Ben esimle 4.5 sene sevgili kaldiktan sonra evlendim, ama beklememizin sebebi sartlarin olgunlasmamasiydi. Evlilik karari kismina gelecek olursak illaki 4.5 senede birbirimizi tanima sansimiz oldu ama illa iyi oldugu kadar kotu zamanlarimiz yok ya ben bunla anlasamiyorum dedigim seylerde oldu, yanliz ben bu adamla er yada gec evlenecegim hissi dusuncesi hicbirzaman gitmedi. Ben er yada gec onunla evlenecegimi biliyordum hatta esime alcam seni diye espri yapardim eskiden , simdide biz soz verirsek tutariz diye esprisini yapiyorum
Kafanda tereddutler varsa biraz zaman ver acele etme sana sonsuza kadar bekle demiyorum ama tereddutlerin cok derin seylerle ilgiliyse biraz beklemelisin ama baktin tereddutler yok olmuyor o zaman bitireceksin. Cunku biriyle 3 sene 5 sene gorustun diye mecbur degilsin evlenmeye o kisiyle boyle bir kural yok yani. Yada 2 senedir flort ediyoruz artik evlenmemiz gerekiyor gibi bir baskida hissetmemelisin.
Sevgilinle tartismalarinin icerigi cok onemli, kiyafet mi ? Dini yasanti mi ? Para ile mi ilgili ? Simdiden ailesi yuzunden mi kavga ediyorsunuz ? Simdiden seni ve hayatini kisitliyor mu ? Sen onun hayatini yasayis seklini mi begenmiyorsun ?
Tartisma varr tartisma varrr
Adam o gun sinirliydi, trafikte kaza atlatti ustune ustuluk patronuyla kavga etti ve ustune sen birsey dedin kavga yuzune patladiysa mesela.. bu ciddi tereddutu gerektiren bir tartisma degil... En kotu karsindaki kisinin o durumlarda nasil oldugunu ogrenmemissindir yeteri kadar deneyimin yoktur o kisiyle , o tarz seyler halledilir yani...
Ama adam Allahin her gunu seni is arkadaslarindan kiskaniyor, sacina makyajina kiyafetine karisiyorsa o zaman durup dusunmekte fayda var...