Sevgiliyiz. Eskiden arkadastik.Nasıl terk edilmek uzeresin..
Sevgılı degılsınız kı..
Yoksa sevgılı mısınız..
Sen aynen böyle devam et, hep ilgi istiyorlar kendileri seviyorum bile demiyorlar, egosunu şişirmeki hep senden sevgi sözcükleri duymak için çaba sarfetsin, süprizler yapsın.Merhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Biz sevgilimle başka şehirlerdeyiz. Eskiden iyi iki arkadastik. Ben onu başka anlamda sevdiğimi söyledim. Açıkçası benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu başta beni. Bende üstüne düşüyordum tabi. Seviyorum diye sık sık dile getiririm, sen söylemiyorsun etmiyorsun vs. derdim. O da bana aklım dolu söyle böyle derdi, söylemiyorum ama seviyorum derdi.
Neyse bende üstüne düşmekten vazgeçtim. Ararsa açıyorum yazarsa cvp veriyordum. Alısmıştım da bu duruma.. Her gün arar, yatmadan konuşuruz, gün içinde bazen konuşuruz , face den watsapp tan arada konuşuruz. Böyleydi son zamanlardaki durumumuz.
Dün gece "Sen Neden Benimle İlgilenmiyorsun Hiç " dedi banaKonuştuk sonra bunu ciddi ciddi söylemiş. Ben seni sıkmamak için böyle davraniyordum, benden kaçma diye sevdiğimi bile daha az söylüyorum artık dedim, güldüm. O da bana asıl böyle olursa kaçarım dedi.
Kızlar vallahi nasıl davranacagimi şaşırdım. Üstüne düşsem olmuyor, kendimi geri çeksem yine olmuyor. Bende mi sorun var ya? Seviyorum onu, kaybetmek istemiyorum.
Merhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Biz sevgilimle başka şehirlerdeyiz. Eskiden iyi iki arkadastik. Ben onu başka anlamda sevdiğimi söyledim. Açıkçası benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu başta beni.
.
Çıkamadım ki.. hep o arıyor o yazıyor önce. Ben ona karşılık veriyorum uzun zamandır :)Asıl sen benle hıc ılgılenmıyorsun deyıp üste çıkaydın ya
Ben hala da sevdigini dusunmuyorum. Bana sizi yedek tutuyormus gibi geldi.
Bır kere neden senı sevdıgını soylemedıgı sorman buyuk hata.sevgı oyle dolu bır sey kı ınsanın ıcınden tasmaması mumkun degıl.bu ınsanın senı sevmedıgını ama bır nedenden dolayı senınle oldugunu dusundum.bu nedenı tam bılemıyorum sızı tanımadıgım ıcın kı cınsellık olabılır,bosluktakı erkek sendromu olabılır vs.ancak son dedıklerı onun tamamen dengesız ve ne ıstedıgını bılmeyen bırı oldugunu dusundurdu bana.senden ılgı beklıyor ama kendısı bır haber bundan.bır de sankı senın sevgın ıkınıze de yeter sen onun senınle olma durumunu dahı kabul eser bır tablon var.yanı senı sevmese de olur,ıkınıze de yetecek kadar sevıyorsun sen.Merhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Biz sevgilimle başka şehirlerdeyiz. Eskiden iyi iki arkadastik. Ben onu başka anlamda sevdiğimi söyledim. Açıkçası benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu başta beni. Bende üstüne düşüyordum tabi. Seviyorum diye sık sık dile getiririm, sen söylemiyorsun etmiyorsun vs. derdim. O da bana aklım dolu söyle böyle derdi, söylemiyorum ama seviyorum derdi.
Neyse bende üstüne düşmekten vazgeçtim. Ararsa açıyorum yazarsa cvp veriyordum. Alısmıştım da bu duruma.. Her gün arar, yatmadan konuşuruz, gün içinde bazen konuşuruz , face den watsapp tan arada konuşuruz. Böyleydi son zamanlardaki durumumuz.
Dün gece "Sen Neden Benimle İlgilenmiyorsun Hiç " dedi banaKonuştuk sonra bunu ciddi ciddi söylemiş. Ben seni sıkmamak için böyle davraniyordum, benden kaçma diye sevdiğimi bile daha az söylüyorum artık dedim, güldüm. O da bana asıl böyle olursa kaçarım dedi.
Kızlar vallahi nasıl davranacagimi şaşırdım. Üstüne düşsem olmuyor, kendimi geri çeksem yine olmuyor. Bende mi sorun var ya? Seviyorum onu, kaybetmek istemiyorum.
Anlamadim ki.
Dozunu mu ayarliyamiyosun sevginin, adam da hakli basta ustune dusmus sonra zank diye birakmissin baska seylerden bile suphelenmis olabilir.
Yok o kadar da değil. Ben her tartismamizda ayrılalım dedim ona. Bu bende bi hastalık gibi birseyBır kere neden senı sevdıgını soylemedıgı sorman buyuk hata.sevgı oyle dolu bır sey kı ınsanın ıcınden tasmaması mumkun degıl.bu ınsanın senı sevmedıgını ama bır nedenden dolayı senınle oldugunu dusundum.bu nedenı tam bılemıyorum sızı tanımadıgım ıcın kı cınsellık olabılır,bosluktakı erkek sendromu olabılır vs.ancak son dedıklerı onun tamamen dengesız ve ne ıstedıgını bılmeyen bırı oldugunu dusundurdu bana.senden ılgı beklıyor ama kendısı bır haber bundan.bır de sankı senın sevgın ıkınıze de yeter sen onun senınle olma durumunu dahı kabul eser bır tablon var.yanı senı sevmese de olur,ıkınıze de yetecek kadar sevıyorsun sen.
galiba sen fazla onun dediklerini yapıyorsunSevgiliyiz. Eskiden arkadastik.
Her tartısmada ayrılalım demek de dogru degıl kı canım.yanı tek cozum ayrılmak mı?tek cozum ayrılmaksa ayrılmadan nasıl cozdunuz sımdıye kadar?yanı bence senın bu ılıskıde oz guven sorunun var.Yok o kadar da değil. Ben her tartismamizda ayrılalım dedim ona. Bu bende bi hastalık gibi birseyNeyse her zaman ben seni bırakmam dedi. Yoksa ben ayrılalım demem heralde göze almasam
Sevmek Sevilmek , ilgi gostermek bunlar karsiliklidir ..
Yani askin bi tarafi ilgisiz bir tarafi ilgisiz olmamali ..
Sen daha once sevgiline fazlasiyla ilgili gosterdigin icin adam o duruma alismis suan geri cekildigin icin .
Bu durumu kabullenmemis ..
Ama terk edilmek bölümunü anlamadim dogrusu ..
Terk etmiyorki , o ilgisiz kalmak istiyor ama senden ilgi bekliyor ..
Basta yapmissin yanlisi sen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?