- Konu Sahibi brokensmile7
-
Kimse yardimci olmycak heralde
Kimse yardimci olmycak heralde
yok erzurum da degilde daha buyuk sehirleri dusunuyorum bursa ankara eskisehir yada trabzon samsun falanda olabilir :))Canim tavsiyem erzurum asla yazma :)
Hangi puan türünden tercih yapacağınızi bilmiyorum ancak Eskisehir yaşanılacak bir yer tavsiye ederim
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Tm den yapicam eskisehiride dusunuyorum cok duydum methini
yok erzurum da degilde daha buyuk sehirleri dusunuyorum bursa ankara eskisehir yada trabzon samsun falanda olabilir :))
Antalya tam yaşanılacak şehir bu konuda.Ben Akdeniz Üniversitesinde tarih okuyorum. Çokta memnunum. Okulun kampüsü çok güzel. Olurda gelirsen hayran olursun. Ulaşım çok güzel. Hiç otobüs beklemiyorsun. Antkart geçiyor. Öğrenci 1.10 kr. Kışın sessiz sakin yazında cıvıl cıvıl.
ben ç.kale ve eskişehirde okudum.
ç.kale güzel bir deniz şehri ama çok aşırı sosyallık yok okulun arkadaşların toplanarak oluşturduğu prog olunca çok zevkli sıcak geçen ortamlar olabiliyor.
eskişehir zaten adı üstünde öğrenci şehri sosyallık var kalabalık tam bir öğrenci şehri ama deniz olmaması bnim içi.n sıkıntı oluyordu ben hep deniz kenarına alışkındım ve kışı zor soğuk oluyor.
Izmir cok guzel ama kizlarida guzel bende normal bi kizim öyle cok guzl bisey degilim simdi cevremdekiler manken gıbı olursa kotu hissederim ben biliyorum kendimi🙈🙈🙈Antalya ve İzmiri şiddetle tavsiye ediyorum. İzmir bence gerçekten öğrenci şehri. Eskişehir için de öyle diyorlar ama hiç gitmedim hayırlısı olsun inşallah hangi alandan tercih yapacaksın
Siz boyle soyleyince guzel geldi simdi hic aklimdada yoktu😁
Ama yabanci kizlar yoktur umarim ya 😛
samsun trabzon ve ankara sosyal acidan nasil peki sizce :)Samsun trabzon ve ankarayi şiddetle tavsiye ediyorum. Sosyal ve denizi olan bi şehir istiyorsan samsun ya da antalyayi yazabilirsin :) eskişehirde bulunmadim ama eminim güzel yerdir öğrenci şehri malum :)
Ay guzele benziyo 😍😍ben yabanci derken boyle slav kadinlarindan ruslardan bahsettim uzun boylu sarisin guzelOkulun yabancı öğrenci sayısı çok ve bu çok güzel. Okulun içinde siyahi öğrenciler,çekik gözlüler geziyor. Sözelsen yardımcı olurum. Edebiyat fakültesi yeni yapıldı. İnternetten bak. Özel yemekhanesi bile var ( diğer bölümdekiler merkez yemekhanesine gidiyor ) Sınıfları çok güzel. Zaten internetten bakınca ne demek istediğimi anlayacaksın. İletişim fakültesi de yeni yapılıyor. Orası daha güzel olacak belli. 2015-16 gibi biter herhalde. Kyk kampüsün içinde. Ben orda kalmıyorum ama çok güzelmiş. Okulun içinde iki çarşı var olbia ve yakut adında. Bütün cafeler burada hatta yakutta kuaför,şok,telefoncu; olbiada bujiteri,kıyafet satan birkaç küçük butik,burger king falan var. Antalyada falezler var çok güzel insanı dinlendiriyor. İnternetten araştır
Okulun yabancı öğrenci sayısı çok ve bu çok güzel. Okulun içinde siyahi öğrenciler,çekik gözlüler geziyor. Sözelsen yardımcı olurum. Edebiyat fakültesi yeni yapıldı. İnternetten bak. Özel yemekhanesi bile var ( diğer bölümdekiler merkez yemekhanesine gidiyor ) Sınıfları çok güzel. Zaten internetten bakınca ne demek istediğimi anlayacaksın. İletişim fakültesi de yeni yapılıyor. Orası daha güzel olacak belli. 2015-16 gibi biter herhalde. Kyk kampüsün içinde. Ben orda kalmıyorum ama çok güzelmiş. Okulun içinde iki çarşı var olbia ve yakut adında. Bütün cafeler burada hatta yakutta kuaför,şok,telefoncu; olbiada bujiteri,kıyafet satan birkaç küçük butik,burger king falan var. Antalyada falezler var çok güzel insanı dinlendiriyor. İnternetten araştır
samsun trabzon ve ankara sosyal acidan nasil peki sizce :)
Eğitim fakültesi nasip peki antalyada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?