Tercihlerim icin yardimci olur musunuz?

Hayatım valla her yerde güzel,manken gibi kızlar var :2:. Bütün üniversitelerde havalı havalı geziyorlar. Ben o kadar kendime bakarım,güzel giyinirim. Sana şunu söyleyim kendimi çirkin hissediyorum okulda İzmirliyim bide ben. İzmir hakkında da yardımcı olabilirim

Bende biraz geçiş dusunuyorumda sorayim dedim :) kykda kaldigim icin şuan yurdumda nakil yapilacak.. Memleketimede 3 saat uzaklikta :) heveslendim bi an :)

Konya'da okudum.Çok memnundum.Devlet yurdunda kalacaksan tavsiye ederim.Kiralar pek ucuz değil birçok yer gibi.Yada özel vakıf yurtları biraz daha ucuz olabilir..

Ben istanbulda okuyorum ailenle birlikte istanbulda yaşıyosan sakın seçme istanbulu, ya lise devam gibi olur ya da hiç bitmez o okul :) kocaelideki arkadaşım çok memnundu okuldan sosyal ortamlarından, ankardaki değildi, eskişehir süpermiş, çanakkale sıkıcıymış, izmir istanbula göre sıkıcı ama iç anadoluya göre gayet renkliymiş :)

Gercekten mi bide kendinizi cirkin hissediyomussunuz 🙈🙈🙈
İzmiri direk eledim zaten 😅😅
Saka bi yana izmiride dusunuyorum izmirde cok guzel. Etkinlikler sosyallik acisindan hangisini tercih edersiniz? Egitimi pek sormuyorum cunku alicagim egitim 3 asagi 5 yukarı ayni bence ben psikoloji yada uluslarası iliskiler istiyorum benim icin suan orda kendimi mutlu hissetmem eğlenmem onemli buyuzden bunlari sordum :)

Aynen bende ondan korkuyorum lise devam gibi olucak diye 🙈 insan bıraz cilginlik yapmak istiyo böyle aile yanında olmuyoki kocaelinide dusunyorum ama bazi sitelerdeki yorumlara baktım insanlari cok kotuymus hep abaza kayniyomus heryerde varda burda biraz fazlaymis sanirim böyle abaza serseri tipler

izmir dokuz eylül istersen belli bir kampüs bulamazsın eğitim bir yerde ibbf bir yerde edebiytlar bir yerde. Psikoloji tınaztepe de. Büyük ihtimal eve çıkarsan buca koopta çıkarsın. Annemlerde orada oturuyor 15 dakika falan var. Geçen sene orada sınava girdim biraz kötüydü. İbbf'nin olduğu yer biraz daha güzel. Cafeler falan var hukukla yan yanalardı en son. Hangisi dersen antalya derim. Antalyaya eylül ayında geldim 2 kere gittim izmire 2 - 3 gün kalıp döndüm. İzmirliyim ama kendimi antalyalı hissetmeye başladım

Ben İstanbul'da okuyorum imkanın varsa bence İstanbul Ama daha sonra Eskişehir ve Antalya da diyebilirim.

Daha dur bi bakalım puanların gelsin, konunu tekrar hortlatırsın o zaman ayrıntılı konuşulur

Trabzon'a sakın gelme. Öğrenci dostu bir şehir değil. Sosyallik yok zaten. Küçüçük meydan diye bir yer var. Bir de uzun sokak var ne kadar apaçi, işsiz güçsüz adam varsa orada. Koca şehir bu iki yerden ibaret.

İnsanı zaten havasından suyundan mı bilmiyorum
asabi, gergin. Yanlışlıkla birine çarpma gafletinde bulundun mu dayak yeme olasılığın var.

Hadi ya 😀 peki antalyanin yabanci dil egitimi nasil, yabanci dil kurslari varmi burda marmaranin ist. Unvnin falan kursları varda orayi hiç bilmiyorum duymadim. Bide spor olanaklari nasil

Ben samsun da okudum. Deniz ve Yeşil birarada guzel yer ayrıca evet çok hızlı gelişiyor okul dağın tepesinde büyük bir alan Üniversitenin konumu ulaşım sıkıntısından çok çınlattım ben sol kulakları zamaninda ama artık o kadar sıkıntılı değil. Ama yinede okuyacaginiz bölüme bağlı. Ozel yurtlar apartlar evler bol ozellikle atakum ve atakent kısımlarında. Ben merkezdeydim hep.

Gercekten mi halbuki ben trabzon asigimdir ya insanlarini cok severim dusunuyodumda trabzonu öğrendiğim iyi oldu :/

Konya yida cok duydum orasida ogrenci sehri olarak geciyormus hic gitmedim biraz on yargim var pek cekici gelmiyor bana sıkıcı biyermis gibi

Önyargı neden?Öğrencile rahat eder orda.Her tür kesimden öğrenci oluyor.Türkü barlar falan var yani..Bir de güvenilir,ben sıkıntı yaşamadım..Görüntüsü,gelişmişliği güzel bir şehir ,tramvay her şehirde yokken orda var..Tramvayla kampüse,otobüsle eğitim fakültesine gidiyorsun..Sıcak bir memleketteysen karlı ve güzel bir memleket görmeni tavsiye ederim..Aşırı soğuk da değil...

Son düzenleme:
Hadi ya 😀 peki antalyanin yabanci dil egitimi nasil, yabanci dil kurslari varmi burda marmaranin ist. Unvnin falan kursları varda orayi hiç bilmiyorum duymadim. Bide spor olanaklari nasil

Dil eğitimi hakkında kurslar var mı bilmiyorum ama üniversitenin içinde stand kurmuş genç arkadaşlarımız ingilizce rusça kurslar diye bol bol broşür dağıtıyorlar. İlk sene zorunlu yabancı dil dersin oluyor. Baştan alıyorlar konuları. Spor diyince baya uzun anlatacağım. 6 tane kort var,tenis kursları da var . Olimpik yüzme havuzumuz,plaj voleybolumuz,fitness salonumuz,halı sahamız ne ararsan var. En son tenis kursu,olimpik yüzme havuzu ve fitness 30 tl idi.

Ben İstanbul'da okuyorum imkanın varsa bence İstanbul Ama daha sonra Eskişehir ve Antalya da diyebilirim.

Daha dur bi bakalım puanların gelsin, konunu tekrar hortlatırsın o zaman ayrıntılı konuşulur
Istanbulda ailem var ben biraz kendi basimin çaresine bakmak istiyorum 😁
Napim cok heycanliyim hemen seciyim gidiyim istiyorum�🙈
cok heyecanli degilmiiii universite buu 😁😁

Ben once malatya inonu universitesinde okudum.ailesel nedenlerden dolayi Elazig firat universitesine gecis yaptim.. iki universitenin ortamini iyi biliyorum..firat universitesindense malatya inonu universitesi.oranin kampusu cok guzel ve guvenlikli kapilari.tam bir sehir gibi.kiz yurtlari cok guzel.ve cok guzel dizayn edilmis.duzeni cok guzel kampusun.firat universitesinde gibii kaybolmazsiniz.. ve bahar senlikleri acaip eglenceli geciyo.ogrenciler gidiyo sadece.ama firat universitesinde ipini koparan tacizcileri mi laf atanlarimi hep orda oluyo. Ama universitenin en guzel.yani guzel arkadasliklar.her iki univdende arkadaslarimla gorusuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…