- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
Yavru biz onu yapamıyoruz işte biliyorsun.Ben varım, öncesinde aynı evde yaşıyorduk zaten, sadece imza atıldı. Tanımanın, hayatı paylaşıp paylaşamadığını görmenin en güzel yolu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavru biz onu yapamıyoruz işte biliyorsun.Ben varım, öncesinde aynı evde yaşıyorduk zaten, sadece imza atıldı. Tanımanın, hayatı paylaşıp paylaşamadığını görmenin en güzel yolu![]()
Evlendikten sonra bu durum daha da belirgin hale gelecek. Hep onun ailesi.hep onun akrabaları... sinirlerin bozulacak. Sonra zamanla alisacaksin artık bu duruma. Eger ki onun ailesini ve akrabalarına isinirsan onlarda sana sıcak olurlarsa.. isteyerek alışmış olacaksın. Daha güzel olacak. Ama onları bir türlü srvemezseniz. Istemeyerek alacaksınız. Ve bu sizi gerecek çok fazla. Kacisiniz olmayacak. Kendi ailem var diyemiyeceksiniz.kotu bir durum. Bir de bizim kültür farkliligimiz çok var. Biri doğu biri bati varın siz düşünün artikİşte benim bir derdim de bu aslında. Onun memleketine yakın bir yere gideceğim evlenirsek. Ailemden ayrılmak değil de, onun istediği oluyor diye takiyorum kafaya. Inatlasiyorum, iktidar savaşı veriyorum resmen.
Bunlarda evliliğe farklılık katacak şeyler aslında bi nebze. Ama uyumlu olunduğu sürece. Mesela nedir o sizde zamanı anı yaşamayı öğrenir siz onda hiçbirşey yapmadanda evde sevgiliyle beraber geçirilen zamanın güzelliğini anlarsınız. Bende çok farklıyımdır eşimle o soğukkanlıdır olaylara karşı ben tez canlıyımdır. Ben çok ani karar veririm hemen düşünüp o enini boyunu düşünmek için zaman ister. Kalabalığı çarşıyı pek sevmez mesela ben o kalabalıkta zaman zaman kaybolmak isterim. Bazen yanımda olur bazen olmaz. Yani uyum önemli bu farklılıkların size kattıkları olmalı. Ve yine diyorum tek taraflı değil iki taraflı bir uyum sözkonusu. Bunlarda küçük tereddütler aslında. Aslolan aradaki sevgiyi kaybetmeyecek tereddütlerin olmaması. Bu farklılıklar doğru kullanıldığı sürece sizi gelecek için endişelendirmesin.Aslında benim sonradan degismekle ilgili korkum yok şu anda. Hali hazırda bildiğim özellikleri konusunda Tereddutlerim var. Mesela benim daha enerjik olup onun biraz daha tembel olması gibi.
Öyle büyük problemlerimiz yok zaten olsa ayrılırım hiç düşünmeden. Hiç büyük kavgamız olmadı. Sesini hiç yükseltmedi bana ya da küfür ettiğini hiç duymadım. Saygısızlığını görmedim ne bana ne aileme karşı.
Bak bu durum bizde de var. Sevgilim bana göre çok ağırkanlıdır .Yani bazen derim yaa hadi biraz daha hareket. İkimizde tembel yapılıyız. Ama ben yorgun değilsem enerjim yüksektir. Ama bu durum sizi nasıl etkiler eğer eşin sen istediğin zaman gezmek eğlenmek konusunda sana ayak uyduramayacaksa o zaman etkiler. Onun dışında ben etkileyeceğini düşünmüyorum. Bu konuda tereddüt etmedim bana ayak uyduracağını biliyorum tembellik yaparsakta birlikte yaparız. Sadece ona takılıyorum bu konuda aradaEvet. Ben daha aktif olan tarafım genelde. Ama o bunu şu an bulunduğumuz şehre bağlıyor.
Tıpkı benBen varim
Hic o kadar da enine boyuna dusunmemisim evlenirken su anda fark ettim
Asla öyle evlenince düzelir diye düşünmedim. Ondan zaten bu korkularım.Tereddütsüz evlendim sanırım.
Eşimle aramda hiçbir sorun yoktu, sevmediğim,beni korkutan bir davranışı da yoktu.
Çok da kurcalamadım sanırım, şimdi düşününce...
Çok seviyorduk, iyi anlaşıyorduk, önemli konularda denktik evlendik.
Sorgulamak iyidir aslında.. Sorgulayın ama aldığınız cevaplar tatmin etsin sizi.
"evlenince düzelir" demeyin mesela bazı şeylere..
Ay çok şanslısınız ya, sanırım evlenmekten vazgececegim şimdi.Ben varim
Hic o kadar da enine boyuna dusunmemisim evlenirken su anda fark ettim
Canım neden böyle düşündüm biraz bahsetsene sevgilinden ve kendinden.Ay çok şanslısınız ya, sanırım evlenmekten vazgececegim şimdi.doğru kişi değil galiba.
İşte tereddütsüz evlenmiş ya geneli, demek ki benimki.normal değil diye düşündüm.Canım neden böyle düşündüm biraz bahsetsene sevgilinden ve kendinden.
Asla öyle evlenince düzelir diye düşünmedim. Ondan zaten bu korkularım.
Can'ım anladım ben seni konu açacak kadar tereddüt ediyorsan ,ilerde zıt karakter çatışması yaşayabilirsin , anladığım kadarıyla kendinden ödün verecek yada törpüleyecek bir karakter değilsin yada en azından o kadar sevgin yok o insana karşı, evlilik aynı Zaman'da fedakarlık demek , bende eşimle zıt karakterdeyim, lakin yeri gelince eşin ile orta yolu buluyorsun,şimdi baktığımızda ikimizde çok değişmişiz kötümü oldu hayır tabi , insan Her geçen gün olgunlaşıyor ,ortada sevgi varsa Yürür bu iş , içindeki Sevgi'yi tart benceBenim merak ettiğim bu işin bir doğrusu var mı? Yani doğru kişiyse hiç tereddüt etmeden evlenirsin diyebilir miyiz?