Niye? Bulunmaz hint kumaşını mı buldunuz? Dünyada başka adam mı kalmadı? Issız adaya mı düştünüz?Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum.
Niye? Bulunmaz hint kumaşını mı buldunuz? Dünyada başka adam mı kalmadı? Issız adaya mı düştünüz?
Dengesiz insanları çekmeye ne kadar meraklısınız , geri dönse nolur dönmese nolur erkek mi kalmadıMerhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Olmayan şeyde hayır var, zorlamayın. Şimdi uzulun ki ömür boyu uzulmeyinMerhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
21Whttsaptan niye engellermıyor acık kapı bırakıyor kendince vay uyanık. Başlıgınızı okuyunca cevabım daha konuyu okumadan '' hıcbisey '' oldu yanılmamısım. Yasınız kac sorması ayıp?
5 gun once terk eden adamı unutmayı ne yaparak denedin mesela.Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
Bırakın lutfen bırakın erkeklerin kölesi olma ısını yahu ne anlıyorsunuz kacanı kovalamaktan. Kucuk dusuyorsunuz karsıdan cok komik gorunuyorsunuz yapmayın. Bıraz guclu olun lutfen.Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
Sizi terk eden bir insanı-bu sevgili, eş, arkadaş kim olursa- hiç umursamayin. Pişman olup olmaması size ne kazandiracak. Yaralariniza merhem olun iyileşin hayatınıza dört elle sarılın benim tavsiyem bu. Utanmaza bak sizi her yerden engellemiş bu bile sizi aşagiladigini gösteriyor o istese bile siz adım atmayın bence. Kendinizi uzmediginiz gibi o insanın uzmesine de fırsat vermeyin. Geçmiş olsun kuzum.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Yasında cok genc neler kimler cıkar karsına.. Yalnıs bisey yapma lutfen... Sal gitsin.
Sizi yerden yere vuran birinin niye geri dönmesini isteyesiniz ki tekrar ezsin diye mi!Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Unutmalısın.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?