Tercihiniz ne olurdu

Benim alyansim rose, gold ve beyaz altin. sürekli çıkıp duruyor cok begeniyorum modelini ama 11 ayda 5 kere ayrildi.
Nisan zamani her yeri gezip bakmamistik tanıdık sarraftan alacagimiz icin. düğünden sonra gidip klasik ince alyanslardan alacagiz inşallah.

Ici dolu alyansin bos alyansa gore farkı nedir?
Bombeli modellerde illaki fark eder ben duzlerden bahsediyorum su sekilde;

Eki Görüntüle 1921794

Bunlarda ici dolu, bos fark eder mi?

benimki bombeli ve dolgulu, bombeli altı boş olanlar da var ama parmağımı rahatsız etmesin diye dolgulu tercih ettim, düz olup sizin attığınız resimdeki gibi olanlar da dolguludur diye tahmin ediyorum. dolgu olmasa ezilme yapabilir.

benimki bombeli ve dolgulu, bombeli altı boş olanlar da var ama parmağımı rahatsız etmesin diye dolgulu tercih ettim, düz olup sizin attığınız resimdeki gibi olanlar da dolguludur diye tahmin ediyorum. dolgu olmasa ezilme yapabilir.
Ezilmeden kastınız nedir?

Ben rosegold alyansları beğenmiyorum ama sizin parmağınızdaki duruşu farklı ve güzel olabilir. Ben kendime yakıştırmamıştım. Siz beğendiyseniz neden olmasın? Ama bir önerim olacak modası çabuk geçen bir şeyi almayın. Daha sade bir şey alırsanız her zaman takarsınız

Ben rosegold alyansları beğenmiyorum ama sizin parmağınızdaki duruşu farklı ve güzel olabilir. Ben kendime yakıştırmamıştım. Siz beğendiyseniz neden olmasın? Ama bir önerim olacak modası çabuk geçen bir şeyi almayın. Daha sade bir şey alırsanız her zaman takarsınız
Çok mantıklı teşekkür ederim

Benim alyansim rose, gold ve beyaz altin. sürekli çıkıp duruyor cok begeniyorum modelini ama 11 ayda 5 kere ayrildi.
Nisan zamani her yeri gezip bakmamistik tanıdık sarraftan alacagimiz icin. düğünden sonra gidip klasik ince alyanslardan alacagiz inşallah.
Neden çıkıp duruyor anlamadım ?

foto koyarsan iyi olur birde pahalı dediğin ne kadarlık bir şey ki? Benim alyansımda ortada rosegold var altınde en sevdiğim şey rose rengidir ama tümden rose olmasını tercih etmezdim yine de

Benim istediğim modeli bastan yapacakları icin fazla istiyorlar. Bi de içi dolgulu olacak. Bosla dolunun farkını bilmiyorum bilginiz var mı?

Taşı surekli düşen dandik bi alyansim vardı. Koyduğum yerde bulamadım. Düğün bileziklerimi borc icin bozdurduk. Alyans alalım dedik bana bir de. Begendigim yuksek maliyetli bi alyans var bir de onun sade ve düşük maliyetli olanı. Son alyansim olacak bu. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz?Yeni evliyiz borclarimiz var ama bilezikler bozulmusken uzun yıllar takacagim bir seyin icime sinenini almak hakkım diye düşündüm. Bu arada bozdurduklarimiz borca gitti hep biz kendimiz alicaz.

Son olarak; rose gold alyans hos durur mu sizce?
İçini sineni al . Beyenmedigini alırsân o yüzüğü zaten takmassın.

Back
X