• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tereddütde mi değil mi?

Emel0690

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2017
12
0
1
35
Ablalar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

3 ay kadar önce kıskançlık yüzünden kocamla tartıştık ve evi terk etti, giderken bir sürü hakaret etti tehditler savurdu. Abisinin evine gitmiş, abisi aradı ne oldu da bu kadar sinirli bu diye ben de kıskançlıktan dedim. Amcamın firmasında sekreter olarak çalışıyorum, kocam çalışmamı istemiyor, erkekler firmaya gelip seninle muhatap oluyor diye kızıyordu hep. 1 hafta sonra aradı beni avukata vekalet verdim birazdan sana protokolü mail atacak dedi ben de bütün gece ağladım. Ağlamamdan 3 yaşındaki kızım da sürekli uyandı. Sabah protokol geldi, hemen amcamla konuştum, amcam biz de avukat tutalım ki bilmediğimiz sıkıntı çıkmasın kızım dedi. Bu dönemde kocam ne mesajlarıma cevap verdi ne de telefonlarıma çıktı. Abisiyle konuştum defalarca kızım beni karıştırma dedi. Neyse avukatlar aracılığıyla protokolde anlaştık.
Anlamadığım bir sebepten dolayı avukatından da kocamdan da 2 ay hiç ses çıkmadı. Dün avukatı mesaj attı kocanız protokolü imzaladı siz de gelin imzalayın diye ben de bana konum atın geleyim hemen diye cevap yazdım. Aradan 1 saat geçti konum gelmedi ben de aradım avukatı konum gelmedi diye. Avukat dedi ki aslında çok da acelesi yok imzanın ben daha eşinizden vekaleti almadım dedi! Çok şaşırdım ben tabi neden dedim, nedenini bilmiyorum, boşanma vekaletnamesi bana daha gelmedi dolayısıyla dava açamam dedi. Benim de işime geldi açıkçası çünkü ben boşanmak istemiyorum.

Acaba kocam avukata ödeme mi yapmadı da avukat parası gelmeden işlem başlatmıyor?
Yoksa sizce kocam tereddütte mi?

Kocan senin surum surum surunup "isi birakacagim yeter ki barisalim" demeni bekliyor avukat araciligiyla da zarf atiyor olabilir mi?

Sinsi bir kocan varmis kiskanclik yuzunden hakaret, bosanmaya karar verme 2 ay hic irtibat kurmama... Tuhaf bence. Aldatiliyor bile olabilirsin. Cok kiskanan, seven adam boyle bosamaya karar verip cekip gider mi?

Cidden bu aralar burası kendisine kötü davranılmasını,insan yerine konulmamayı seven kadınlarla doldu. Yine sinirlerim hopladı. Allah size akıl versin gerçekten.

Öyle bir isteğim olsaydı boşanmayı kabul etmezdim ki.

Kocan senin surum surum surunup "isi birakacagim yeter ki barisalim" demeni bekliyor avukat araciligiyla da zarf atiyor olabilir mi?

Sinsi bir kocan varmis kiskanclik yuzunden hakaret, bosanmaya karar verme 2 ay hic irtibat kurmama... Tuhaf bence. Aldatiliyor bile olabilirsin. Cok kiskanan, seven adam boyle bosamaya karar verip cekip gider mi?

Aldatmadığını biliyorum, telefon faturasının dökümü hala bizim eve geliyor. Ayrıca öyle bir şey yaparsa abisi öldürür onu.

Tereddütte olsa ne olacak?
Bu sorunun cevabı muhim.

Aslında bunu ben de kendime çok sordum. O kadar hakarete rağmen dönerse ne yaparım? Kalbimin kırıklığı nasıl geçecek? Cevaplayamıyorum bu soruları.

Aldatmadığını biliyorum, telefon faturasının dökümü hala bizim eve geliyor. Ayrıca öyle bir şey yaparsa abisi öldürür onu.
Ama abisi bir cocukla iliskinizin bitmesine beni karistirmayin diyor... Hic karisinin aldattigi icin kardesini olduren birini gormedim. Telefon dokumlerine guvenme farkli yollardan ya da ikinci bir telefonla irtibat kurabilirler oluyor boyle seyler. Ama sen gercekten aldatilmadigini hissediyorsan kocan tuhaf. Tutarli bir davranis icinde degil. Psikolojisi mi bozuk acaba?

Aslında bunu ben de kendime çok sordum. O kadar hakarete rağmen dönerse ne yaparım? Kalbimin kırıklığı nasıl geçecek? Cevaplayamıyorum bu soruları.
O yüzden işte bu kapı aha bu da sapı, diyeceksiniz.
Hakaret ne demek. Adamların egosunu semirtmeye mi geliyoruz bu dünyaya? Had bilmiyorsa ogrenecek.
Önünüze bakın, çocuğunuza ve kendinize bir gelecek hazirlayin. Zira sizin güvendiğiniz dağlara kar yağali çok olmuş.

Sal ipini bacim tehditle is yurumez ac davani calis bak cocuguna.normal degil bu davranislar.ilerde dovecek seni kiskanip.

Dövemez elini kaldırırsa ben de kendimi savunurum, kısa sürede olsa aikidoya gittim ben.

Ya benim aklıma takılan avukata vekaleti verdim dedi avukatta bana vekalet gelmedi diyor. Hangisi doğru söylüyor olabilir. Avukat yalan söyler mi sizce?

Dövemez elini kaldırırsa ben de kendimi savunurum, kısa sürede olsa aikidoya gittim ben.

Ya benim aklıma takılan avukata vekaleti verdim dedi avukatta bana vekalet gelmedi diyor. Hangisi doğru söylüyor olabilir. Avukat yalan söyler mi sizce?
Hayir tabi ki soylemez neden soylesin ki davadan para kazaniyor adam.biran once acardi davayi blof yapmis sozde seni yola getirecekti bu adamla omrunu curutme yinede sen bikirsin

Hayir tabi ki soylemez neden soylesin ki davadan para kazaniyor adam.biran once acardi davayi blof yapmis sozde seni yola getirecekti bu adamla omrunu curutme yinede sen bikirsin

Düzeltemezmiyim sence onu abla. Aile terapistine gitsek mesela faydası olur mu?

Bunu teklif etmek icin iletisim gerekli fakat o senden adim bekliyor.o sana bir adim atarsa barismak icin sende terapiyi sart kosabilirsin

Şartlarım olacak tabi. Hoş geldin deyip kollarımı açacağımı mı sanıyor!?!

Tereddütte değil bence ya zaten sizle yaşamak istemeyen bir adamla neden devam etmek istiyorsunuz

Back
X