Tercihlerim icin yardimci olur musunuz?

brokensmile7

Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
537
27
18
35
İstanbul
Merhaba bayanlar, yakin zamanda tercihlerimi yapicam simdiden bilgi almak istiyorum. Puanlarim cok parlak olmycak muhtemelen iyi gecmediler cunku, elimde olsa istanbulda okurum ama baska sehirleride dusunmuyo değilim(hayati ogrenmek kendi ayaklarimin uzerinde durabilmek ve rahat olmak icin). Minik bi dert bu sizden ricam bana sehirler ve universiteler konusunda yardimci olmaniz. Siz nerede okudunuz ? Memnun muydunuz ? Sosyal acidan sehir nasildi? Universiteniz nasildi? Halki nasildi vs vs... simdiden tesekkurler :)

Hangi puan türünden tercih yapacağınızi bilmiyorum ancak Eskisehir yaşanılacak bir yer tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kimse yardimci olmycak heralde

ben ç.kale ve eskişehirde okudum.

ç.kale güzel bir deniz şehri ama çok aşırı sosyallık yok okulun arkadaşların toplanarak oluşturduğu prog olunca çok zevkli sıcak geçen ortamlar olabiliyor.
eskişehir zaten adı üstünde öğrenci şehri sosyallık var kalabalık tam bir öğrenci şehri ama deniz olmaması bnim içi.n sıkıntı oluyordu ben hep deniz kenarına alışkındım ve kışı zor soğuk oluyor.

Son düzenleme:
Antalya tam yaşanılacak şehir bu konuda.Ben Akdeniz Üniversitesinde tarih okuyorum. Çokta memnunum. Okulun kampüsü çok güzel. Olurda gelirsen hayran olursun. Ulaşım çok güzel. Hiç otobüs beklemiyorsun. Antkart geçiyor. Öğrenci 1.10 kr. Kışın sessiz sakin yazında cıvıl cıvıl.

Ben Burdur da okudum, ama şimdiki aklım olsa deniz olan bir yerde okurdum. Antalya, İzmir başlıca tercihlerim olurdu.

yok erzurum da degilde daha buyuk sehirleri dusunuyorum bursa ankara eskisehir yada trabzon samsun falanda olabilir :))

Samsun trabzon ve ankarayi şiddetle tavsiye ediyorum. Sosyal ve denizi olan bi şehir istiyorsan samsun ya da antalyayi yazabilirsin :) eskişehirde bulunmadim ama eminim güzel yerdir öğrenci şehri malum :)

Antalya ve İzmiri şiddetle tavsiye ediyorum. İzmir bence gerçekten öğrenci şehri. Eskişehir için de öyle diyorlar ama hiç gitmedim hayırlısı olsun inşallah hangi alandan tercih yapacaksın

Siz boyle soyleyince guzel geldi simdi hic aklimdada yoktu😁
Ama yabanci kizlar yoktur umarim ya 😛

Evet bende denize aliskin oldugum icin eskisehir bana ciplak gibi geliyo bi tuhaf :) ama öğrenci icinde guzel sehir diyolae canakkale gercekten sikiciymis kim gittiyse oyle diyor

Antalya ve İzmiri şiddetle tavsiye ediyorum. İzmir bence gerçekten öğrenci şehri. Eskişehir için de öyle diyorlar ama hiç gitmedim hayırlısı olsun inşallah hangi alandan tercih yapacaksın
Izmir cok guzel ama kizlarida guzel bende normal bi kizim öyle cok guzl bisey degilim simdi cevremdekiler manken gıbı olursa kotu hissederim ben biliyorum kendimi🙈🙈🙈
tmden tercih yapicam

Siz boyle soyleyince guzel geldi simdi hic aklimdada yoktu😁
Ama yabanci kizlar yoktur umarim ya 😛

Okulun yabancı öğrenci sayısı çok ve bu çok güzel. Okulun içinde siyahi öğrenciler,çekik gözlüler geziyor. Sözelsen yardımcı olurum. Edebiyat fakültesi yeni yapıldı. İnternetten bak. Özel yemekhanesi bile var ( diğer bölümdekiler merkez yemekhanesine gidiyor ) Sınıfları çok güzel. Zaten internetten bakınca ne demek istediğimi anlayacaksın. İletişim fakültesi de yeni yapılıyor. Orası daha güzel olacak belli. 2015-16 gibi biter herhalde. Kyk kampüsün içinde. Ben orda kalmıyorum ama çok güzelmiş. Okulun içinde iki çarşı var olbia ve yakut adında. Bütün cafeler burada hatta yakutta kuaför,şok,telefoncu; olbiada bujiteri,kıyafet satan birkaç küçük butik,burger king falan var. Antalyada falezler var çok güzel insanı dinlendiriyor. İnternetten araştır

Ay guzele benziyo 😍😍ben yabanci derken boyle slav kadinlarindan ruslardan bahsettim uzun boylu sarisin guzel simdi oraya gidip oyle kadinlarin yaninda durmak istemem 🙈
ama arastriicam cidden guzel gıbı. . Ben psikoloji uluslar arasi iliskiler dusunuyorum

Eğitim fakültesi nasip peki antalyada :)

Eğitim fakültesi nasip peki antalyada :)

Oda hemen edebiyat fakültesinin yanında yeni yapıldı. Okula girmek için köprüden geçiyorsun çok havalı . Birkaç kere fotokopi için girdim içine baya güzel. Özel okul gibi. Sınıfları ferah. Kantini hoşuma gitti benim. Çok çeşit var. Edebiyat ve eğitim kampüsün girişinden biraz uzakta. Kampüs gerçekten çok büyük. Ama okul içinde ücretsiz ringler geçiyor. Aynı zamanda otobüsler okulun içinden binip okulun içinde inersen ücret almıyorlar. Ben yürüyüş yapıyordum okula giderken. Dümdüz yol zaten. Antalya stadyumu hemen bizim fakültelerin karşısında. Üst katlardan izleniyor hhahahha. Ama yeni stadyum yapıldığı için orası besyoya kalcakmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…