Terk edildim

Klişe olacak ama zaman herşeyin ilacı.
Kim bilir günün birinde seni anlayacak senin gibi minnoş biri karşına çıkar ?
Her şer de bir hayr var. Daha iyisiyle tanışman için ondan ayrılman gerekiyordu ?
Sensiz yaşayamam, nefes alamam diyen kimseye inanma.

Ah çok teşekkür ederim.bugun ilk gün ve çok zor

Biliyor musunuz ben öyle safım ki bu ihtimal aklıma gelmemişti
Doğruya olabilir
Bu facebook olayını ne zaman yaptı? Eğer yakın zamandaysa kesin ayrılmak için yapmıştır. Şimdi bir de iyi yönden bak. Ayrılmak için yaptıysa, evlenmek istediği kadına ne tür bir adam iftira atmaya çalışır? Eğer gerçekten öyleyse mutlu ol ki böyle bir insanla evlenmedin, evlenmeyeceksin.

Size olayı detaylı olarak özelden anlatabilir miyim?

2 senede ne vardı düşünüyorum da. Gayet yakın bir tarihti. Ben onun için köye bile yerleşecektim.
Yuksek lisans yapan genc bir kadinsin gercekten hayalin bu mu, koye yerlesmek mi?
Ayrilmaniz isabet olmuş zaten bi onceki konunda da icine sinmeyen seyler vardi ki bence de sinmemeliydi
Ayrica ben ayrilik sebebini hala anlamadim
Ayrilmaya bahane mi aradi, facebook olayi nedir cozemedim
Boyle ayrilik sebebi olmaz bence, simdiden bahane bulup ayrilan adama guvenip nasil evlilik yoluna girecektin ki, bosver bi uzulur iki uzulursun sonra gecer

Son düzenleme:
Burdaki üyelerin bir çoğu "görüp geçirmiş" ... Bende kendimi öyle görüyorum ve hissediyorum.
"Nasıl atlatacağım ben bunu" dediğin için söylüyorum. Hayatta herşey olur-oluyo.. Hertürlü, zamanla geçecek yani. İzi kalsada acısı kalmayacak. İnsanlar daha neler nelerr yaşıyor ki sende yaşayacaksın. Başına gelen ilk kötü- ilk kaldıramayacağın sey gibi dursada hayat senin için yenilerini hazırlıyo. Hayat işte.

Merak etme unutcaksın. Evet hemen değil ama zamanla geçicek. Ağlamasına hiç inanma seven insan asla terk edemez eften püften sebeplerle. Sana tavsiyem iletişimde olmadığın sürece çabuk atlatırsın yani ölmüş varsay . Bide kendini bastırma acını yaşa yaşayarak bitecek çünkü.
Birde sakın derslerini ihmal etme. Ben böyle bir hata yaptım ayrılık acısı çekerken herşeyi bıraktım ve az kalsın sınıfta kalıyordum bütlerle zor toparladım sonradan aklım başıma geldi sınıfta kalsaydım daha çok perişan olacaktım şimdiyse mesleğimi elime almak üzereyim güçlüyüm ve mutluyum.
Derslerine odaklan lütfen .

Son düzenleme:
Haklısınız

Derslerimi ihmal ediyorum biraz. Toparlansam ah

İşaretler çok açık aslında.sana uygun biri değil. Daha flört aşamasında hatalar yapan biri.beklemeyen biri.seni üzen biri.geçerrrrrrrrr. geçiyoooooo.zekat ver .her serde bi hayır vardır sozünüde iliştireyimki içinden tekrarla arada.sevgiler

Çok teşekkür ederim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…