- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlar annelerinin cocuklarinin ölümüne dayanabiliyor. Inanin sizde dayanirsinizOna karşı çok fazla sevgi hissediyorum. Unutmayı bırakmayı denedim. Ama o sevgi bağından kendimi kopartamıyorum.
Unutun gitsin gercekten su an zor geliyordur bu dediğim. Şimdi üzülün ağlayın. Bir süre sonra unutmaya başlayacaksınız hatta aklınıza bile gelmeyecek . Emin olun değmez bu tip erkekler için adam size neler demiş düşünün. Whatsapptan da siz engelleyin bilerek engellememiş. Daha yaşınızda küçük kimler kimler girecek hayatınıza sonra diyeceksiniz ki iyi ki de bitmiş. Tecrübe olarak bakın bir ilişkideki hatalarınızı yaptıklarınızı değerlendirin. Ki bir sonraki ilişkinizde aynı hataları yapmayın.Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
Bi erkek o tabi dimiMerhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
kendisi kendi ayaklari uzerinde durabiliyor mu veya durabilecek mi bakalim? kimin basina ne gelecek belli olmaz su hayatta. basina bir sey geldiginde dik dursun uzulmesin o zaman Allahim ne sacma ve salakca bir bakis açisi, tutturmuş su yeni jenerasyon ayaklarin uzerinde durma muhabbettini. dizilerden ogreniyorlar sanirim. "kendi ayaklarinin uzerinde durmak" ne demek daha onu bile bilmiyorlar. mal erkeklerden uzak durun genc kizlar lütfen21 yaşındayım o da 22 yaşındaydı ikimiz de öğrenciyiz. İşte bir sorunla karşılaştığımda üzülmek pes etmek yerine dimdik ayakta durmamı, kendimi geliştrimemi falan kast ediyodu. Ve bunun yanlız kaldığımda olacağını düşünüyordu.
Canın yanıyor olabilir de ayrılmaya hakkı yok mu erkeğin de ?Terk etti deyip dramatize etmeyin beğenmediğini söylemiş zaten o begenmezse siz bir hiç değilsiniz ki....bana bunu eşim söylese bunca zaman sonra ben dayanmam daha sadece flört. ...olabilir duygusu bitmiştir ...5 günde kendinizi ne ile gelistirdiniz allahaskina köle olmayın şu adamlara durduk yere değere biniyor sayenizde. ..Türk filmi değil bu işler yolunuz bakin ..insanlar neler unutuyor bu mu unutulmaz. ..ilerde adını hatirlamayacaksin inan....Merhabalar. 11 aylık ilişkimizden sonra terkedildim. Barıştık hatta bu sefer annesiyle de tanıştık. Ama 5 gün önce çeşitli bahanelerle (seni beğenmiyorum, anlaşamıyoruz, kendi ayaklarının üstünde durmuyorsun) beni tekrar terketti. Geri dönmesini istiyorum. Ama ilk bıraktığında geri dönmesi için çabalamıştım. Bu sefer asla iletişime geçmedim. Benim numaramı, sosyal medya hesaplarımı engellemiş. Sadece whatsappı bırakmış. Ve artık ben çabalamıyorum. Ama bir yandan da kendimi geliştiriyorum. Onun pişman olmasını istiyorum. Çok üzülüyorum. Yarı yolda bırakıldığım için mahvoldum. Neler yapacağımı bilemiyorum. Pişman olmasını gerçektende istiyorum. Bu yüzden bana tavsiye verebilir misiniz? Ben ne yapmalıyım?
donmez.su an gununu gun ediyo.muhtemelen baska kizlarin pesine dusmeye bile baslamistir.sen kendi yaralarini kapat bu surede, birileriyle flort etme hemen, o kisiyi de seni biraktigi icin istemePeki sizce geri döner mi?