- Konu Sahibi brokensmile7
-
Evet samsuna bende sık gidiyorum gerçekten cok guzel ve cok hizli gelisiyor :)Trabzon,ankara ve samsuna gore daha sönük kalır. Ben tercih edecek olsam ilk önce samsunu tercih ederim etkileyici faktör denizi olarak :) ve gerçektende güzel bir yer..
Ay guzele benziyo 😍😍ben yabanci derken boyle slav kadinlarindan ruslardan bahsettim uzun boylu sarisin guzelsimdi oraya gidip oyle kadinlarin yaninda durmak istemem 🙈
ama arastriicam cidden guzel gıbı. . Ben psikoloji uluslar arasi iliskiler dusunuyorum
Oda hemen edebiyat fakültesinin yanında yeni yapıldı. Okula girmek için köprüden geçiyorsun çok havalı. Birkaç kere fotokopi için girdim içine baya güzel. Özel okul gibi. Sınıfları ferah. Kantini hoşuma gitti benim. Çok çeşit var. Edebiyat ve eğitim kampüsün girişinden biraz uzakta. Kampüs gerçekten çok büyük. Ama okul içinde ücretsiz ringler geçiyor. Aynı zamanda otobüsler okulun içinden binip okulun içinde inersen ücret almıyorlar. Ben yürüyüş yapıyordum okula giderken. Dümdüz yol zaten. Antalya stadyumu hemen bizim fakültelerin karşısında. Üst katlardan izleniyor hhahahha. Ama yeni stadyum yapıldığı için orası besyoya kalcakmış sanırım
Bende biraz geçiş dusunuyorumda sorayim dedim :) kykda kaldigim icin şuan yurdumda nakil yapilacak.. Memleketimede 3 saat uzaklikta :) heveslendim bi an :)
Gercekten mi bide kendinizi cirkin hissediyomussunuz 🙈🙈🙈Hayatım valla her yerde güzel,manken gibi kızlar var :2:. Bütün üniversitelerde havalı havalı geziyorlar. Ben o kadar kendime bakarım,güzel giyinirim. Sana şunu söyleyim kendimi çirkin hissediyorum okuldaİzmirliyim bide ben. İzmir hakkında da yardımcı olabilirim
Konya yida cok duydum orasida ogrenci sehri olarak geciyormus hic gitmedim biraz on yargim var pek cekici gelmiyor bana sıkıcı biyermis gibiKonya'da okudum.Çok memnundum.Devlet yurdunda kalacaksan tavsiye ederim.Kiralar pek ucuz değil birçok yer gibi.Yada özel vakıf yurtları biraz daha ucuz olabilir..
Ben istanbulda okuyorum ailenle birlikte istanbulda yaşıyosan sakın seçme istanbulu, ya lise devam gibi olur ya da hiç bitmez o okul :) kocaelideki arkadaşım çok memnundu okuldan sosyal ortamlarından, ankardaki değildi, eskişehir süpermiş, çanakkale sıkıcıymış, izmir istanbula göre sıkıcı ama iç anadoluya göre gayet renkliymiş :)
Gercekten mi bide kendinizi cirkin hissediyomussunuz 🙈🙈🙈
İzmiri direk eledim zaten 😅😅
Saka bi yana izmiride dusunuyorum izmirde cok guzel. Etkinlikler sosyallik acisindan hangisini tercih edersiniz? Egitimi pek sormuyorum cunku alicagim egitim 3 asagi 5 yukarı ayni bence ben psikoloji yada uluslarası iliskiler istiyorum benim icin suan orda kendimi mutlu hissetmem eğlenmem onemli buyuzden bunlari sordum :)
Kesinlikle Konya yı tercih etme önyargılarında sonuna kadar haklısınKonya yida cok duydum orasida ogrenci sehri olarak geciyormus hic gitmedim biraz on yargim var pek cekici gelmiyor bana sıkıcı biyermis gibi
Hadi ya 😀 peki antalyanin yabanci dil egitimi nasil, yabanci dil kurslari varmi burda marmaranin ist. Unvnin falan kursları varda orayi hiç bilmiyorum duymadim. Bide spor olanaklari nasilizmir dokuz eylül istersen belli bir kampüs bulamazsın eğitim bir yerde ibbf bir yerde edebiytlar bir yerde. Psikoloji tınaztepe de. Büyük ihtimal eve çıkarsan buca koopta çıkarsın. Annemlerde orada oturuyor 15 dakika falan var. Geçen sene orada sınava girdim biraz kötüydü. İbbf'nin olduğu yer biraz daha güzel. Cafeler falan var hukukla yan yanalardı en son. Hangisi dersen antalya derim. Antalyaya eylül ayında geldim 2 kere gittim izmire 2 - 3 gün kalıp döndüm. İzmirliyim ama kendimi antalyalı hissetmeye başladım
Gercekten mi halbuki ben trabzon asigimdir ya insanlarini cok severim dusunuyodumda trabzonu öğrendiğim iyi oldu :/Trabzon'a sakın gelme. Öğrenci dostu bir şehir değil. Sosyallik yok zaten. Küçüçük meydan diye bir yer var. Bir de uzun sokak var ne kadar apaçi, işsiz güçsüz adam varsa orada. Koca şehir bu iki yerden ibaret.
İnsanı zaten havasından suyundan mı bilmiyorum asabi, gergin. Yanlışlıkla birine çarpma gafletinde bulundun mu dayak yeme olasılığın var.
Konya yida cok duydum orasida ogrenci sehri olarak geciyormus hic gitmedim biraz on yargim var pek cekici gelmiyor bana sıkıcı biyermis gibi
Hadi ya 😀 peki antalyanin yabanci dil egitimi nasil, yabanci dil kurslari varmi burda marmaranin ist. Unvnin falan kursları varda orayi hiç bilmiyorum duymadim. Bide spor olanaklari nasil
Istanbulda ailem var ben biraz kendi basimin çaresine bakmak istiyorum 😁Ben İstanbul'da okuyorum imkanın varsa bence İstanbulAma daha sonra Eskişehir ve Antalya da diyebilirim.
Daha dur bi bakalım puanların gelsin, konunu tekrar hortlatırsın o zaman ayrıntılı konuşulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?