- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Aslinda olay beni zor surecte boyle yapayalniz birakip kendinin hayatini yasamasi .. kendi kazandi gitti tabi olan sinava hazirlanacak bana oldu2. Yilin sonunda terkedilmek 5.senede terkedilmekten iyidir. Hata senden kaynakli degil ise bu adam olmazmis, ona benzemeyen daha iyi bir secim yapacaksin yok hata sende ise kendini duzeltip onune bakacaksin. 2 sene cok degil bu arada.
@girlboss diye bir arkadas var nun konusuna bir bak istersen. Haline sukredebilirsin. Milllet kanser tedavisi gren karisini bile bosuyor canim. Insanlar acimasiz. Bu adam olmazmis.Aslinda olay beni zor surecte boyle yapayalniz birakip kendinin hayatini yasamasi .. kendi kazandi gitti tabi olan sinava hazirlanacak bana oldu
2yil once de hayatim pek renkliydi diyemiyorum..onunla tatmistim bi nebze mutlulugu inanin toparlanip calismak cok zor2 yil önce nasil hayatina devam ediyorsan öyle davam ediceksin.Sen ona maximum yardim etmisin sanirim yardima ihtiyaci kalmadi bitirmis.
Hic takma yoluna devam et.
Yeni mutlu olursun .Beden olmayasin gercek seven biriyle gercek mutluligu tadinca simdi ki durumuna gulersin.2yil once de hayatim pek renkliydi diyemiyorum..onunla tatmistim bi nebze mutlulugu inanin toparlanip calismak cok zor
Umarim.. ona tekrar yazmaya o kadar meyilliyim kiYeni mutlu olursun .Beden olmayasin gercek seven biriyle gercek mutluligu tadinca simdi ki durumuna gulersin.
2yil once de hayatim pek renkliydi diyemiyorum..onunla tatmistim bi nebze mutlulugu inanin toparlanip calismak cok zor
Benim sorunum belkide umudumun kalmamasi artik gercekten umut verip yari yolda birakinca neden yola mutsuz devam eden benim o neden mutluÖncelikle bu bunalım halinden çıkmakla işe başlayabilirsin, bağımlı kadın olma. Ne kadar güzel mesleği var, kafanı dağıtacak birşeyler bul ve kendine yeten kadın ol, sonra fırsatlar kendiliğinden önüne çıkacak.
Benim sorunum belkide umudumun kalmamasi artik gercekten umut verip yari yolda birakinca neden yola mutsuz devam eden benim o neden mutlu
Butun gun evde olmam da ders calismak zorunda olmam da etken buna belki bana ne onerirsiniz?Negatiflerden ve bağımlılardan kimse hoşlanmaz. İçinden gelmese bile pozitif ol. Uzmanlığa hazırlanacak kadar zeki bir kızsın, bunu bir sınav olarak görebilirsin.
Butun gun evde olmam da ders calismak zorunda olmam da etken buna belki bana ne onerirsiniz?
Peki yaa zor günlerimde sıkıldığımda artik yeter dedigim zamanlarda?Hazır bütün gün evde oturuyorken ve erkek arkadaş gibi dikkat dağıtıcı bir etmende hayatından çıkmışken sıkı bir şekilde uzmanlığa hazırlanmanı, sınavı kazandıktan sonra başka erkeklerle flörtleşmeni öneririm.
Peki yaa zor günlerimde sıkıldığımda artik yeter dedigim zamanlarda?
Bence baştan bitmesi daha iyi belli ki hayırlı değilmiş bu ilişki. Hep derim. Olumlu tarafından bakın olaylara. Ya evlendiğinizin bir yada ikinci ayı terk edilseydin? Veya hamile iken? Veya çocuklu bir ev kadiniyken? Takma kafana. Yarın nelere gebe bilinmez. Sen hayatını kurmaya bak.Selam kizlar bu yil uzmanliga hazırlanıyorum en kotusuyse terkedildimnedenler cok sacma 2yillik emegim bosa bu surecte onu hep destek olarak gordum kendime o da hazirlandi ve ben ona maximum yardim ve destegi vermistim..cok yalniz mutsuz ve gucsuz hissediyorum sosyal medyadan gordugume gore gayet hayat ona güzel yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim.. umarim onun yanına kalmazDişini sıkacaksın, kafanı dağıtmaya çalışacaksın, güçlü kadın olmak bunu gerektirir. İradeyi egzersiz gibi düşün, spora başladığında zor gelir, ama yaptıkça kolaylaşır.
En kotuyu dusunerek nasil yasanir bilmiyorum cogu kez sınavlardn once ayrildigi olmustu belki yine oyle olurduBence baştan bitmesi daha iyi belli ki hayırlı değilmiş bu ilişki. Hep derim. Olumlu tarafından bakın olaylara. Ya evlendiğinizin bir yada ikinci ayı terk edilseydin? Veya hamile iken? Veya çocuklu bir ev kadiniyken? Takma kafana. Yarın nelere gebe bilinmez. Sen hayatını kurmaya bak.
Erkekler kendilerinin terk ettikleri kizlar tekrar arayinca acayip irite oluyor cop yerine koymuyirar. Kendini zr duruma sokma.Umarim.. ona tekrar yazmaya o kadar meyilliyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?