• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tereddütde mi değil mi?

Gerçekten zarf mı acaba? Peki sizce nasıl davranmalıyım, ağır olmanın dışında. Dönerse süründüreyim mi?
Niyetiniz bosanmaksa dondugunde surundurmenize gerek yok. Ama barisacagim diyorsaniz elbette surundurun(aradaki mesajlarinizi okumadigim icin niyetinizi bilmiyorum kusura bakmayin)

Adam boşanıyor işte sen neyin peşindesin ?

Boşanıyor da 40-45 gün önce avukata vekalet verdim diyen ama avukatın beyanına göre vekaletin ortada olmadığı bir durum var.

Dövemez elini kaldırırsa ben de kendimi savunurum, kısa sürede olsa aikidoya gittim ben.

Ya benim aklıma takılan avukata vekaleti verdim dedi avukatta bana vekalet gelmedi diyor. Hangisi doğru söylüyor olabilir. Avukat yalan söyler mi sizce?

:KK53::KK53:

Kocan seni zarflamış. İmza atmamış ama attım diye avukata arattırmış ne tepki verceksin diye. Ayrıca senin kendine ait düşüncen yok mu filrin yok mu? Kocan ne derse o mu olacak? Adam zaten 2 aydır aramıyo sormuyo. Sen bir karar alamıyo musun?

:KK53::KK53:

Kocan seni zarflamış. İmza atmamış ama attım diye avukata arattırmış ne tepki verceksin diye. Ayrıca senin kendine ait düşüncen yok mu filrin yok mu? Kocan ne derse o mu olacak? Adam zaten 2 aydır aramıyo sormuyo. Sen bir karar alamıyo musun?

Hayır kendime göre fikrim var da bu avukat konusunu anlayamamıştım ona çok takıldım o yüzden yazdım ya buraya zaten.

Back
X