi ailesinide cok kolay silebiliyo ama benm ne pesimden dusuyo nede birakiyo ikilemde birakiyo beniYa iyi de senin anan baban yok mu elin adami iki kardesi ayiriyo. Bi'bosansaniz yine ablan kosar oyuzden kocan evet elin adami. Kardes bu ya beraber buyudugun, ayni karinda yattigin insan. Bence seni saglam sindirmis. Sen de anana gicik oldum gozunun ustunde kasi var gorusemezsin de ozaman. Pasaya bak.
Hic ise yaramiyo dunden beri dokmedigim kelime kalmadi 2 cihan bi araya gelsn yinede baristrmam seni diyo o kendince bana zarar werdigini dusunuyoAblamla görüşmicem selam bile vermicem gel beraber gidelim minik bebeğin suçu ne ki? Birşey olsa vicdan yaparsın sen vicdanlı adamsın aşkım de :) ablamın suçunu bebekten çıkarmayalım ben teyzesiyim ablamdan banane muhattabım diil de.
Belki işe yarar
Koca pesinde kosmakmi kullandgnz kelimelere biraz daha dikkat edersenz sewnrm ben o insani sewip ewlenmisim bu nasil bi kelime..siz yasayamdgnz icin anlamiyosunz belliki insanin basina gelince cekiliyo iste allh wermesin kimseye boyle dertyahu bu süre içinde hiç mi ablanla telefonda görüşmedin?
aklım almıyo kusura bakma koca peşine düşerken ablayı görmemiş gözün ...
sen daha yeni yeni kendine geliyorsun bence.
ablanın yerinde olsam asıl ben senle görüşmezdim be
eşinin hala o mevzuda kalması çok saçma olmuş.Ablanlaaralarında güven eksikliği var ama ailenle arana eşini girdirtme.Çok yüz verme eşine bence.Sen görüşmek istemiyorsan görüşme. Ama ben gideceğim de .Görüşeceğim de o benim ailem de.Eşinin sınırını bilmesi lazımMerhabalar benim konularimi bilen benm ablamla problemli oldugumu bilir..simdiki problemim 1 senedr yine ablamla gorusmuyordm esim istemedigi icin ama bu sefer durum cok farkli dogum yapti ve bebegini bugun yogum bakima almslar sariliktn gitmek istyiyorum ama esim bu konuda cok kararli gidersen bizi unut diyor ne yapacgimi sasrdm biktm yoruldm zaten oglumn rahatsizligndan daha kendime gelebilms degilken bana neler soyledi ya siz olsaniz ne yapardinz sadece esim olsa heralde cikip giderdm ama beni cocugumla tehdit ediyor tercihini yap diyor...cok mutsuzum kendimi caresiz ezik hissediyorum
Iste benimde anlatmak istedigim bu bana kalirsa dogrusuda bu sen gorusme diyorm seni zorlamiyorm bi arayada getrmem sizi ama beni bi birakta istedgmle gorusiyim diyorm biz esiz o nedekmis oyle diyoYa bide anlamadığım kendi gorusmezse gorusmesin sana ne hakla karışır seni ablanla nasıl gorusturmez
Sen ablanla gorusş git yegenini gor bakalım ne yapabilecek bence hiçbir bo.k
Merhabalar benim konularimi bilen benm ablamla problemli oldugumu bilir..simdiki problemim 1 senedr yine ablamla gorusmuyordm esim istemedigi icin ama bu sefer durum cok farkli dogum yapti ve bebegini bugun yogum bakima almslar sariliktn gitmek istyiyorum ama esim bu konuda cok kararli gidersen bizi unut diyor ne yapacgimi sasrdm biktm yoruldm zaten oglumn rahatsizligndan daha kendime gelebilms degilken bana neler soyledi ya siz olsaniz ne yapardinz sadece esim olsa heralde cikip giderdm ama beni cocugumla tehdit ediyor tercihini yap diyor...cok mutsuzum kendimi caresiz ezik hissediyorum
boş konuşuyor eşiniz.Böyle yüz verirseniz tepenize biner.Emrine almaya çalışır her konuda karışır bundan sonraIste benimde anlatmak istedigim bu bana kalirsa dogrusuda bu sen gorusme diyorm seni zorlamiyorm bi arayada getrmem sizi ama beni bi birakta istedgmle gorusiyim diyorm biz esiz o nedekmis oyle diyo
Ewet basinda tawiz werdm o konuda hataliyim ben bu zamn kadar zaten bir cok kez kawga edip cikip gtmk istedm ama hep cocugmla tehdt etti beni ablan simdi bu cocuktan degerlimi diyo..erkek egosu tawan yapmis durumda alnini karislayamiyorm sesimi ona yukseltemiyorm tepeme cikms durumdabenı kardesımle gruşturmeyecek adamın alnını karıslarım ben...sızde kabahat esınızı dınleyıp bugune kadar göruşmemenız hata....sız tavız verdıkçe esınız dahada abartacak durumu..tamam gıdıyorum de bakalım napacak boşanacakmı..hgayat bu kadar kolaymı...o zaman sıze hıçmı deger vermıyor bu adam...yahu ablanız doğum yapmıs bebek yoğun bakımda otesı varmı yemısım kocayı.....çoktan gıtmıstım ben....izin vermedımı çatır çatır o adamı boşarım....evladınızı tabıkı anne olarak sız lacaksınız...vermedımı hemen polıse....
yapmayın yahu bukadar ezdırmeyın kocalarınıza kendınızı....
Ablam disinda baska hic biseyime karismyo tek problemim ablam bu sefer geliyo bana ben senin bu zaman kadar bi dedigini iki ettimmi istedgni yapmiyonmu neyine karisyorm diyo ama bende ona karismiyom aslinda bunun farkinda degilboş konuşuyor eşiniz.Böyle yüz verirseniz tepenize biner.Emrine almaya çalışır her konuda karışır bundan sonra
Gercekten tehlikeli kinci cok..kendi ailesini bile bi kalemde siler atar hic umursmaz ama konu ben olunca cok inatci beni birakmiyoda gidiyim yani tanisanz inanki bas edemzsnzOv, çok tehlikeli bulurum oldum olası bu tip insanları. Bunlar ölüm/kalım meselerinde bile nuh der peygamber demezler.
Konunuza gelecek olursam, hiçbir güç kuvvet beni o evde tutamaz. Ne demek yahu, görüşmeyecekse (ki küstüğü konuya bakarsak cidden normal görünmüyor eşiniz) kendi zaatı görüşmesin.
Adamı lime lime ederim, bide beni kendi çocuğumla tehdit edecek. O çocuğun kirli eşyalarına hasret bırakırım.
Tabi size bunları yapın demiyorum, ama Allâh aşkına bukadar da yüz vermeyin şu Erkek milletine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?