• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tereddutlerim var

Zeynepcikcik

©@N|S|
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
244
17.689
118
32
İstanbul dan Ankaraya 3/4 aylığına Eşimin iş turnesi nedeniyle gideceğiz.Akrabalar var ancak 3/4 ay uzun bi süre.Esyali ev tutacağız ama tereddutlerim var.En çok da temizlik konusunda.Esyali evlerde herşey var mı ki..Ütü,firin,blender,supurge...Ben neler goturmeliyim...9 aylık bebeğim var kış günü hasta olmasından hava değişiminden de etkilenmesin.F ikri olanlar yorumlarınızı bekliyorum :) :anne:

Ev temiz olur mu ki.. Ölü deriler,saclar,tirnak daha aklimA gelen kötü pis şeyler ...
Koltuklar ,halılar falan temizleniyor mu acaba kişiler evden çıkınca.

İstanbul dan Ankaraya 3/4 aylığına Eşimin iş turnesi nedeniyle gideceğiz.Akrabalar var ancak 3/4 ay uzun bi süre.Esyali ev tutacağız ama tereddutlerim var.En çok da temizlik konusunda.Esyali evlerde herşey var mı ki..Ütü,firin,blender,supurge...Ben neler goturmeliyim...9 aylık bebeğim var kış günü hasta olmasından hava değişiminden de etkilenmesin.F ikri olanlar yorumlarınızı bekliyorum :) :anne:

iyi akşamalr hanım efendi bu durumunuza yardımcı olayım ankrada emlak sektöründe olduğum için size hem yardımcı olmak hemde dikkat etmeniz gereken şeyleri söylemek isterim. eşyalı ev kademe kademe olur yani 500tl ye eşyalı evde oalbilecek şey süpürge tabak çatal tava tencere bardak buzdolabı fırın 1.000 tl lik evde ise bunların yanında çamaşır makinası bulaşık makinası tv ünitesi ütü ve eşyalar idare eder cinsten olur blender nadiren olur nadiren güzel olur hangii semtte yaşayacağınızda önemli kalite ona göre değişiyor. temizlik konusunda kaliteli ev tutarsanız o ev sizden önce temizlenmiş olur o konuda rahat olun ama içiniz rahat etmesi açısından uygunda olursanız şarşaf yorgan yastığınızı getirin

Son düzenleme:
ayrıca emlakçıdan tutarsanız kesinlikle kimlik fotokopisi vermeyin mal sahibi isterse ona verirsiniz. ayrıca ankara soğuk ve kar da yağacak deniliyor kışlıklarınızı getirin evladınız hava değişikliğinden inşallah hasta olmaz

Bu konuyu sanki gecende gormustum, konu sahibine yardimci olacak bilgim yok ancak aklima acaba eve kamera yerlestiriyorlar midir? diye gelmisti.

Bu konuyu sanki gecende gormustum, konu sahibine yardimci olacak bilgim yok ancak aklima acaba eve kamera yerlestiriyorlar midir? diye gelmisti.

yokkk artık canım şaka mı diyorsunuz böyle şeyler dile getirerek hanfendinin aklını karıştırmayın. ankara da böyle şeyler olmaz bu yaşıma kadar hiç görmedim duymadım.

yokkk artık canım şaka mı diyorsunuz böyle şeyler dile getirerek hanfendinin aklını karıştırmayın. ankara da böyle şeyler olmaz bu yaşıma kadar hiç görmedim duymadım.
Bende bir sure sonra bir ziyaret gerceklestirecegim bu konuyu/benzer konu da olabilir daha once okudugumda bende bir arastirayim diye nette gezinirken aklima geldi ve korktum.
Muhit etkendir boyle seylerde muhakkak arastiracaklardir.

1+1 residencelar var. Çok şık temiz ve güzel. O tarz bir yer size yeter geçici olarak. Yanına Bebek oyun parkı alırsın bir de kişisel eşyalarınızı. Otel gibi kullanırsınız.apart düşünürseniz de çarşafını yastık kılıfını yedekli götür olmadı gittiğin yerden satın alırsın.benim tek tereddütüm halılar olmuştur her zaman( otel gezilerimizde) oyun parkından ya hiç çıkarmam ya da yere büyük battaniye tarzı bir şey sererim.

Bende bir sure sonra bir ziyaret gerceklestirecegim bu konuyu/benzer konu da olabilir daha once okudugumda bende bir arastirayim diye nette gezinirken aklima geldi ve korktum.
Muhit etkendir boyle seylerde muhakkak arastiracaklardir.

tabi ki semt önemli kalkıp çincine gidersen her şeye maruz kalınır ama kalkıp çankaya da yaşarsan böyle şeylere maruz kalmazsınız. altındağ bölgeside sıkıntılı bölgedir. ayrıca emlak sektöründe kurumsal firmalarla çalışın yoksa ayakcı emlakcılar da hataya maruz kabilirsniz dikkat edin

tabi ki semt önemli kalkıp çincine gidersen her şeye maruz kalınır ama kalkıp çankaya da yaşarsan böyle şeylere maruz kalmazsınız. altındağ bölgeside sıkıntılı bölgedir. ayrıca emlak sektöründe kurumsal firmalarla çalışın yoksa ayakcı emlakcılar da hataya maruz kabilirsniz dikkat edin
Tesekkur ederim.

1+1 residencelar var. Çok şık temiz ve güzel. O tarz bir yer size yeter geçici olarak. Yanına Bebek oyun parkı alırsın bir de kişisel eşyalarınızı. Otel gibi kullanırsınız.apart düşünürseniz de çarşafını yastık kılıfını yedekli götür olmadı gittiğin yerden satın alırsın.benim tek tereddütüm halılar olmuştur her zaman( otel gezilerimizde) oyun parkından ya hiç çıkarmam ya da yere büyük battaniye tarzı bir şey sererim.

güzel bir açıklama yapmışsınız. halılar konusunda tavsiyenize katılıyorum genelde eşyalı evlerde halılar yıkanmaz mülk sahipleri önemsemez

Çok teşekkür ederim.Cankayadan tutmamiz gerekiyor.Eve 850 tl 'lik bütçe ayiriyoruz.Site içi de olabilir.İnanin bebek olmasa hiç birşey sorun değil.Kiyafet goturecegim.Carsaf,cekyat örtüsü,battaniye goturecegim.Dogal gaz açık oluyor mu acaba.Biz actirmayiz herhalde.

Çok teşekkür ederim.Cankayadan tutmamiz gerekiyor.Eve 850 tl 'lik bütçe ayiriyoruz.Site içi de olabilir.İnanin bebek olmasa hiç birşey sorun değil.Kiyafet goturecegim.Carsaf,cekyat örtüsü,battaniye goturecegim.Dogal gaz açık oluyor mu acaba.Biz actirmayiz herhalde.

öncelikle çankaya bölgesinde 850 tl ye ev bulmak zor kaldı ki site içerisinde çok zor çünkü siteler merkezi sistem olur 250-350 arası aidat toplanır. Peki çankaya'nın neresi ? evlat her zaman önemlidir öyle olmalıdır :) site içerisidnde olmayan evler de doğalgaz açıktır kartlı sistem olduğu için. gerçi dönüşüme başlandı faturalı sisteme geçiliyor semt semt onda da doğalgaz bazen açık bazen kapalı oluyor. ayrıca ümidinizi kırmak istemem genelde ev sahipleri 6 aydan az vermiyor nadiren 3 aydan verebiliyorlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah iyi bir ev bulursunuz

kısa bir araştırma yaptım 2+1 1+1 evlerde idare eder cinsten konutlarda istediğiniz fiyata ev var. tabi çankaya'nın ilçeside önemli :)

1+1 Çankayada yenimahalle,etimesgut,ayas bu uç yerde olabilir.Site pahalı ise bu bütçeye nere uygun olur sizce.

1+1 Çankayada yenimahalle,etimesgut,ayas bu uç yerde olabilir.Site pahalı ise bu bütçeye nere uygun olur sizce.

yenimahalle,batıkent,dikmen öveçler ilker, küçük esat seyranbaşları,gaziosmanpaşa, da 500-950 tl arası mevcut sahibinden.com ve hürriyet emlak'a bir göz atın sahibinden var. boşuna emlakcıya para ödemeyin. aklınızda bulunsun 850 tllik bütçeniz varsa eğer 950tllik evlere de bakabilirsiniz çünkü mülk sahipleri 50-100tl arasında kesin indirim yapar. kaldı ki kış ayında boş kalmasını istemez :) aryıca mantolaması olmayan evler var bu fiyat aralığında allahım yardımıcnız olsun :)

Kız kardeşim yeni süpürge almış koltuk yikamali . halıda yikiyormus.Temizligini yaparız evin dedi şimdi telefonda biraz olsun rahatladim.Allah iyilerle karsilastirsin.

Back
X