- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Klişe olacak ama zaman herşeyin ilacı.Aynen başlıktaki gibi oldu. Can ciğer kuzu sarmasıyken aniden bitirdi ve 1 yıldır birlikteydik. Fake facebook hesabı açarak beni işletmiş, bunu öğrendiğimde inanılmaz sinirlendim. Daha sonra düzelmediğimi çok öfkelendiğimi söyledi. Ben okuyorum evlilik için 2 senemiz vardı. Ben onu bekletmişim, hayatta kimseyi ertelemeyecekmişim, nolurmuş hemen evlenseymişiz. Insanlar sevdiklerini yıllarca beklemiyor mu?
Geçmiş tartışmaları döktü ama bunlar asla bana göre sebep değildi. Daha büyüklerini o yaptı ve ben terk etmemistim. Madem öyle neden daha 2 gün önce iyiydik bari surece yaysaydın şok olmasaydım daha az acı çekseydim dedim.. Ikna etmeye çalışırken buldum kendimi çünkü ağladı. Baktım caymıyor. Hakkım helal olmasın dedim verdiği umutlar.
Gittiğim her yerde her eşyamda her yerde onun izi var 22 yaşındayım ben bunu nasıl atlatıcam? Daha dün hayal kuruyorduk. Seviyorum dedi ağladı ama bunlardan olmazmış. Asıl defalarca terk etmesi gereken benken o terketti. Bana "sakın benden ayrılma" "ben seni asla bırakmam" derdi. Aklımı oynayacağım ben bundan sonra nasıl güvenirim insanlara? Benim psikolojik olarak çökük ve yalnız olduğumu bile bile gitti. Başkasıyla evlendiğini falan hayal edip çıldırıyorum. Inanamiyorum..
Biliyor musunuz ben öyle safım ki bu ihtimal aklıma gelmemiştiSeni sınamamış, büyük ihtimalle ayrılmak istediği için sana yem atmış. Eğer sen tongaya düşseydin, beni aldattın deyip işin içinden çıkardı.
Ben de konuşmakistemediğimi yazdım.sonradan itiraf edince de sen beni nasıl isletirsin diye sinir krizlerine girdimPeki sonra? Siz naptiniz yazdiniz mi? Bitirme sebebi omu?
Ah çok teşekkür ederim.bugun ilk gün ve çok zorKlişe olacak ama zaman herşeyin ilacı.
Kim bilir günün birinde seni anlayacak senin gibi minnoş biri karşına çıkar ?
Her şer de bir hayr var. Daha iyisiyle tanışman için ondan ayrılman gerekiyordu ?
Sensiz yaşayamam, nefes alamam diyen kimseye inanma.
Bu facebook olayını ne zaman yaptı? Eğer yakın zamandaysa kesin ayrılmak için yapmıştır. Şimdi bir de iyi yönden bak. Ayrılmak için yaptıysa, evlenmek istediği kadına ne tür bir adam iftira atmaya çalışır? Eğer gerçekten öyleyse mutlu ol ki böyle bir insanla evlenmedin, evlenmeyeceksin.Biliyor musunuz ben öyle safım ki bu ihtimal aklıma gelmemişti
Doğruya olabilir
Size olayı detaylı olarak özelden anlatabilir miyim?Bu facebook olayını ne zaman yaptı? Eğer yakın zamandaysa kesin ayrılmak için yapmıştır. Şimdi bir de iyi yönden bak. Ayrılmak için yaptıysa, evlenmek istediği kadına ne tür bir adam iftira atmaya çalışır? Eğer gerçekten öyleyse mutlu ol ki böyle bir insanla evlenmedin, evlenmeyeceksin.
Tabii ki.Size olayı detaylı olarak özelden anlatabilir miyim?
Yuksek lisans yapan genc bir kadinsin gercekten hayalin bu mu, koye yerlesmek mi?2 senede ne vardı düşünüyorum da. Gayet yakın bir tarihti. Ben onun için köye bile yerleşecektim.
HaklısınızYuksek lisans yapan genc bir kadinsin gercekten hayalin bu mu, koye yerlesmek mi?
Ayrilmaniz isabet olmuş zaten bi onceki konunda da icine sinmeyen seyler vardi ki bence de sinmemeliydi
Ayrica ben ayrilik sebebini hala anlamadim
Ayrilmaya bahane mi aradi, facebook olayi nedir cozemedim
Boyle ayrilik sebebi olmaz bence, simdiden bahane bulup ayrilan adama guvenip nasil evlilik yoluna girecektin ki, bosver bi uzulur iki uzulursun sonra gecer
Derslerimi ihmal ediyorum biraz. Toparlansam ahMerak etme unutcaksın. Evet hemen değil ama zamanla geçicek. Ağlamasına hiç inanma seven insan asla terk edemez eften püften sebeplerle. Sana tavsiyem iletişimde olmadığın sürece çabuk atlatırsın yani ölmüş varsay . Bide kendini bastırma acını yaşa yaşayarak bitecek çünkü.
Birde sakın derslerini ihmal etme. Ben böyle bir hata yaptım ayrılık acısı çekerken herşeyi bıraktım ve az kalsın sınıfta kalıyordum bütlerle zor toparladım sonradan aklım başıma geldi sınıfta kalsaydım daha çok perişan olacaktım şimdiyse mesleğimi elime almak üzereyim güçlüyüm ve mutluyum.
Derslerine odaklan lütfen .
Her yerde anısı var fotoğraflarımıza bakiyorum yanimda istiyorum o günleri istiyorum. Çıldırmak üzereyimBoşver üzülme takma
İşaretler çok açık aslında.sana uygun biri değil. Daha flört aşamasında hatalar yapan biri.beklemeyen biri.seni üzen biri.geçerrrrrrrrr. geçiyoooooo.zekat ver .her serde bi hayır vardır sozünüde iliştireyimki içinden tekrarla arada.sevgilerAynen başlıktaki gibi oldu. Can ciğer kuzu sarmasıyken aniden bitirdi ve 1 yıldır birlikteydik. Fake facebook hesabı açarak beni işletmiş, bunu öğrendiğimde inanılmaz sinirlendim. Daha sonra düzelmediğimi çok öfkelendiğimi söyledi. Ben okuyorum evlilik için 2 senemiz vardı. Ben onu bekletmişim, hayatta kimseyi ertelemeyecekmişim, nolurmuş hemen evlenseymişiz. Insanlar sevdiklerini yıllarca beklemiyor mu?
Geçmiş tartışmaları döktü ama bunlar asla bana göre sebep değildi. Daha büyüklerini o yaptı ve ben terk etmemistim. Madem öyle neden daha 2 gün önce iyiydik bari surece yaysaydın şok olmasaydım daha az acı çekseydim dedim.. Ikna etmeye çalışırken buldum kendimi çünkü ağladı. Baktım caymıyor. Hakkım helal olmasın dedim verdiği umutlar.
Gittiğim her yerde her eşyamda her yerde onun izi var 22 yaşındayım ben bunu nasıl atlatıcam? Daha dün hayal kuruyorduk. Seviyorum dedi ağladı ama bunlardan olmazmış. Asıl defalarca terk etmesi gereken benken o terketti. Bana "sakın benden ayrılma" "ben seni asla bırakmam" derdi. Aklımı oynayacağım ben bundan sonra nasıl güvenirim insanlara? Benim psikolojik olarak çökük ve yalnız olduğumu bile bile gitti. Başkasıyla evlendiğini falan hayal edip çıldırıyorum. Inanamiyorum..
Çok teşekkür ederim. Sevgilerİşaretler çok açık aslında.sana uygun biri değil. Daha flört aşamasında hatalar yapan biri.beklemeyen biri.seni üzen biri.geçerrrrrrrrr. geçiyoooooo.zekat ver .her serde bi hayır vardır sozünüde iliştireyimki içinden tekrarla arada.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?