Terk Edildim Ne Yapmalıyım?

Peki engelleme öncesi ağır bir tartışma yaşadınız mı yoksa durup dururken kavga çıkartıp da mı engelledi?
Söylediklerinde ne kadar haklılık payı var?
Mesela bahsettiği konulardan ilişki boyunca şikayetçiydi de çözülmediği için mi bu durum oluştu?

Ben böyle nedensiz engelleme durumlarında ilk olarak aldatmayı düşünürüm.

Yok eğer nedenli ise demek ki uyumlu değilsiniz. Geri döndürmeyi düşünmeden önce ayrılık nedenleri gerçekten düzelir mi bir düşünün.

Tartışma yaşamadık. Onun ve benim ilk ilişkim. İkimizde normalde evliliği düşünmüyorduk. Tanışıp anlaşınca o düşünmey başladı ve beni de bu konuda ikna etmişti. Onun en büyük problemi kendi ayaklarımın üstünde duramayıp tam bağımsız olamamamdı. Sadece hep ben çabaladığım için bir kere de o çabalasın. Pişman olsun. Peşimden koşsun istiyorum. O sevgiyi de kolay kolay atamıyorum içimden.

Şu erkeklere çok seviyorum aşığım unutamıyorum deyip bir tarafını kaldırıyorsunuz bırakmış işte seni hemde 2 kere sonra eşim beni sevmiyor değer vermiyor diye konular alıp başını gidiyor.

Yapmayın ya bırakın ne hali varsa görsün çok mu önemli hayatına geri dönmesi sevmiyor seni sevse zaten yanında olurdu neden bunu anlamak zor. Azıcık kendinize değer verin.

Yoluna bak kendine gel.O kim ya seni eleştiriyor, beğenmiyor vs.Senn onu WhatsApptan engelle.Etrafina bi bak seni böyle ezen evlenince neler yapar dusunnnn

WhatsApp' tan da sen engelle olsun bitsin. Adam sana açık konuşmuş, istemiyorum demiş. Daha ne desin?

Cnm slm üzme kendini hayat cok kısa bak neler oluyor covid var kanser var bir sürü hastalık var Allah korusun ,bence kendine yeni sevgili yap en iyi çözüm bu hayatın tadını çıkar boşver o salağı !

Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.

Bu sevgi degil terkedilmenin bıraktigi bir baglilik. Erkekmi yok dünyada. 37 yasindayim bugün kocam gelip o laflari bana söylese cevap bile vermem def ederim.

Whttsaptan niye engellermıyor acık kapı bırakıyor kendince vay uyanık. Başlıgınızı okuyunca cevabım daha konuyu okumadan '' hıcbisey '' oldu yanılmamısım. Yasınız kac sorması ayıp?
O bıraktığı kapıdan arada bakacak, öldü mü kaldı mı diye. Kız ne zaman unutup hayatını yaşamaya başladı, o kapıyı bi aralayıp kızın beynini bulandıracak. Olumlu dönüş aldığında yeterli ego tatmininı yapıp yine totoyu dönecek çakal herif. Umarım yanılırım, umarım efendi gibi gitmiştir.

O bıraktığı kapıdan arada bakacak, öldü mü kaldı mı diye. Kız ne zaman unutup hayatını yaşamaya başladı, o kapıyı bi aralayıp kızın beynini bulandıracak.
Whatsapp profilimi yeni mutlu ve güzel olduğum fotoğrafla değiştirdim. Normalde çok kıskanç birisidir. Ve benim ona hep yazmama alışkındır. Onu çok da takmadığımı ve dimdik ayakta olduğumu göstermek için yaptım. Birazcık delirsin. Ben değil o pişmanlık acısını çeksin istiyorum.

Ayaklarının üstünde dur demesinden kastı ne, anlamadım. Prenses moduna mı girdin, kendini taşıtmaya mı kalktın, naptın.?

Ayaklarının üstünde dur demesinden kastı ne, anlamadım. Prenses moduna mı girdin, kendini taşıtmaya mı kalktın, naptın.?
Aslında ben bu yaşıma kadar her zorluğu kendi ayaklarımın üstünde durarak atlattım. Prenses moduna da girmedim. Ama sanırım o beni sırtında taşıyomuş gibi hissetti. Kendi tam bağımsızlığını kazanmalısın gibi şeyler demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…