Tartışma yaşamadık. Onun ve benim ilk ilişkim. İkimizde normalde evliliği düşünmüyorduk. Tanışıp anlaşınca o düşünmey başladı ve beni de bu konuda ikna etmişti. Onun en büyük problemi kendi ayaklarımın üstünde duramayıp tam bağımsız olamamamdı. Sadece hep ben çabaladığım için bir kere de o çabalasın. Pişman olsun. Peşimden koşsun istiyorum. O sevgiyi de kolay kolay atamıyorum içimden.Peki engelleme öncesi ağır bir tartışma yaşadınız mı yoksa durup dururken kavga çıkartıp da mı engelledi?
Söylediklerinde ne kadar haklılık payı var?
Mesela bahsettiği konulardan ilişki boyunca şikayetçiydi de çözülmediği için mi bu durum oluştu?
Ben böyle nedensiz engelleme durumlarında ilk olarak aldatmayı düşünürüm.
Yok eğer nedenli ise demek ki uyumlu değilsiniz. Geri döndürmeyi düşünmeden önce ayrılık nedenleri gerçekten düzelir mi bir düşünün.
Şu erkeklere çok seviyorum aşığım unutamıyorum deyip bir tarafını kaldırıyorsunuz bırakmış işte seni hemde 2 kere sonra eşim beni sevmiyor değer vermiyor diye konular alıp başını gidiyor.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
OkuyorumÇalışıyor musunuz ? Okuyor musunuz ?
Yoluna bak kendine gel.O kim ya seni eleştiriyor, beğenmiyor vs.Senn onu WhatsApptan engelle.Etrafina bi bak seni böyle ezen evlenince neler yapar dusunnnnMerhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
WhatsApp' tan da sen engelle olsun bitsin. Adam sana açık konuşmuş, istemiyorum demiş. Daha ne desin?Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Cnm slm üzme kendini hayat cok kısa bak neler oluyor covid var kanser var bir sürü hastalık var Allah korusun ,bence kendine yeni sevgili yap en iyi çözüm bu hayatın tadını çıkar boşver o salağı !Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
O bıraktığı kapıdan arada bakacak, öldü mü kaldı mı diye. Kız ne zaman unutup hayatını yaşamaya başladı, o kapıyı bi aralayıp kızın beynini bulandıracak. Olumlu dönüş aldığında yeterli ego tatmininı yapıp yine totoyu dönecek çakal herif. Umarım yanılırım, umarım efendi gibi gitmiştir.Whttsaptan niye engellermıyor acık kapı bırakıyor kendince vay uyanık. Başlıgınızı okuyunca cevabım daha konuyu okumadan '' hıcbisey '' oldu yanılmamısım. Yasınız kac sorması ayıp?
Whatsapp profilimi yeni mutlu ve güzel olduğum fotoğrafla değiştirdim. Normalde çok kıskanç birisidir. Ve benim ona hep yazmama alışkındır. Onu çok da takmadığımı ve dimdik ayakta olduğumu göstermek için yaptım. Birazcık delirsin. Ben değil o pişmanlık acısını çeksin istiyorum.O bıraktığı kapıdan arada bakacak, öldü mü kaldı mı diye. Kız ne zaman unutup hayatını yaşamaya başladı, o kapıyı bi aralayıp kızın beynini bulandıracak.
Tartışma yaşamadık. Onun ve benim ilk ilişkim. İkimizde normalde evliliği düşünmüyorduk. Tanışıp anlaşınca o düşünmey başladı ve beni de bu konuda ikna etmişti. Onun en büyük problemi kendi ayaklarımın üstünde duramayıp tam bağımsız olamamamdı. Sadece hep ben çabaladığım için bir kere de o çabalasın. Pişman olsun. Peşimden koşsun istiyorum. O sevgiyi de kolay kolay atamıyorum içimden.
Ayaklarının üstünde dur demesinden kastı ne, anlamadım. Prenses moduna mı girdin, kendini taşıtmaya mı kalktın, naptın.?Okuyorum
Aslında ben bu yaşıma kadar her zorluğu kendi ayaklarımın üstünde durarak atlattım. Prenses moduna da girmedim. Ama sanırım o beni sırtında taşıyomuş gibi hissetti. Kendi tam bağımsızlığını kazanmalısın gibi şeyler demişti.Ayaklarının üstünde dur demesinden kastı ne, anlamadım. Prenses moduna mı girdin, kendini taşıtmaya mı kalktın, naptın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?