tereddütlüyüm lütfen yardım edin

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar sivilce problemi herkesin kabusudur benimde öyle yıllardır uğraşıyorum gitmediğim doktor kalmadı hep krem yazıp gönderiyorlardi kullanıyordum geçiyordu kremi bırakınca tekrar çıkıyordu bi daha denemek istedim bu haftada doktora gittim bana hap verdi adı monodoks bu habı kullanan var mı acaba ben zararı olur diye korkuyorum çünkü tek böbrekliyim sordum doktora her hafta kan vermen lazım ona göre bakacaz zarar verirse keserim dedi sizce bu riske girmeli miyim kullanan varsa bilgi verebilir mi lütfen buarada yaza düğünüm var diye bi yandan da kullanmalıyım düğünmde böyle olmamalym dedim ailem kullanma diyo ben kullanma taraftarıym sizce :110::110:

Riske atma derim.
Porselen makyaj ile sivilceler kapanır eğer derdin oysa.

Ben kullandım ama belirgin yan etkisini görmedim,böbreklerimde ya da herhangi bir organımda hasar yoktu,yani endişe edeceğim bir durum olmadı.
Ayrıca ne yaptıysam da geçmedi .
25 yaşında kendiliğinden geçti.

bence şekeri ve unlu, buğdaylı şeyleri kesip bi kaç hafta böyle beslen, azalma oluyor mu bak derim

kardeşimde tek böbrekli ve kendi üroloji doktoru kesinlikle kullanma dedi. Bence kullanma.

Süt ve elma sirkesini bir çay tabağında karıştır 5 6 dk beklet.Sonra pamukla yüzüne sür.Kuruyunca bir daha sür beklet

yüzünü yıka.Faydasını göreceksin

Sivilcenin sebebi genel olarak karaciğerdeki sıkıntılardir. Böbrek sıkıntıniz olduğu icin bitki vs tavsiye etmek uygun olmaz.

Tıp doktorlari tarafindan yapılan akapunktur hacamat vs gibi farkli tedavi yöntemlerini arastirin belki ilacsiz bobreginize ağır gelmeyecek sekilde sivilceleriniz duzelebilir.

Sivilceler icin ilac kullanilmasi bana dogru gelmiyor. Ama bana. Bu sizin tercihiniz ancak ben saglik sorunlarima ragmen riske atamazdim kendimi.

Yüzünüze bal sürmenizi tavsiye ederim bende sivilceli bir insanimdir en iyi gelen sey alerji sivilcelerime kizarikliklarima dahi iyi geliyor ;)

Hiiiç riske girme dermacol diye fondoten var dövmeyi bile kapatıyor ben çok memnunum tavsiye ederim

Back
X