Kendisi Özel sektörde olduğu için çıkış saati çok geçleri bulabiliyor,o saatlerde yola çıkmasın diye böyle karar almıştık baştan2 yıl ilçede yaşardım.
Siz gidip gelmişsiniz bi zahmet 2 yıl da çocuklarının hatrına eşiniz gelsin gitsin.
Babaanne evi yol geçen hanı gibi tam anlamıyla,dıdının dıdısı bile zorla davet edilir eve getirilir yedirilir içirilir yatıya kalması için ısrar kıyametlerde bulunulur (köylüleri,komşu köylü aklınıza kim gelirse ) bu da bizi yorar,sakin bi hayattan sonra orası zor gelir ya da tabii ki keşke yine tanıdık biri baksa,haladan sonra yabancı biri çok zor gelecek.Eşinizden uzakta yaşamayı bence tercih etmeyin aynı evde yaşayın ama orta yolu bulmaya çalısın. İyi bir bakıcı olduktan sonra bence babaanne evinde baksın o zaman bakıcı? Biraz daha fazla ücret ödemiş olcaksınız fakat kafanız rahat etmezmi?
Offf sormayın,kimse Yok ne ilde ne ilçede öyle bahsettiğiniz gibi gözüme kestirdiğim,duyduğum biri..O da zormus. Ama iyi düşünün bakıcı dediğiniz kişiye güvenebilcekmisiniz heleki bu zamanda. Allah kötülerden korusun ama ilçeye taşımdıgınızda bakıcı kim olacak. İlde bi nebze konu komşudan bakıcı tutarsın ama ilçede kimi tanıyorsun varmı gözüne kestirdiğin birileri? Cocukların bakıcıyla olan 9 saati sizi gerer evet ama içinde kötülük olan dillendirmek istemiyorum ama 5 dk da bile neler yapar. Ben olsam güvenemem. Artık allaha emanet deyip ya babaanneye baktırırdım yada bir ara verirdim işime.
Hem de nasılBu zamanda cocuk yapmakta cocuk bakmakta cok zor valla
Kayınvalidemin bir eşi var,yeni evlilere taş çıkartacak cinsten :) kayınbabam sürekli Karısı yanında olsun ister kendi evinde olmak en büyük önceliği:) bazen misafir olarak kalın deriz evimize gidelim daha rahatız derler :))Peki eminmisin başka çarenin olmadıgına öğretmensin sanırım? Mazeret bildirip bir yıl ara verme gibi bi durumun yokmu? Babaanne yalnız mı yaşıyor onu ilçeye yanına alsan? Zor bir insan olabilir ama kendi torunlarına bakarken merhametle sevgiyle bakmaya çalışır en azından. Çok bekledim demişsin seni iyi anlıyorum ama hayatın gerçekleri bu.
Eşiniz yanınızda bir iş baksın. 2000 Lira asgari ücret demek sizin yanınızda iş bulamaz mı?Kayınvalidemin bir eşi var,yeni evlilere taş çıkartacak cinsten :) kayınbabam sürekli Karısı yanında olsun ister kendi evinde olmak en büyük önceliği:) bazen misafir olarak kalın deriz evimize gidelim daha rahatız derler :))
Ara vermek gibi bir lüksüm hiç Yok,eşimin maaşı 2 bin,ikizlerim doğduğu andan beri herşeylerine ben koşturuyorum ben karşılıyorum,eşim sadece ev ve faturalara yetiyorkeşke öyle bi seçeceğim olsa asla düşünmem ara verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?