Tereddütler varsa evlenilir mi?

Ara ara yorumlara göz attım da herkes akreple macerasını anlatmış. Benimde bir akrep eski nişanlım vardı. Düşman başına. Başlarda mükemmeldi. Dışardan herkese harika görünürdü. Rüya gibiydi ilk üç ay. Sonrası boğucu. O kadar çok sahiplendi ki anlatamam. Bazen evde açamıyordum telefonu. Malum banyo, yemek hatta wc işleri vs adam kriz geçiriyordu 🤦🏻‍♀️ Neden banyoya giderken “ben banyoya gidiyorum bilgin olsun ararsan açamam” demiyormuşum. Annemle alışverişteyken aramış duymamışım. “Kim bilir kiminle ... yine” yazmış küfürlü. Delirdim. Ayrılmaya çalışıyorum. Bırakmıyor. Yapıştı sakız gibi. Çok ama çok hatta çok çok tutkulu. Ben de klasik kova. Karışamazsın kafasında biriyim. Burç mu karakter mi bilmiyorum ama cinsellik düşkünüydü. Hayır dedikçe mesajlar oraya kayıyor. Sıkılıyordum artık. Muhasebeciydi ama kendi parasını yönetemez. Bana sürekli hediye alırdı. Alma derdim ama hep borç yapardı. Para tutmayı bilmezdi. Patavatsızdı. Ailem yemeğe çağırmıştı. Gerizekalı büyük yeğenime dedi ki “ annenler konuşurken duydum kardeşini daha çok seviyorlarmış” cinnet sebebiydi. Hediyeleri kabul etmzdim eve çiçek gelirdi. İnternetten almış ödemiş bitmiş yani. Sene dolmadan yirmi bin borcum var dedi 😱 çok kötü kavga ettim. Ayrılmak bile eziyetti. Çok işkence etti. Üç dört ay gibi bir süreye yayıp ayrıldım. Kurtuldum şükür. Hayatımın hatasıdır. Üç ayda nişanlandık. Toplamda yedi ay kadar sürdü. Sonraki üç ay ayrılmaya çalışmakla geçti. 😂

Elbette herkes aynı olamaz ama iyice tanımaya çalış. Teklifi kabul etsen bile acele etme evlenmek için. Uyumsuzluk olarak yazdığın konular şimdi eşimle bizle de var bazen. Mükemmel uyum yakalamak imkansızdır herhalde. Anlaşıyoruz ama. Çokta mutluyuz. Nişanlılık süresini iyi değerlendir.

Aynı Ayni
Ben o arkadaşına kumam diyordum artık ciddi anlamda arkads edinme sorunları var
Alla alla, benim erkek kardeşim akrep ve acayip çok arkadaşı var. Spora yazıldı spor hocasıyla arkadaş olmuş, kafeye gider kafenin sahibiyle arkadaş olur, gün içinde 2 3 arkadaş grubuyla birden buluşur, ordan kalkar öbürlerinin yanına gider. Bari hepsini bigüne sıkıştırma bu ne yoğunluk derim😂 biraz seçici ol herkesle arkadaş olma diye tembihleriz, yükseleni kova ondan mı acaba

Alla alla, benim erkek kardeşim akrep ve acayip çok arkadaşı var. Spora yazıldı spor hocasıyla arkadaş olmuş, kafeye gider kafenin sahibiyle arkadaş olur, gün içinde 2 3 arkadaş grubuyla birden buluşur, ordan kalkar öbürlerinin yanına gider. Bari hepsini bigüne sıkıştırma bu ne yoğunluk derim😂 biraz seçici ol herkesle arkadaş olma diye tembihleriz, yükseleni kova ondan mı acaba
Olabilir kovalar zaten çok sosyal burçlar
Valla akrep tanıdığım.kkm.varsa asosyal
Telefonla bile alakası yoktur aramaz kimseyi sormaz arayanları açmaz bile bazen :)

Hmm ailesine karşı şımarık ama aşırı korumacı. Çok ilgilidir. O huyunu çok seviyorum zaten :) Mesela annesinin kiloya bağlı şeker başlangıcı ortaya çıktı. Hemen beslenmesini değiştirdi ne yiyip içtiğini kontrol ediyor kilo vermesini sağlıyor. Böyle hareketleri çok hoşuma gidiyor ☺ Babasını küçük yaşta kaybettiği için evin baba sorumluluğu ona geçmiş. Onu da dibine kadar hissediyorum zaten. Hal hareketleri baba gibi kucaklayıcı :)
Ailesi de çok tatlı bir an önce postalamayı düşünüyorlar bizimkini, pek sanmıyorum bulaşacaklarını 🤣
:DGelini korkutmak istememis olabilirler,malum burayi herkes okuyor,anne düşkünü gorunenin kısmeti kapaniyor,taktik olabilir:D

Hiç akrep sevgilim olmadı. Tanıştığım flört ettiğim erkekler oldu ama akrep olduğunu öğrenince direk buz kestim ilişiğimi de kestim tabiki . Ya ne bilim akrep erkeği deyince biraz şizofrenimsi tipler canlanıyor gözümde. Hiç haz etmem. Karanlık oluyorlar ya ayy irkildim bak.

Tabiki ben kararlıydım.Şiddet uyguladı yani sizce bunun affı olabilmesi mümkün mü? Her türlü çalıştı, önce iyilikle melek kisvesiyle (her zamanki ayaklar) sonra baktı olmadı ağlayıp zırlayarak, baktı olmadı tehditle, baktı olmadı yol keserek zorla, sen benim karımsınlarla bilmemnelerle en sonunda boşanmayıp beni 3-5 yıl süründürmekle tehdit ettiğinde bende ipler koptu ve içimdeki çirkefi işte o zaman gördü.
Valla açıkçası ben de benzettiğim için yazdım zaten yoksa insanları genellemekten pek hoşlanmam. Ama zaten size daha 8. ayda sinyalleri vermiş benimki 8. ayda bir melekten halliceydi mesela hiçbir zaman bana böyle gözdağları falan vermemişti, herşey 2-3 yıldan sonra başlamıştı. O gözdağlarını şimdi ciddiye almazsan ileride bundan pişman olacağının garantisini de verebilirim. Ama bazen insan ateşin içine düşmeden yandığını anlamıyor biz ne söylesek boş o yüzden.. Hakkında hayırlısı canım..

Geçmiş olsunsize çok 😔 inşallah artık çok mutlusunuzdur :)
Benim de hakkımda hayırlısı olsun diyelim bakalım... :))

Hiç akrep sevgilim olmadı. Tanıştığım flört ettiğim erkekler oldu ama akrep olduğunu öğrenince direk buz kestim ilişiğimi de kestim tabiki . Ya ne bilim akrep erkeği deyince biraz şizofrenimsi tipler canlanıyor gözümde. Hiç haz etmem. Karanlık oluyorlar ya ayy irkildim bak.

Nasıl yani burcuna göre adamları mı sildiniz 🤣 biraz garip olmamış mı ☺️

Tamamen dört dörtlük uyuşabileceğiniz birini bulmak zor. Tolere edilebilir durumlarda iki tarafta elinden geleni yapmalı bence. Sadece tek tarafa yüklenmek hata olur. Kısıtlayıcı tavırları şimdi size sahiplenme gibi geliyor olabilir ama evlenince de böyle görebilecek misiniz. Kıskançlık ciddi boyutlarda olunca iki taraf içinde bunaltıcı olabiliyor.

Akrep erkeği bölümüne kadar evlenmeyin diyecektim, onu okudum ‘aklınızdan bile geçirmeyin’ diyorum.
Gerek yok yani, akrepler kendi başlarına yaşlanmalı.

Anneleriyle beraber yaslanıolar
Akrep erkeğini.gördüğünüz yerde kaçın bidaha da sakın acaba olur muydu demeyin..
Ama ezilmek, sürekli yetersiz hissettirilmek sonra da içi sömürülmüş bi kabuk olarak.çöpe atılmak istiosanız evlenin

Aaa akrebin en iyi özelliği ‘el iyisi’ olmasıdır.
O sebeple kendi sevgilisi, karısı ya da çocuğu hariç kimse gerçek yüzünü bilmez.
Çok iyi dost, muhteşem baba, iyi lider falandır.
Benim en yakın arkadaşlarım hariç, kocama pırlanta gözüyle bakarlar ailem dahil.
Öyle ev işi yapıp çocuk bakan, gezen gezdiren, yediren içiren, dağa taşa aşkını ilan eden, özel gün hediye mediye atlamayan, kısıtlamayan ama belli sınırları olan, özgürlük alanı sağlayan adam nerde...
Ah bir de bana sorun saykoyu😂
Gerçi bu aralar bayağı iyi, dönemsel mi yoksa kendini mi değiştiriyor bilmiyorum ama hamuru akrep sonuçta, güvenemem.
Yabancı sayılmaz :)))

Herkes akrep erkeğine yüklenirken ben biraz avukatlığına soyunuyorum galiba :halay:
Ama gercekten benim tanidigim akrep erkeğiyle yakindan uzaktan alakasi yok yazilanlarin... ki bende yakindan taniyorum, sevgilimdi yillarca. Gercekten kişiliğini hala cok begendigim bir insan. Demekki iyileride var. Ama türk olmamasi gerekiyor galiba 😂

Kızlar iki tür Akrep erkeği varmış biri berbat biri çok iyi olan. Bize iyisi gelmemiş demek ki :D

Ama genelde su akrep yengeç balık cidden nadiren çok az iyi olan, bana denk gelenler hep korkak, kinci falandı.

dışarı çıkmayı sevmiyorsa ayrı takılabilirsiniz. siz arkadaşlarınızla ailenizle çıkarsınız. o da evde oturabilir. böylece ikinizde birbibirnize kendi isteğiniz dayatmamış olursunuz. değilse aynı zevklere ve karaktere sahip birini bulmak çok zor

Ama ama ama aşırı tatlılar... Ben böyle maskülen, böyle sahiplenici(sadece beni değil tüm sevdiklerini), böyle güçlü bir karakteri olan erkek ilk defa görüyorum. Beni çok çekiyor bu haller :)

O tatlı bulduğunuz maskülenlik, güç falan, tartışmalarda size döndüğünde şaşırmayın. Çünkü mutlaka dönecektir.

Aslında anlaşıyoruz gayet güzel ya :) 8 ayda 2-3ü geçmez kavgalarımız. Gerilecek konu arada elbet oluyor da 15dk 20dk sürüyor konuyu unutuyoruz normal halimize dönüyoruz. Küsme de 1 kere oldu. Bu anlaşmamak mıdır?
ilișkileri boyunca hiç kavga etmemiș, ama anlașamayan bir çok çift var. Mesela ben evde daraliyorum gezmek istiyorum, o evde oturuyor olayı bile büyük bir anlașmazlık. Belki de uyumsuzluk demek gerek.

Kızlar iki tür Akrep erkeği varmış biri berbat biri çok iyi olan. Bize iyisi gelmemiş demek ki :D

Ama genelde su akrep yengeç balık cidden nadiren çok az iyi olan, bana denk gelenler hep korkak, kinci falandı.
Makbul olan hangi burçlar peki, bence oğlak terazi başak da hiç cekilmiyo😐 geriye bişey kalmadi😂

Back
X