Terk Edildim Ne Yapmalıyım?

Gururlu olabilirsin mesela engellenmis istenmemissin neyin öcündesin en büyük intikam hiç umursamamak olur

21 yaşındayım o da 22 yaşındaydı ikimiz de öğrenciyiz. İşte bir sorunla karşılaştığımda üzülmek pes etmek yerine dimdik ayakta durmamı, kendimi geliştrimemi falan kast ediyodu. Ve bunun yanlız kaldığımda olacağını düşünüyordu.
Canım 21 yaş ne ki ya. BırakSında biraz üzül, ondan destek bekle. Lütfen böyle insanlar için hayatınızı mahvetmeyin ya. O kim ki Allah aşkına. Millet yeri geliyor 50-60 yaşında üzüntüsüne sıkıntısına destek arıyor.
ben 26 yaşındayım ki bence çokta büyük bi yaş değil, ben eşimin yanında ağlayıp zırlamayacaksam başlarım böyle evliliğe yani. Bu adam naz niyaz çekmez

Yarın iki gün sonra senden af dilerse kendine yapabilecegin en buyuk kotuluk onu affetmek olur bundan sana bi cacik olmaz yoluna bak iki cocukla ortada birakilmis gibi de karalar baglama bugunlerine yazık etme

Ayaklarının üzerinde dur derken ne demek istedi? Çok mu yardım talep ettiniz? İşlerinizi mi yaptirdiniz ?

Ayaklarının üzerinde dur derken ne demek istedi? Çok mu yardım talep ettiniz? İşlerinizi mi yaptirdiniz ?
Kendi hayatımı kurmam. Kimseye bağımlı olmadan yaşamam. Her sorunu kendim çözmem. Hemen karamsarlığa kapılmadan herşeye olumlu bakış açısıyla bakmam vs.

(Eski) Sevgilinize biraz akıl fikir diliyorum.
Tam bağımsızlık ancak avuçta paranız varsa olur, daha 21 yaşındasınız okuyorsunuz neyin bağımsızlığı bu? 🤦‍♀️
Sizin yaşınızdayken son sınıfta dersler final projesi ile uğraşıyorduk.

Mikrofon uzatılsa “özgür olunmalı tabi” der, 5 dakika sonra annemden harçlık, kötü quiz için moral ve bir de gece 1 de ödevim için beni okuldan almasını isterdim. 😅

Koca koca hanımlar (😅) günlük sorunlarını çözemiyor, kaynanası için bdvye yazıyor.
Onu geçtim çeyizi için fincan markası soruyor, kedi maması soruyor vs vs.
(Eski) Sevgilinizin mantığına göre bu siteyi kökten silmek lazım.

Tüm sorunlarınızı kendinizin çözmesini istemesi hastalıklı bir yaklaşım, ben geçmişini merak ediyorum travma var mı?

Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
''Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum''. Allah aşkınıza bu nasıl cümledir böyle. 5 çocukla ortada kalmış gibi dramatik olmayın lütfen. Kendinizi geliştirme çabasındaymışsınız. Geliştirdikçe daha dik duruşunuz oluşacaktır. Sadece geçecek geçecek diyin ve kesinlikle aramayın. Bu yaşlarda böyle oluyor. Dünya'nın en büyük acısı gibi. Ama merak etmeyin. Zamana bırakın geçecek :)

(Eski) Sevgilinize biraz akıl fikir diliyorum.
Tam bağımsızlık ancak avuçta paranız varsa olur, daha 21 yaşındasınız okuyorsunuz neyin bağımsızlığı bu? 🤦‍♀️
Sizin yaşınızdayken son sınıfta dersler final projesi ile uğraşıyorduk.

Mikrofon uzatılsa “özgür olunmalı tabi” der, 5 dakika sonra annemden harçlık, kötü quiz için moral ve bir de gece 1 de ödevim için beni okuldan almasını isterdim. 😅

Koca koca hanımlar (😅) günlük sorunlarını çözemiyor, kaynanası için bdvye yazıyor.
Onu geçtim çeyizi için fincan markası soruyor, kedi maması soruyor vs vs.
(Eski) Sevgilinizin mantığına göre bu siteyi kökten silmek lazım.

Tüm sorunlarınızı kendinizin çözmesini istemesi hastalıklı bir yaklaşım, ben geçmişini merak ediyorum travma var mı?
Evet kendisi bir kaç aile sorunu yaşamış. Ve okul için başka bir şehirde kendi başına yaşamış.

Tahmin etmiştim, muhtemelen küçüklükten itibaren her iş kendisine yaptırıldığı için çocukluğunu pek yaşayamadı.
Muhtemelen etrafında normal aileleri görünce haksızlık olduğunu düşünüp sinirleniyor dayanamayıp bağırıyor.

Bu mesele için önce eski sevgilinizin geçmişiyle bir yüzleşmesi gerekiyor, şu durumda eşini hele çocuklarını çok üzecektir. Yüzleşme derken kapsamlı terapiden bahsediyorum, zor bir olasılık.

Ayrıldığınız için üzülmeyin demeyeceğim.
Elbette üzülürsünüz de kendinizi perişan da etmeyin. Gerçekten sizde bir suç göremiyorum, bırakın gitsin.

Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Kesinlikle ama kesinlikle iletişime geçme. ilk iki hafta özellikle cok kritik. Whatsapp profil fotoğrafına aşırı güzel havalı bit fotoğrafını koy. Kesinlikle iletişime geçme. At gibi giden it gibi gelir.

Emin olun ileride hissedeceğiniz tek duygu hiçbirşey olacaktır.
Şuan hazımsızlık çekiyorsunuz , konduramıyorsunuz normal geçişler bunlar biraz zaman geçtikten sonra diyeceksinizki iyi ki bitti şükredip yolunuza devam edeceksiniz.

ASIL ÜZÜLDÜĞÜM ŞEY NE BİLİYOR MUSUNUZ ? BİR ERKEK İÇİN KENDİNİZİ GELİŞTİRMEYE ÇALIŞMANIZ KENDİNİZ İÇİN DEĞİL ? KISKANSIN MAHVOLSUN DİYE KENDİNİZİ GELİŞTİRİP DAHA DA MI GÜZELLEŞTİRECEKSİNİZ ? BASİT BİR İNSAN İÇİN SİZİN KALBİNİZİ KIRMIŞ BİR ERKEK İÇİN Mİ TÜM BUNLAR ? CİDDEN YAZIK HAYATIMDA HİÇ BİR ERKEĞİ ÖNÜME KOYMADIM TERKEDİLSEM BİLE BARIŞMAYA ÇALIŞTIKLARINDA ONLARA HAYIR DEDİM KAPIYI GÖSTERDİM . ÇÜNKÜ BEN DAHA ÖNEMLİYDİM VE BENİM İÇİN BİR KEZ BİTEN ŞEYLER BİTER ÇOK GURURLUYUMDUR ASLA TAVİZ VERMEM. SİZDE BASİT BİRİ İÇİN KENDİNİZİ YORMAYIN HİÇBİRŞEYİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ ? O ŞUAN GÜNÜNÜ GÜN EDİYOR SİZ İSE SANKİ TEK O KALMIŞ GİBİ DAVRANIYORSUNUZ ? SADAKATLİ OLMAK ÇOK MU İYİ ONA KARŞI ? AH BEN SADAKATLİYİM ELBET BENİM DEĞERİMİ ANLAYACAK GERİ DÖNECEK SABRETMELİYİM GELİŞMELİYİM GÜZELLEŞMELİYİM DİYİP KENDİNİZİ BİTİRECEKSİNİZ. DIŞARIDAN BİR GÖZLE BAKIN BİZİM GÖZÜMÜZDEN O KADAR SAÇMA Kİ BİRİ İÇİN BU BOŞ ÇABALAR :) İLERİDE TECRÜBE EDİP ANLARSINIZ NASILSA MALESEF İNSAN TECRÜBE ETMEDEN HİÇBİRŞEYİ GÖRÜP ANLAYAMIYOR TEK SÖYLEYECEĞİM ŞEY UMARIM KENDİNİZE DEĞER VERİRSİNİZ VE BUNDAN SONRA BİR ERKEĞİ MERKEZE KOYMAZSINIZ BIRAKIN TEK KALIN YALNIZ OLUN KENDİNİZİ KEŞFEDİN.

Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin?nedir bu inat anlamıyorum...yoksa beni reddedemez egosu mu?

tekrar barıştığınızda adam denemiş ve ikinizin birbirine uygun bir çift olmadığınızı anlayıp kısa zamanda son noktayı koymuş.
siz diyorsunuz ki onu pişman etmek için kendimi geliştiriyorum. kendinizi geliştirmekle olmaz bu iş.
muhtemelen gelişmekten kastınız sorun olarak görüp problem çıkardığınız mevzularda susmayı öğrenmektir. e nolacak ? kişilik sizin kişiliğiniz. size aynı mevzular batmaya devam edecek ama siz kaybetmemek için susup sinir küpü olacaksınız.. bu mu gerçekten ?
bazen de bişeyleri üstelememek lazım.

Kendi hayatımı kurmam. Kimseye bağımlı olmadan yaşamam. Her sorunu kendim çözmem. Hemen karamsarlığa kapılmadan herşeye olumlu bakış açısıyla bakmam vs.

Hakli ama çocuk şimdi. Valla senin yaşlarında ben de öyleydim. Bugün sanayiye gidip arabamı teslim aldim. 1 haftadır tamirdeydi. Kadın başıma girdim sanayiye, tamircilerin arasına.

Iş başa düşünce her şeyi yapıyorsun da, iş başa düşmeden yapmak mesele.

Back
X