galiba sen fazla onun dediklerini yapıyorsun
azıcık hayır de böyle değil şöyle olacak de mesela tabi uygun dille
Seviyorum de ama şımartmà poposu. kalkmasın
Hadi yaaa..Aynı sorun bendede var maalesef
Ayrılmayı filan çok sık dile getirmemek gerek. Her gün değil ama ara sıra sevginizi gösterecek mesajlar atıp gönlünü de almalısınız :)
Evet kesinlikle itici. Sevgim bitmiyor tabi ama içimde de tuhaf bir his var. Üzülüyorum işteKadinin daha cok sevdigi ya da daga.cok ustune dustugu iliskiler pek iyi gitmiyor sankim .. Iki turlu de memnun.edemiyorsaniz vaktinizi harcamayin.. Kacarim falan diyor peh peh... Cok itici...
Hatayı başta yapmışsın bir erkekten önce seni seviyorum denmez iki poposu kalkmiş ve senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor..sen ilgilenmessen onu kaybedeceğini söylemiş sana kiymet verse bunu demez ayrıca o gitmeye haxır zaten ama biraz oyalanıyorMerhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Biz sevgilimle başka şehirlerdeyiz. Eskiden iyi iki arkadastik. Ben onu başka anlamda sevdiğimi söyledim. Açıkçası benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu başta beni. Bende üstüne düşüyordum tabi. Seviyorum diye sık sık dile getiririm, sen söylemiyorsun etmiyorsun vs. derdim. O da bana aklım dolu söyle böyle derdi, söylemiyorum ama seviyorum derdi.
Neyse bende üstüne düşmekten vazgeçtim. Ararsa açıyorum yazarsa cvp veriyordum. Alısmıştım da bu duruma.. Her gün arar, yatmadan konuşuruz, gün içinde bazen konuşuruz , face den watsapp tan arada konuşuruz. Böyleydi son zamanlardaki durumumuz.
Dün gece "Sen Neden Benimle İlgilenmiyorsun Hiç " dedi banaKonuştuk sonra bunu ciddi ciddi söylemiş. Ben seni sıkmamak için böyle davraniyordum, benden kaçma diye sevdiğimi bile daha az söylüyorum artık dedim, güldüm. O da bana asıl böyle olursa kaçarım dedi.
Kızlar vallahi nasıl davranacagimi şaşırdım. Üstüne düşsem olmuyor, kendimi geri çeksem yine olmuyor. Bende mi sorun var ya? Seviyorum onu, kaybetmek istemiyorum.
Hatayı başta yapmışsın bir erkekten önce seni seviyorum denmez iki poposu kalkmiş ve senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor..sen ilgilenmessen onu kaybedeceğini söylemiş sana kiymet verse bunu demez ayrıca o gitmeye haxır zaten ama biraz oyalanıyor
Hayatta onemli olan sana sahiden değer verecek biriyle olman böyle sacmalayan biriyle hić zaman harcamaTsk ederim yorum için. Bunları duymak acı tabi ama... Ağlaya ağlaya bir veda daha olacak gibi hayatımda
yerinde olsam ondan önce kendim giderdimTsk ederim yorum için. Bunları duymak acı tabi ama... Ağlaya ağlaya bir veda daha olacak gibi hayatımda
Merhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Biz sevgilimle başka şehirlerdeyiz. Eskiden iyi iki arkadastik. Ben onu başka anlamda sevdiğimi söyledim. Açıkçası benim onu sevdiğim kadar sevmiyordu başta beni. Bende üstüne düşüyordum tabi. Seviyorum diye sık sık dile getiririm, sen söylemiyorsun etmiyorsun vs. derdim. O da bana aklım dolu söyle böyle derdi, söylemiyorum ama seviyorum derdi.
Neyse bende üstüne düşmekten vazgeçtim. Ararsa açıyorum yazarsa cvp veriyordum. Alısmıştım da bu duruma.. Her gün arar, yatmadan konuşuruz, gün içinde bazen konuşuruz , face den watsapp tan arada konuşuruz. Böyleydi son zamanlardaki durumumuz.
Dün gece "Sen Neden Benimle İlgilenmiyorsun Hiç " dedi banaKonuştuk sonra bunu ciddi ciddi söylemiş. Ben seni sıkmamak için böyle davraniyordum, benden kaçma diye sevdiğimi bile daha az söylüyorum artık dedim, güldüm. O da bana asıl böyle olursa kaçarım dedi.
Kızlar vallahi nasıl davranacagimi şaşırdım. Üstüne düşsem olmuyor, kendimi geri çeksem yine olmuyor. Bende mi sorun var ya? Seviyorum onu, kaybetmek istemiyorum.
"Eskiden arkadaştık" dediğiniz insanla hala arkadaşsınız.
Sevgili öyle olmaya karar verildi diye ya da gün içinde sık sık konuşmakla olunmaz.
Ortak paydalar, plan, hayal, gelecek vs olmalı, bunun için bir şeyler yapılmalı sohbet dışında...
Yoksa 24 saat telefon kulağınıza yapışsa bile onun adı sohbet arkadaşlığıdır, istediğiniz kadar özel şeyler konuşun.
Doğal olarak bu kişi ilişki değil iletişim içinde olduğunuz bir insan...
Sizden ilgi isteği de kendini iyi hissetmesine destek beklemesinden, egosunda açılan yaraları üflemeniz isteğinden...
Yüksek ve tatsız ihtimallere gelirsek diğer sohbet arkadaşlarıyla sorun yaşadığında...
Başkalarından red cevabı aldığında her an hazır asker gibi bekleyen birinin varlığıyla kendini vazgeçilmez hissetmek beklentisinden...
Bunun için "Öyle olmazsa kaçarım" diyor yani açıkça söylüyor niyet ve sebebini...
Kısacası bir zaman kaybının içindesiniz, ilişki sorumluluğu almadan, özveri göstermeden bir sevgili gibi el üstünde tutulma güzelliğini yaşamak isteyen birinin isteğini gerçekleştiriyorsunuz.
Umarım bu "sanal" iletişimi sonlandırdığınızda el üstünde tutulacağınız gerçek bir ilişki yaşarsınız.
DESENİZE ZAMANE ERKEKLERİNİN PSİKOLOJİSİ RÖTAR YAPIYORMerhabalar kızlar. Yol göstermenize ihtiyacım var..
Eskiden sadece arkadastik evet. Şimdi arkadasliktan farkli bir sevgi hissediyorum. Bunu ona söyledim. O da benim kadar olmasa da bişeyler hissediyordu ki bu hale döndük. Istemese arkadaş kalalim demez mi insan? Belki beni kaybetmek istemedi bir arkadas olarak bilemiyorum tabi.
24 saat telde falan konuşmuyoruz zaten. Ben 26 yaşındayım o 24. O yaşları geçtik çoktan
Sanal arkadaşlık lafiniza diyecek sozum yok. Aramızda 1000+ km varIkimizde atanmayi bekleyen insanlarız. Hayallerimiz, gelecek planları var tabi.
Inanin ben sizin yorumlarınızı falan çürütmeye Çalışmıyorum. Belki de çok haklısınız
Ben sadece ona nasıl davranacagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?