Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 21 yaş ne ki ya. BırakSında biraz üzül, ondan destek bekle. Lütfen böyle insanlar için hayatınızı mahvetmeyin ya. O kim ki Allah aşkına. Millet yeri geliyor 50-60 yaşında üzüntüsüne sıkıntısına destek arıyor.21 yaşındayım o da 22 yaşındaydı ikimiz de öğrenciyiz. İşte bir sorunla karşılaştığımda üzülmek pes etmek yerine dimdik ayakta durmamı, kendimi geliştrimemi falan kast ediyodu. Ve bunun yanlız kaldığımda olacağını düşünüyordu.
22 miş erkek.Erkek kac yasinda idi bilmem ama kizimiz cok cok kucuk. Ciddi iliski icin cok genc evet...
Kendi hayatımı kurmam. Kimseye bağımlı olmadan yaşamam. Her sorunu kendim çözmem. Hemen karamsarlığa kapılmadan herşeye olumlu bakış açısıyla bakmam vs.Ayaklarının üzerinde dur derken ne demek istedi? Çok mu yardım talep ettiniz? İşlerinizi mi yaptirdiniz ?
Ikisi de cok kucuk. 22 yasindaki bir erkek daha ergenlikten cikamamistir. Ciddi iliski agir gelmis olabilir.22 miş erkek.
Evcilik oyunu sandı galiba.Ikisi de cok kucuk. 22 yasindaki bir erkek daha ergenlikten cikamamistir. Ciddi iliski agir gelmis olabilir.
Okuyorum
''Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum''. Allah aşkınıza bu nasıl cümledir böyle. 5 çocukla ortada kalmış gibi dramatik olmayın lütfen. Kendinizi geliştirme çabasındaymışsınız. Geliştirdikçe daha dik duruşunuz oluşacaktır. Sadece geçecek geçecek diyin ve kesinlikle aramayın. Bu yaşlarda böyle oluyor. Dünya'nın en büyük acısı gibi. Ama merak etmeyin. Zamana bırakın geçecek :)Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Evet kendisi bir kaç aile sorunu yaşamış. Ve okul için başka bir şehirde kendi başına yaşamış.(Eski) Sevgilinize biraz akıl fikir diliyorum.
Tam bağımsızlık ancak avuçta paranız varsa olur, daha 21 yaşındasınız okuyorsunuz neyin bağımsızlığı bu?
Sizin yaşınızdayken son sınıfta dersler final projesi ile uğraşıyorduk.
Mikrofon uzatılsa “özgür olunmalı tabi” der, 5 dakika sonra annemden harçlık, kötü quiz için moral ve bir de gece 1 de ödevim için beni okuldan almasını isterdim.
Koca koca hanımlar () günlük sorunlarını çözemiyor, kaynanası için bdvye yazıyor.
Onu geçtim çeyizi için fincan markası soruyor, kedi maması soruyor vs vs.
(Eski) Sevgilinizin mantığına göre bu siteyi kökten silmek lazım.
Tüm sorunlarınızı kendinizin çözmesini istemesi hastalıklı bir yaklaşım, ben geçmişini merak ediyorum travma var mı?
Kaç yaşındasın ?Ona karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
Kesinlikle ama kesinlikle iletişime geçme. ilk iki hafta özellikle cok kritik. Whatsapp profil fotoğrafına aşırı güzel havalı bit fotoğrafını koy. Kesinlikle iletişime geçme. At gibi giden it gibi gelir.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
At gibi gitti de it gibi gelir mi gerçekten?Kesinlikle ama kesinlikle iletişime geçme. ilk iki hafta özellikle cok kritik. Whatsapp profil fotoğrafına aşırı güzel havalı bit fotoğrafını koy. Kesinlikle iletişime geçme. At gibi giden it gibi gelir.
Emin olun ileride hissedeceğiniz tek duygu hiçbirşey olacaktır.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Kendi hayatımı kurmam. Kimseye bağımlı olmadan yaşamam. Her sorunu kendim çözmem. Hemen karamsarlığa kapılmadan herşeye olumlu bakış açısıyla bakmam vs.