Tereddütler varsa evlenilir mi?

Evleneceğiniz kişi karşınıza çıktığında biliyorsunuz bunu. Yani bende öyle olmuştu. Ki tanışmamızın 3.gunu evlilik teklifi aldım.
Bole olayları hayretle karşılıyorum, nasi anlıyorsunuz gorunce, 3gunde evlenme teklifi nasi oluyo, 6. Hissınız kuvvetli heralde, benim ruyamda bile göremeyeceğim bi olasilik🙈

Merhaba kızlar,

Evliliğe doğru giden bir ilişkim var, erkek arkadaşımın söylediklerinden anladığıma ve tahminlerime göre 3-4 ay sonra teklif edecek. Konu ciddiye bindikçe benim kaygılarım tavan yapmaya başladı. Onu seviyorum, arzuluyorum, çoğu özelliğine hayranım. Ancak bazı konularda da tereddütlerim var. Biz daha sevgiliyken bile zaman zaman mutsuz oluyorum bu tereddüt ettiğim konular sebebiyle. Sormak istediğim şey, biriyle evlenmeye karar verebilmek için her şeyi yüzde yüz içimize sinmeli mi?

Konulardan örnek:
- Ben onun tabiriyle çoğu zaman “alfaya çıkmaya çalışıyorum” ama sevgilim daha uysal tarzda olmamı istiyor. Bir anlaşmazlıkta rest çekerim, boyun eğmem çatır çatır laflarımı söylerim gibi ama ona kalsa son sözleri o söylemek istiyor.
- Şikayet ettiğimde “sen beni olduğum gibi kabul etmiyorsun yeterince sevmiyorsun demek ki” kafasına giriyor
- Evde oturmayı çok seviyor :KK43: Ben de evcimenimdir ama evde olmayı abartınca ruhum daralıyor evde. Kaç kere bu yüzden kavga ettik hatta. Ben istiyorum ki sevgilimi alayım başka şehirlere ülkelere gideyim, küçük kaçamaklar yapalım her fırsatta. Dışarıda iki insan görelim havamız değişsin vb. Ama yok :) En son anlaşma yaptık ayda 3 gün dışarıda gezeceğiz diye bakalım nasıl olacak.
- Klasik bir akrep erkeği

Mutlu evliliklere adım atarken kafada böyle sorular olur mu?
Ben biraz yapı gereği kaygılı bir insanım zaten ama yanlış bir karar verip hayatımı karartacağımdan, sonradan “işte belliydi zaten böyle olacağı, ben ne yaptım” diye kahrolmaktan fazlaca korkuyorum.

Teşekkürler cevaplarınız için :)
O da sizi oldugunuz gibi kabul etmiyor oyleyse,siz gezmeyi hareketi canliligi seviyorsunuz,ona ne diyor?

Ama ama ama aşırı tatlılar... Ben böyle maskülen, böyle sahiplenici(sadece beni değil tüm sevdiklerini), böyle güçlü bir karakteri olan erkek ilk defa görüyorum. Beni çok çekiyor bu haller :)
Yarin da iter emin olun."Alo,neredesin,eve vardin mi,ne varmadin mi,kizim kac kere dedim vitrin mitrin bakinmadan dooogru eve diye,delirtecekmisin beni" Aşırı sahiplenmecilerin sonu genelde bu:işsiz:

Yarin da iter emin olun."Alo,neredesin,eve vardin mi,ne varmadin mi,kizim kac kere dedim vitrin mitrin bakinmadan dooogru eve diye,delirtecekmisin beni" Aşırı sahiplenmecilerin sonu genelde bu:işsiz:

beni almaya geldi işyerine 6 gibi çıkıyorum dedim 6:01 de çıktım herkes çıktı en son sen kaldın dedi :O

Ahahaha ben😂
Aynen öyleyim ve evimizde bu büyük bir gerilim.
Zaten akrep erkeği yönetme güdüsüyle yaşıyor, ben de eli fazlaca açık olunca harçlık usulü elimde avucumda ne varsa alıyor adam😂
Gülerek anlattığıma bakmayın ama sinir bozucu bir durum.
Bana 1 verin 1 i harcarım, 10 bin verin 1 saatte harcarım kendime iğne almadan.
Kadınla erkeği bu kadar zıt burçlar tanımıyorum.
Aha,iste kizim da böyle:KK61:
Ogretemiyorum su kiza, 3 kurusun da kenarda bulunsun,yol hali,hem de para idaresini ogren ııhh:cry:
Kime cekti bilmem ki,akrep o da=/

Yüze yüz anlaşma ve uyum diye birşey yok ilişkilerde? Sizin için önemli olan durumları göz önünde bulundurarak evlenin derim.

Bole olayları hayretle karşılıyorum, nasi anlıyorsunuz gorunce, 3gunde evlenme teklifi nasi oluyo, 6. Hissınız kuvvetli heralde, benim ruyamda bile göremeyeceğim bi olasilik🙈
İnan ki bende başıma gelesiye kadar inanmıyordum. Nasil anlatayım bilmiyorum ki ama eşimle tanıştığımda biliyordum işte evleneceğimi. Ki biz farklı milletlerden olan bir çiftiz ve çıktığımız tatilde tanışmıştık. 3 gün boyunca uyumanın dışında birbirimizden ayrılmadık ve akşam yemeğinde bana evlenme teklifi etmişti. 20 yıldır evliyiz ☺️

İnan ki bende başıma gelesiye kadar inanmıyordum. Nasil anlatayım bilmiyorum ki ama eşimle tanıştığımda biliyordum işte evleneceğimi. Ki biz farklı milletlerden olan bir çiftiz ve çıktığımız tatilde tanışmıştık. 3 gün boyunca uyumanın dışında birbirimizden ayrılmadık ve akşam yemeğinde bana evlenme teklifi etmişti. 20 yıldır evliyiz ☺
Bazen kulagina fisildanir insanin:))
Mutlulugunuz daim olsun:)

Evlilikte en önemli şey aileymiş. Ben biraz geç anladım. Eksi özelliklerini bir şekilde belki idare edersiniz ya da zamanla değişirsiniz birlikte. Ama ailesi ve ailesine olan tutumu değişmiyor. Evlenince maddiyat nasıl olacak, ailesi ilişkinize dahil olup sizi bunaltacak mı, ne sıklıkta görüşeceksiniz, aile yapıları ve kültürler uyuşuyor mu vs vs.
Sevgilinizin ailesine tutumu nasıl örneğin? İlerde size de o şekilde davranacak.
Ben evlenirken pek önemsememiştim ama siz önemseyin 😀

Oyle yesilcam filmlerindeki gibi bir hayat hayal ediyorsaniz, birsey diyeyim, yok oyle bir dunya. Ben aradaki sorunlarin buyuk oldugunu da,dusunmuyorum. Ama beraber yasamadan evlilik karari almanin da dogru oldugunu dusunmuyorum (tabi herkesin aile yapisi farkli, imkaniniz varsa demek istedim)

Aaa akrebin en iyi özelliği ‘el iyisi’ olmasıdır.
O sebeple kendi sevgilisi, karısı ya da çocuğu hariç kimse gerçek yüzünü bilmez.
Çok iyi dost, muhteşem baba, iyi lider falandır.
Benim en yakın arkadaşlarım hariç, kocama pırlanta gözüyle bakarlar ailem dahil.
Öyle ev işi yapıp çocuk bakan, gezen gezdiren, yediren içiren, dağa taşa aşkını ilan eden, özel gün hediye mediye atlamayan, kısıtlamayan ama belli sınırları olan, özgürlük alanı sağlayan adam nerde...
Ah bir de bana sorun saykoyu😂
Gerçi bu aralar bayağı iyi, dönemsel mi yoksa kendini mi değiştiriyor bilmiyorum ama hamuru akrep sonuçta, güvenemem.
Ayy bu kdr mi benzer
Bu kdr mi aynı şeyi yaşarim
Aileme resmen melek bana şeytan :D

Babam asla laf kondurmaz böyle adamı buldun daha ne istiyorsun der delirtir beni :(

Anlatiklarina bakilirsa, siz anlasamiyorsunuz ve uyumlu bir çift degilsiniz. Sonuçta elestirdigin konular "gece horluyor, diş macunun kapagini kapatmiyor" șeklinde degil. Evli olsaniz boșanin diyebilecegim seviyede sizin uyumsuzlugunuz.

Aslında anlaşıyoruz gayet güzel ya :) 8 ayda 2-3ü geçmez kavgalarımız. Gerilecek konu arada elbet oluyor da 15dk 20dk sürüyor konuyu unutuyoruz normal halimize dönüyoruz. Küsme de 1 kere oldu. Bu anlaşmamak mıdır?

Evlilikte en önemli şey aileymiş. Ben biraz geç anladım. Eksi özelliklerini bir şekilde belki idare edersiniz ya da zamanla değişirsiniz birlikte. Ama ailesi ve ailesine olan tutumu değişmiyor. Evlenince maddiyat nasıl olacak, ailesi ilişkinize dahil olup sizi bunaltacak mı, ne sıklıkta görüşeceksiniz, aile yapıları ve kültürler uyuşuyor mu vs vs.
Sevgilinizin ailesine tutumu nasıl örneğin? İlerde size de o şekilde davranacak.
Ben evlenirken pek önemsememiştim ama siz önemseyin 😀

Hmm ailesine karşı şımarık ama aşırı korumacı. Çok ilgilidir. O huyunu çok seviyorum zaten :) Mesela annesinin kiloya bağlı şeker başlangıcı ortaya çıktı. Hemen beslenmesini değiştirdi ne yiyip içtiğini kontrol ediyor kilo vermesini sağlıyor. Böyle hareketleri çok hoşuma gidiyor ☺️ Babasını küçük yaşta kaybettiği için evin baba sorumluluğu ona geçmiş. Onu da dibine kadar hissediyorum zaten. Hal hareketleri baba gibi kucaklayıcı :)
Ailesi de çok tatlı bir an önce postalamayı düşünüyorlar bizimkini, pek sanmıyorum bulaşacaklarını 🤣

Korktum sanırım biraz burda yazılanlardan sonra 🤣
Korkutmak değil de akrep erkeğini tanıtmak diyelim
Ben yaptım sen yapma :D

Çok elestirirler ve asla kendilerine yapılan eleştiriyi kabul etmezler
Kiskancliklarini saymiyirm bile
Ciddi anlamda insanı hayattan soğutan hareketleri var

Bu sitede sanirm akrep erkeği düşmanı olarak mimlendim
Akrepse direk arkanıza bakmadan kaçın derim
Onlar sadece kendi hayatlarına odaklanirlar ve aşırı asosyallerdir

Evet aşırı asosyal bizimki de. Sık görüştüğü sadece 1 arkadaşı var 😒

Back
X