terk edildim

O adamdan hayir cikmazmis iyi olmus kafaya bak erkekler kapali kiz arar sen nerden bldun bnu

O adamdan hayir cikmazmis iyi olmus kafaya bak erkekler kapali kiz arar sen nerden bldun bnu

Neden kendi cevrenize göre genelliyorsunuz?
Tüm erkeklerin kapalı istediğini nerden cikardiniz?
Benim çevremdeki erkeklerin hiç biri kapalı eş istemiyor mesela ama ben açık ister diye genellemiyorum

Pardon yanlis kisiye yazdiniz sanirim baslik sahibinin nisanlisi ben degilim...Bayanin gorusune saygisizlik yapan nisanlisi dikkatinizi cekerim ayrica yazdiklarinizla benim yazdigim seylerin arasinda hic bir baglanti yok...

Neden kendi cevrenize göre genelliyorsunuz?
Tüm erkeklerin kapalı istediğini nerden cikardiniz?
Benim çevremdeki erkeklerin hiç biri kapalı eş istemiyor mesela ama ben açık ister diye genellemiyorum
Benim yaşadigim cevrede şehrde genellikle kapali bayanlara evlilik gozuyle bakiyorlarda oyuzden aciklari braz daha eglenmelik buluyorlar

Benim yaşadigim cevrede şehrde genellikle kapali bayanlara evlilik gozuyle bakiyorlarda oyuzden aciklari braz daha eglenmelik buluyorlar
Kendi cevrenize için geçerli. Ben Egeliyim bizde de kapalı tek bir gelin yenge yok.
Kültürler değsir elbet ama eğlencelik falan denemez hiç hoş değil.

Pardon yanlis kisiye yazdiniz sanirim baslik sahibinin nisanlisi ben degilim...Bayanin gorusune saygisizlik yapan nisanlisi dikkatinizi cekerim ayrica yazdiklarinizla benim yazdigim seylerin arasinda hic bir baglanti yok...

Sizi alintilayan çünkü bunu saygısızlık olduğunu yazmanizi hoş bulmadım.
Bu nedenle size gayet yerinde örnekler verdim neresi uymamış tam olarak?
Ben de muhafazakar bir eş istemem mesela bu benim en doğal hakkım bu beni saygısız yapmaz.
Zorlamiyor ki hayat arkadaşını kapalı istememe hakkına sahip.

Kendi cevrenize için geçerli. Ben Egeliyim bizde de kapalı tek bir gelin yenge yok.
Kültürler değsir elbet ama eğlencelik falan denemez hiç hoş değil.
Benim yaşadgim cevrede dyorm mesela evet ege bolgesinde kapali bayan bulmak cokk zor bu yaz gttigmden blyorm ama karadeniz bolgesinde de acik bulmaniz zorr

Benim yaşadgim cevrede dyorm mesela evet ege bolgesinde kapali bayan bulmak cokk zor bu yaz gttigmden blyorm ama karadeniz bolgesinde de acik bulmaniz zorr

Eşim Karadenizli, biliyorum o bölgeyi ama hala genellemeler yanlis zira eşim inancsizdir mesela ve asla ama asla kapalı biriyle evlenmek istemez. Bugün kapaniyim desem kandırıldığını dusunur.
Herkes kendine uygun birini eş seçmeli ise bu nedenle.
Ama açık insana eğlencelik demek hem ayip hem günah.
Sizlere dikkat etmek lazım Gönül kurmamalisiniz lazım!

Mesela oralarda heryerleri masallah acik bi gorunmedk ayip yerleri kaliyor ramazanda icki iciyorlarrr ama benm yasadgm cevremde tek tuk vardir boyle insanlar o cevreylede yasamak istemezdm ben yoldan ckmislik sapkinlik olarak goruyorm yaşadgm bo
Mesela oralarda heryerleri masallah acik bi gorunmedk ayip yerleri kaliyor ramazanda icki iciyorlarrr ama benm yasadgm cevremde tek tuk vardir boyle insanlar o cevreylede yasamak istemezdm ben yoldan ckmislik sapkinlik olarak goruyorm yaşadgm bolgenin orf ve adetnden cok memnunum hanimefendi

İşte herkes kendine göre biriyle evlenmeli bu nedenle.
Çünkü ben o dediğiniz ailelerden birinde büyüdüm ve çok mutluyum. Ben de sizin aile yapınızda asla mutlu olamam.
Ben ilk birami halamla içtim onyedinci yaşındaydım. Yazlıkta dışarı çıkar geceyarısına kadar gezerdik mesela kuzenlerimle, bikinili gezeriz dediğiniz gibi.
Ve ben çok mutluyum ailemden.
Bu nedenle ben d sizin ailenizle mutlu olamam.
Bu yüzden işte herkes kendi kültürüyle evlenmeli evlilik çok önemli.

Benim kafa yapimla sizinki uyuşmuyor belliki hanimefendi ben dinime bagli bir insanim dusuncelermde budur
Tabiiki hanimefendi benim dusuncelerim budur ben elimden geleni kadar dinime ayak uydurmaya calisiyorm herkesn yasantisi farklidir saygi duyuyorum dusuncelerimi soyledm

Teşekkürler saygı duyduğumuz için ben de size duyuyorum.
Herkes kendi ailesine göre yetiştirmek ister çocuğunu. Bu nedenle diyorum zaten herkes kendine göre biriyle evlenmeli.
Bizim ailede mesela kapalı biri gelse mutsuz olur ben de sizin aileye gelin gelsem mutsuz olurum çocuk yetiştirme deseniz hep çatışma.
Bu nedenle kapalı bir kadınla evlenmeme hakkı var.
En doğrusu ayrılmalilar diyorum ya
Herkes kendine göre biriyle evlenmeli.[/QUOTE]

[/QUOTE]
Evet bayan da zaten onla mutlu olamazdi

Pardon da kapanmak için neden elin oğlundan izin istiyosun ki? Ben tesettürlü değilim ama kendinle, inancınla ve hayatınla alakalı herhangi bi konuda neden söz hakkı veriyosun ki? Bu senin kararın ve senin kararlarına saygı duymayan bi adam için asla üzülme! Bu sana kapan yada kapanma diye baskı yapan herkes için geçerli!

biz barıstık . ayırlmadık . ben onun fıkırlerıne saygı duydum o da benım . zaten kapanmayı dusunmuyorum . sadece aklım karısmıstı

konu bambaska yerlere cekilmis .Esler birbirini inanclari dolayisiyla da secebilir.Sonucta ortak bir cocuk olacak.Esimin ailesi kapali bir ailey ben aciktim hicte siritmadim. Esimde neden kapali degilsin demedi sağolsun.Hic birsey zorla olmadi ikimizde saygi duyduk birbirimize.Sizin görüşleriniz saygi görmemiş yolunuz ayrilmis unutun fitsin demek ki yeteri kadar kiymetiniz yokmus.

Son olarak yorum yapan arkadaslar sesleneyim oradakiler acik buradakiler kapali diye bir genellleme yapilamaz yapilmamali.Herkes de istediği ile evlenir egeli ile evli dogulu bir arkadasim var cokta mutlu.

biz barıstık . ayırlmadık . ben onun fıkırlerıne saygı duydum o da benım . zaten kapanmayı dusunmuyorum . sadece aklım karısmıstı
Canım kapanmak aklımda yoksa niye ozaman sevgiline bu konuyu açıp boş yere geriyorsunuz birbirinizi artı evet kapanmak farz kaç yaşındasın bilmiyorum ama sevgilinin kapanmani istememesi de bence hiç ama hiç hoş bişey değil dini konulara girmek istemiyorum çünkü yasak ama içinde varsa eğer farzından dolayı kapan o sevgilinede baş tekmeyi seni hak etmiyor artı sen kapandıktan sonra en fazla 1 hafta sonra tıpış tıpış gelicek yanına ama yinede mantıklı hareket edersen ayrıl ilerde evlendiğin zaman buraya konu açma eşim kapanmami istemiyor napicam diye kararlarını iyi dusunurek taşınarak al ki mutlu bir hayatın olsun

Burdan senin fikrine saygi duymus gibi degil de, daha cok seni ikna etmise benziyor. Ama neyse senin bilecegin is.

Barışmışsınız gerçi ama ileride yine kapanmayı düşünürseniz yine aynı kriz olacak, biliyorsunuz değil mi?

Sizin kapanma hakkınız var, onun kapalı bir insanla hayatını sürdürmeme hakkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…