- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
Aynı AyniEvet aşırı asosyal bizimki de. Sık görüştüğü sadece 1 arkadaşı var![]()
Ben o arkadaşına kumam diyordum artık ciddi anlamda arkads edinme sorunları var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı AyniEvet aşırı asosyal bizimki de. Sık görüştüğü sadece 1 arkadaşı var![]()
Yarin da iter emin olun."Alo,neredesin,eve vardin mi,ne varmadin mi,kizim kac kere dedim vitrin mitrin bakinmadan dooogru eve diye,delirtecekmisin beni" Aşırı sahiplenmecilerin sonu genelde bu![]()
Alla alla, benim erkek kardeşim akrep ve acayip çok arkadaşı var. Spora yazıldı spor hocasıyla arkadaş olmuş, kafeye gider kafenin sahibiyle arkadaş olur, gün içinde 2 3 arkadaş grubuyla birden buluşur, ordan kalkar öbürlerinin yanına gider. Bari hepsini bigüne sıkıştırma bu ne yoğunluk derimAynı Ayni
Ben o arkadaşına kumam diyordum artık ciddi anlamda arkads edinme sorunları var
Olabilir kovalar zaten çok sosyal burçlarAlla alla, benim erkek kardeşim akrep ve acayip çok arkadaşı var. Spora yazıldı spor hocasıyla arkadaş olmuş, kafeye gider kafenin sahibiyle arkadaş olur, gün içinde 2 3 arkadaş grubuyla birden buluşur, ordan kalkar öbürlerinin yanına gider. Bari hepsini bigüne sıkıştırma bu ne yoğunluk derimbiraz seçici ol herkesle arkadaş olma diye tembihleriz, yükseleni kova ondan mı acaba
Hmm ailesine karşı şımarık ama aşırı korumacı. Çok ilgilidir. O huyunu çok seviyorum zaten :) Mesela annesinin kiloya bağlı şeker başlangıcı ortaya çıktı. Hemen beslenmesini değiştirdi ne yiyip içtiğini kontrol ediyor kilo vermesini sağlıyor. Böyle hareketleri çok hoşuma gidiyor ☺ Babasını küçük yaşta kaybettiği için evin baba sorumluluğu ona geçmiş. Onu da dibine kadar hissediyorum zaten. Hal hareketleri baba gibi kucaklayıcı :)
Ailesi de çok tatlı bir an önce postalamayı düşünüyorlar bizimkini, pek sanmıyorum bulaşacaklarını![]()
Tabiki ben kararlıydım.Şiddet uyguladı yani sizce bunun affı olabilmesi mümkün mü? Her türlü çalıştı, önce iyilikle melek kisvesiyle (her zamanki ayaklar) sonra baktı olmadı ağlayıp zırlayarak, baktı olmadı tehditle, baktı olmadı yol keserek zorla, sen benim karımsınlarla bilmemnelerle en sonunda boşanmayıp beni 3-5 yıl süründürmekle tehdit ettiğinde bende ipler koptu ve içimdeki çirkefi işte o zaman gördü.
Valla açıkçası ben de benzettiğim için yazdım zaten yoksa insanları genellemekten pek hoşlanmam. Ama zaten size daha 8. ayda sinyalleri vermiş benimki 8. ayda bir melekten halliceydi mesela hiçbir zaman bana böyle gözdağları falan vermemişti, herşey 2-3 yıldan sonra başlamıştı. O gözdağlarını şimdi ciddiye almazsan ileride bundan pişman olacağının garantisini de verebilirim. Ama bazen insan ateşin içine düşmeden yandığını anlamıyor biz ne söylesek boş o yüzden.. Hakkında hayırlısı canım..
Hiç akrep sevgilim olmadı. Tanıştığım flört ettiğim erkekler oldu ama akrep olduğunu öğrenince direk buz kestim ilişiğimi de kestim tabiki . Ya ne bilim akrep erkeği deyince biraz şizofrenimsi tipler canlanıyor gözümde. Hiç haz etmem. Karanlık oluyorlar ya ayy irkildim bak.
Nasıl yani burcuna göre adamları mı sildinizbiraz garip olmamış mı ☺
Akrep erkeği bölümüne kadar evlenmeyin diyecektim, onu okudum ‘aklınızdan bile geçirmeyin’ diyorum.
Gerek yok yani, akrepler kendi başlarına yaşlanmalı.
Alla alla, benim erkek kardeşim akrep ve acayip çok arkadaşı var. Spora yazıldı spor hocasıyla arkadaş olmuş, kafeye gider kafenin sahibiyle arkadaş olur, gün içinde 2 3 arkadaş grubuyla birden buluşur, ordan kalkar öbürlerinin yanına gider. Bari hepsini bigüne sıkıştırma bu ne yoğunluk derimbiraz seçici ol herkesle arkadaş olma diye tembihleriz, yükseleni kova ondan mı acaba
Aaa akrebin en iyi özelliği ‘el iyisi’ olmasıdır.
O sebeple kendi sevgilisi, karısı ya da çocuğu hariç kimse gerçek yüzünü bilmez.
Çok iyi dost, muhteşem baba, iyi lider falandır.
Benim en yakın arkadaşlarım hariç, kocama pırlanta gözüyle bakarlar ailem dahil.
Öyle ev işi yapıp çocuk bakan, gezen gezdiren, yediren içiren, dağa taşa aşkını ilan eden, özel gün hediye mediye atlamayan, kısıtlamayan ama belli sınırları olan, özgürlük alanı sağlayan adam nerde...
Ah bir de bana sorun saykoyu
Gerçi bu aralar bayağı iyi, dönemsel mi yoksa kendini mi değiştiriyor bilmiyorum ama hamuru akrep sonuçta, güvenemem.
Yabancı sayılmaz :)))
Ama ama ama aşırı tatlılar... Ben böyle maskülen, böyle sahiplenici(sadece beni değil tüm sevdiklerini), böyle güçlü bir karakteri olan erkek ilk defa görüyorum. Beni çok çekiyor bu haller :)
ilișkileri boyunca hiç kavga etmemiș, ama anlașamayan bir çok çift var. Mesela ben evde daraliyorum gezmek istiyorum, o evde oturuyor olayı bile büyük bir anlașmazlık. Belki de uyumsuzluk demek gerek.Aslında anlaşıyoruz gayet güzel ya :) 8 ayda 2-3ü geçmez kavgalarımız. Gerilecek konu arada elbet oluyor da 15dk 20dk sürüyor konuyu unutuyoruz normal halimize dönüyoruz. Küsme de 1 kere oldu. Bu anlaşmamak mıdır?
Makbul olan hangi burçlar peki, bence oğlak terazi başak da hiç cekilmiyoKızlar iki tür Akrep erkeği varmış biri berbat biri çok iyi olan. Bize iyisi gelmemiş demek ki
Ama genelde su akrep yengeç balık cidden nadiren çok az iyi olan, bana denk gelenler hep korkak, kinci falandı.