Terk Edildim Dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani neyin ne olduğu çok belli ben anlayamıyorum bunu görmek nasıl bu kadar zor olabilir?

24 yaşında genç bir kadın, kendinden neredeyse 10 yaş büyük bir adamla 4 aylık bir ilişkide ama evlenecektik yok hayaller kurmuştum diye ağlıyor. iki evlilik lafına kanmak da çok acayip. mevzu farklı din mevzusu olabilir yani gerçekten? muhtemelen adam farklı kafalarda olduklarını anlayınca da din min deyip ilişkiyi kesmiş işte. akıl var izan var.

kendinize ait bir hayat, karakter oturtup sonra kendinize uygun insanlarla ilişki yaşamayı denerseniz böyle sorunlar yaşamazsınız.

Ya acaba erkekler de 4.ayda böyle evlilik hayali kuruyorlar mıdır 🤣 bana çok komik geliyor yani evlilik böyle bir şey mi bilemiyorum. Birisi yakışıklı, farklı biri diye evlenme isteği mi doğuyor yoksa zaten her sevgili olunan kişi ile evlilik düşünülüyor mu?
33 yaşında insanların da cinsellik istemesine resmen sapık ya da kullanmak istiyormuş gözüyle bakilmis ama o yaşta insan yıllarca naz mı çekecek yani? Herkes kendi hayat tarzına uygun insanlarla birlikte olsa ve değiştirmeye çalışmasa daha kolay olmaz mı?

Ya acaba erkekler de 4.ayda böyle evlilik hayali kuruyorlar mıdır 🤣 bana çok komik geliyor yani evlilik böyle bir şey mi bilemiyorum. Birisi yakışıklı, farklı biri diye evlenme isteği mi doğuyor yoksa zaten her sevgili olunan kişi ile evlilik düşünülüyor mu?
33 yaşında insanların da cinsellik istemesine resmen sapık ya da kullanmak istiyormuş gözüyle bakilmis ama o yaşta insan yıllarca naz mı çekecek yani? Herkes kendi hayat tarzına uygun insanlarla birlikte olsa ve değiştirmeye çalışmasa daha kolay olmaz mı?

Evlilik hayali kurmak degil de erkeklerin çoğu karsilarindaki kadinla evlenip evlenmeyecegine ilk bir kaç ayda karar veriyormuş zaten. Karar vermek hemen evlenmek anlaminda degil ama evlenip evlenmeyeceklerini anlamak icin seneler gecirmiyorlarmiş. 😬

Evlilik hayali kurmak degil de erkeklerin çoğu karsilarindaki kadinla evlenip evlenmeyecegine ilk bir kaç ayda karar veriyormuş zaten. Karar vermek hemen evlenmek anlaminda degil ama evlenip evlenmeyeceklerini anlamak icin seneler gecirmiyorlarmiş. 😬
Ya bütün kadın arkadaşlarım, sevgilileri nasıl insanlar olursa olsun hep evlilik hayal ediyorlar. Bana çok salakça geliyor bu durum. Birisiyle çok büyük sorunların olmadığı sürece hic ayrılmadan 10 sene bile geçirirsin mesela ama bu demek değildir ki evlenmek ve bir ömür geçirmek için doğru insan bu insan olsun. Erkeklerin durumunu bilemiyorum tabi bana genelde kadın bir şekilde olayı manipule edip evleniyorlar gibi geliyor 😅

Ya bütün kadın arkadaşlarım, sevgilileri nasıl insanlar olursa olsun hep evlilik hayal ediyorlar. Bana çok salakça geliyor bu durun. Birisiyle çok büyük sorunların olmadığı sürece hic ayrılmadan 10 sene bile geçirirsin mesela ama bu demek değildir ki evlenmek ve bir ömür geçirmek için doğru insandır. Erkeklerin durumunu bilemiyorum tabi bana genelde kadın bir şekilde olayı manipule edip evleniyorlar gibi geliyor 😅

Bence manipule edilen bendim. 😁

Şimdi şöyle ki evlilik olmadan bazilari iliskilerini ilerletemiyorlar bazi konularda o yuzden evlilik hayali kuruyorlardir.
Mesela istedigi saatte sevgilisiyle rahat gezmek, tatile gitmek, birlikte olmak istiyordur ama bunlar sadece evlenince mumkun bazilari icin belki o yuzden hepsiyle evlilik hayali kuruyorlar. 🤷 Bir kismi boyledir en azindan.

Türk zaten yabancı değil Türkiye hristiyani ,çok istedim çok hayal kurdum onunla evlenmeyi ben her dine saygı duyan bir insanım onun için herşeye de razıydım dinimi değiştirmek dışında 😔
Müslümansan senin zaten gayri Müslim biriyle evlenmen haram,nikahın da geçersiz. Nikahsız olacaksın yani evlensen de.
Bu kadar mühimse inancın bu işi sen istememelisin zaten.
Ayrıca kendinden neredeyse 10 yaş büyük biriyle 4 ayda evlilik düşünmek, aşırı farklı kültürlerde olmaya rağmen düşünmek... Sence de fazla cesur değil misin? Gerek yok böyle maceralara. Gençlik aşkı de, yanılgı de, boşver gitsin.
24 ünde böyle de hayata küsme. Neler çıkar karşına.

Ya zaten Müslüman bi kadin hristiyan adamla evlendiginde dinden otomatik cikiyo, katli vacip mi oluyo biseyler oluyo, cok hatırlamıyorum simdi. Hem inanip hem hristiyan adamla evlenemezsin yani, nasi hayaller kurdun ben anlamadım ki? Inandigin kitabi okudun mu annem sen hic?
Eğer sünnet olursa bende evlenebilirler diye hatırlıyorum 🥲 bilen aydınlatsın merak ettim simdi

Bana dinlerimiz farklı bizden olmaz dedi sadece cinselliği öne sürmesi ayrılık sebebi olarak ama çok düşkündü hep yaşamak istiyordu ben red ediyordum dün dinlerimiz farklı bizden asla olmaz dedi ve herşeyi bitirdi ve de yaşımın çok küçük olduğunu söyledi 😪

Adam doğru söylemiş. Siz Diş Hekimliği son sınıf öğrencisiydiniz. Konularınızın geneline bakarak, öncelikle kendi içinizde çözmeniz gereken sorunlarınız var.

Yaşınız 24 olsa da, hayat tecrübeniz az ve fikirlerinizin oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız var gibi duruyor.

Son düzenleme:
Herkese iyi günler.Bu satırları nasıl yazıyorum kendimde değilim çünkü dün sevdiğim adam tarafından terk edildim uzun zamandır hayatımda kimse yoktu bir vesile ile bu kişiyle tanıştım ben müslümanim kendisi hristiyan evet belki bazılarınız duyunca tepki gösterecek ama insan sevip aşık olunca gozu birşeyi görmüyor ailem muhafazakar bunu biliyordu bana hep seni bir hristiyana verirler mi diyordu zamanla ona aşık olmaya başladım bir süre sonra bana çok soğuk yapmaya başladı ve cinsellik konuşmaya bende dün bunlardan hoşlanmadığımi söyledim o da açık konusayim iyisin güzelsin ama bizden olmaz dinlerimiz farklı dedi uzatmanın anlamı yok dedi beni hayatından çıkardı dünyam başıma yıkıldı çok çok kötüyüm ne hayaller kurdum onunla ama beni terk etti ben acıyla nasıl başa çıkacağım .Zaten hayatta çok acı çektim antidepresan kullanıyorum birde bu eklendi .İnanmayan olursa mesajdan ekran görüntüleri atabilirim .Konuşacak dertleseceğim kimsem yok içimden birşeyler koptu yarı ölü haldeyim 😪😪😪😪😪
Ne olursa olsun sen çok önemlisin sakın ola depresyona gireyim deme. İnan bana Allah’ın çok sevdiği bir kulunun seni şu anda o adamda koruduğu için. İleride ne olacağını bilemeyiz sakın ağlama o göz yaşlara değmez. Sana tavsiyem çık gez iç sıç. Kızlarla parti yap olmadı başkaları ile flirtleş. Kafan dağılsın ve inan bana bunları yaparsan unutacaksın o acı kalmayacak ve ben ne kadar salakmışım diyeceksin. Ve en önemlisi numaranı değiştir ve onun numarasını her yersen sil ulaşama ona. Seni tanımıyorum ama inan bana sana bir dostunu. Verebileceği en iyi fikirleri veriyorum. Bazen bazı insanların hayatamızdan çıkası bizim için en hayırlısıdır buju sakın unutma ve dışarıda daha ondan binlercesi bulunduğunu unutma

yani neyin ne olduğu çok belli ben anlayamıyorum bunu görmek nasıl bu kadar zor olabilir?

24 yaşında genç bir kadın, kendinden neredeyse 10 yaş büyük bir adamla 4 aylık bir ilişkide ama evlenecektik yok hayaller kurmuştum diye ağlıyor. iki evlilik lafına kanmak da çok acayip. mevzu farklı din mevzusu olabilir yani gerçekten? muhtemelen adam farklı kafalarda olduklarını anlayınca da din min deyip ilişkiyi kesmiş işte. akıl var izan var.

kendinize ait bir hayat, karakter oturtup sonra kendinize uygun insanlarla ilişki yaşamayı denerseniz böyle sorunlar yaşamazsınız.
Henüz 23 yaşındayım 24 unu girmedim daha,, farklı kafalarda olduğumuzu anladi zaten evet bu da bir etken son zamanlarda bana çok küçüksün diyordu çok geç cevap veriyordu zorla konuşuyordu

Belki de hayal ettiğiniz gibi biri değildi. Siz ona çok anlam yüklediniz o da bunu anlayınca zirvede bırakıp çekti gitti.
Bazı erkekler sorumluluk alacak kadar erkek olamayabiliyor, amaçsız olabiliyor,vurdumduymaz olabiliyor maalesef.
Gitmesini sadece cinsellik veya dini sebepler olarak düşünmeyin bence onu siz kafanızda yüceltmişsiz.
O sizin ondan beklenti içine girdiginizi anlamış, sizin gibi değer veremeyeceğini anlamış, aklınca yine kendini kıymete bindirerek sebep belirtmeden gitmiş.
Belli belirsiz bir hinlikle gittiğini düşünmek bile karakterinden tiksinmek için yeterli.

İnsanlar kimleri unutuyor ,hepimiz kimleri unuttuk siz de unutacaksınız 🙏🏻

Her sevgilimle evlilik düşünmedim ama bununla evlenmeyi çok istedim çok yakışıklı farklı olduğu için 😥

Adam doğru söylemiş. Siz Diş Hekimliği son sınıf öğrencisiydiniz. Konularınızın geneline bakarak, öncelikle kendi içinizde çözmeniz gereken sorunlarınız var.

Yaşınız 24 olsa da, hayat tecrübeniz az ve fikirlerinizin oturması için biraz daha zamana ihtiyacınız var gibi duruyor.
99 doğumluyum daha 24 olmadım ,evet dış hekimliği son sınıfım hayalim çene cerrahisi olmaktı ama onunla evlenmek için hayalimden vazgeçer Adıyaman'da klinik açıp çalışmayı düşünüyordum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X