terk edildim:( 2

Onlardan önce kendini düşün .. sen mutlu ol , mutlu olmayı iste

bahsettim ama konu içeriğinde değil.

Allah kurtarmis sizi, huysuz bir kaynana,onun agzina bakan bir koca. Hayat size zindan olurdu, sakin geri donmeyin. Hayirlisi olmus.

Allah aşkına ne yazdın bacım! Nişanlın seni seviyormuymuş.

iyide duruşu olmayan nişanlın.
dış etkenler her zaman vardır ve olacaktır.

Allah aşkına ne yazdın bacım! Nişanlın seni seviyormuymuş.
seviyormuş ama annesi yalnız kalacağım diye çok üzülmüş ve görümcemle birlikte nişanlımı dolduruşa getirmişler. nişanlımda gitti

tamam siz bunu yargılaya durun teşekkürler

Görümcen uyanık bence. Annesini sizin üstünüze atmak istemiş ama siz ayrı ev tutunca annem yalnız kalırsa bana da gelir diye sizin ayrılmanız için nişanlınızı doldurmuş. Annesini doldurmuş.
ben zaten kv demi yanıma alacaktım hatta bunu nişanlıma da söylemiştim ben onun düzenine gitmeyim ama bizim düzenimize gelsin diye fakat evliliğimizin oturmasını falan düşünüyorduk önce bir evliliğe alışalım düzenimize alışalım diye düşünüyorduk.

Ay ayni seyleri tek tek yazmissin yine.
Kuzene bilmem kime ayni seyleri anlattim demen yeterliydi.

Neyse bitirmis adam iste.
Diger konuda da yazdik
Doldurusa gelmis iste
Gercekten deger verse bu tarz seylerden bitirmezdi zaten

Sen de..pehh bana verdigi deger buymus aman herseyde hayir vardir iyi oldu evlenmeden ogrendim gercek yuzunu..de ve yeni sayfalar ac artik

Bosver onune gelene detay vermeyi

Yavrucuğum sen nişanlınla yüzyüze konuşmalısın. Sonu ayrılık da olsa barışma da olsa bunu yapmanız gerekiyor. O kadar emeğiniz var, olanları sakin sakin konuşun.
ben onunla konuşmak istemiyorum zaten her yerden engelliyim o da benimle konuşmak istemiyor ki engeller duruyor hala. hem konuşsak da değişen bir şey olmayacak biliyorum.

Canım bunlar boş muhabbet
Seven bi adam annesi istemiyor diye baskı yaptı diye düğüne 5 kala bu işten dönmez

Nisanlinizin neyine uzuluyorsunuz onu anlamadim hala icinizde merhamet besliyorsunuz ona karsi. Ne sebeple olursa olsun sizi yariyolda birakmis. Ben ne huysuz cins kadinlar gordum(mesela teyzem). Geliniyle cok ugrasti birlik oturmak icin vs. Simdi hicbir sey diyemiyor cunku oglu gelinine arka cikti haklinin yaninda oldu. Kuzenim de bilmiyor muydu nisan atip kafa dinlemeyi arada kalmamayi. Bu kadar korkak anasina bagimli birinden kurtuldugunuz icin dua edin sadaka falan verin

Akli basinda hic bi erkek annesiyle ablasinin gazina gelip son dk nisan atmaz adam.kaprisli ve dengesiz eğer dönersen emin ol cok pişman olursun nisanlini sütten çikmis ak kasik gibi göstermissin gercekten seni istese sevse annesinin huysuzluklaei bi yere kadar olurdu sizede azcik idare et der sizinle olurdu o yüzden kapatin bu konuyu engelleyin heryerden asla görüsmeyi çünkü siz karsidan bi ışık görseniz barisacak gibi duruyosunuz ama.bana gore ailecek cekilecek halleri yok bosver onlar ana ogul yasasinlar sende hayatina bak hatta kurtulduguna şükret

Önceki konunuzda bunu zaten belirttik...

Fırsat ariyorlardi ve sen o malum cumle ile onlara aradıkları firsati verdin....

Nişanlın adam gibi adam olsa idi, o anne ve ablayi da idare ederdi, seninle de evlenirdi..

İyi akşamlar.
Dünden beri konunuzu takip ediyorum. Sırf buna yorum yapmak için üye oldum.
Şöyle ki adam incir çekirdeğini doldurmayacak bir şeyden fikrinizi dahi almadan nikahı anında iptal ettirmiş.Ben böyle iyi niyetli yaklaştım,böyle fedakarlık yaptım diyorsunuz da fedakarlık zorla yapılmaz, sürekli her mesajınızda neden belirtiyorsunuz?
dün sizin için üzülmüştüm ve haklı bulmuştum.sadaka versin kurtulduğu için diyordum ama bugün özellikle de annesi için yazdıklarınızdan sonra size gerçekten gıcık oldum. annesi kötü olabilir çok çok kötü hatta.ama siz istemişsiniz yakında olmayı.hatta bir zaman sonra yanımıza alırız demişsiniz. e madem kadın hakkında duyduklarınız vardı ona göre mesafe koysaydınız.kimse yanından ev tutun dememiş.
Siz bence iyi görünmek ve hatta hatta sırf evlenmek için her şeyin en olurunu istemişsiniz.adam sizin için masraf yapmamış ki?? siz evlenelim de her şey kabulüm diye yaklaşmışsınız bence ama o da elinizde patlamış.
adam gelmiş 41 yaşına bu saatten sonra değişmez. siz de durumu kabul edin.hala konuşma gerçeği anlama derdindesiniz.adam sizi son dk bırakmış boş verin önünüze bakın.adama hala laf söyletmemenizden anlıyorum ki bir arasa her şeye yine razısınız.bu kadar avcunun içinde gibi davranmayın.siz de engelleyin.ulaşmak isteyen her türlü ulaşır.

Çok iyi niyetlisiniz. Ama ilerde o kaynana ve görümce güzünden boşanmaktansa evlenmemek daha iyi bence. Çok daha iyi olmuş

seviyormuş ama annesi yalnız kalacağım diye çok üzülmüş ve görümcemle birlikte nişanlımı dolduruşa getirmişler. nişanlımda gitti
Bugün olmasa yarın gaza gelecekti demek ki böyle saçma bi sebep olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…