- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Tabi ki 2Merhabalar bisey soracagim siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz ? 1.Tercih : Aileler karsi olan bir sevgili. Birlikte kacmamizi istiyor ve ailesinin ona aldigi evde yasamak isteyen birisi. Ama ailesi beni istemiyor ve bi ev ailesine yakin. Benim o eci istemiyor yinede o ev benim evim diyor.
2. Tercih: Ailenizi tercih etmek. Kacmamak ve o kisiyle ayrilmak. Simdiden tesekürler
2. Tercih: Ailenizi tercih etmek. Kacmamak ve o kisiyle ayrilmak. Simdiden tesekürler
Ailenizin neden karsi ciktigi önemli
bence nedeni önemli değil bi taraf değil iki tarafta istemiyosa o işten hayır gelmez
o yüzden aileni tercih et canım inan mutlu olmazsıniki tarafda istemiyor
Ailenizin neden karsi ciktigi önemli
ya saka gibisin daha bunun neyini soruyorsun. daha dogrusu bu isin sonunu nasil guzel gorebiliyorsun...ailesi ailemi arayip kizimizi istemiyoruz oglumuz kizinizi sarildi öptü birakti simdide kizinizi vermeye calisiosubuz siz büyücüsünüz dediler
vuuuuuu! Ben olsam o ailenin soyadini almayi bi tarafa birak görünce yolumu degistirirdimailesi ailemi arayip kizimizi istemiyoruz oglumuz kizinizi sarildi öptü birakti simdide kizinizi vermeye calisiosubuz siz büyücüsünüz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?