Çatışmalarımız, ufak tefek anlaşmazlıklarımız... Olur o kadar diyorum bazen, bazen de acaba evlenmeden önce görmek istemediğimiz işaretler bunlar mı diyorum. Bunun ayrımını yapamiyorum.Tereddütsüz evlilik var mı bilemiyorum .. Ama tereddüt etmene neden olan konulardan bahsedersen belki yardımcı olabiliriz .
Çatışmalarımız, ufak tefek anlaşmazlıklarımız... Olur o kadar diyorum bazen, bazen de acaba evlenmeden önce görmek istemediğimiz işaretler bunlar mı diyorum. Bunun ayrımını yapamiyorum.
Bunların hiç biri değil. Siyasi, dini görüşümüz aynı, eğitim seviyemiz aynı, maddi durumumuz da aynı. Ailevi olarak da sıkıntı yok. Dürüst, sadık, vicdanlı bir insan. Cinsel çekim de kıvamında. Bu temel şeylerde hiçbir problem yok. Zevklerimiz farklı, bir de karakterlerimiz. Aynı olamaz yüzde yüz zaten diyeceksiniz. Ben işte ilerde bu karakter farklılığından daha çok çatışır mıyız diye endişeliyim.Tereddütlerin neler ? Onlarıda yazsan.
Kaba mı ? vicdansız mı ? kompleksli mi ? bencil mi ? yalancı mı ? maddi boyutu mu ?
Çatışmalarımız, ufak tefek anlaşmazlıklarımız... Olur o kadar diyorum bazen, bazen de acaba evlenmeden önce görmek istemediğimiz işaretler bunlar mı diyorum. Bunun ayrımını yapamiyorum.
Bunların hiç biri değil. Siyasi, dini görüşümüz aynı, eğitim seviyemiz aynı, maddi durumumuz da aynı. Ailevi olarak da sıkıntı yok. Dürüst, sadık, vicdanlı bir insan. Cinsel çekim de kıvamında. Bu temel şeylerde hiçbir problem yok. Zevklerimiz farklı, bir de karakterlerimiz. Aynı olamaz yüzde yüz zaten diyeceksiniz. Ben işte ilerde bu karakter farklılığından daha çok çatışır mıyız diye endişeliyim.
Gözüm kör değil öyle söyleyeyim. Hani kimidi hiçbir seyi görmez ya, yeter ki birlikte olalım der, ben daha çok mantık ağırlıklı bakıyorum.Tereddütüm varsa neden evleneyim zaten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?