Merhaba kızlar,
Evliliğe doğru giden bir ilişkim var, erkek arkadaşımın söylediklerinden anladığıma ve tahminlerime göre 3-4 ay sonra teklif edecek. Konu ciddiye bindikçe benim kaygılarım tavan yapmaya başladı. Onu seviyorum, arzuluyorum, çoğu özelliğine hayranım. Ancak bazı konularda da tereddütlerim var. Biz daha sevgiliyken bile zaman zaman mutsuz oluyorum bu tereddüt ettiğim konular sebebiyle. Sormak istediğim şey, biriyle evlenmeye karar verebilmek için her şeyi yüzde yüz içimize sinmeli mi?
Konulardan örnek:
- Ben onun tabiriyle çoğu zaman “alfaya çıkmaya çalışıyorum” ama sevgilim daha uysal tarzda olmamı istiyor. Bir anlaşmazlıkta rest çekerim, boyun eğmem çatır çatır laflarımı söylerim gibi ama ona kalsa son sözleri o söylemek istiyor.
- Şikayet ettiğimde “sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun yeterince sevmiyorsun demek ki” kafasına giriyor
- Evde oturmayı çok seviyor

Ben de evcimenimdir ama evde olmayı abartınca ruhum daralıyor evde. Kaç kere bu yüzden kavga ettik hatta. Ben istiyorum ki sevgilimi alayım başka şehirlere ülkelere gideyim, küçük kaçamaklar yapalım her fırsatta. Dışarıda iki insan görelim havamız değişsin vb. Ama yok :) En son anlaşma yaptık ayda 3 gün dışarıda gezeceğiz diye bakalım nasıl olacak.
- Klasik bir akrep erkeği
Mutlu evliliklere adım atarken kafada böyle sorular olur mu?
Ben biraz yapı gereği kaygılı bir insanım zaten ama yanlış bir karar verip hayatımı karartacağımdan, sonradan “işte belliydi zaten böyle olacağı, ben ne yaptım” diye kahrolmaktan fazlaca korkuyorum.
Teşekkürler cevaplarınız için :)