terk edilmek üzereyim :(

galiba sen fazla onun dediklerini yapıyorsun
azıcık hayır de böyle değil şöyle olacak de mesela tabi uygun dille

Evet öyle yapıyorum. . Sevgili olmadan once de biz iki iyi arkadastik , o zaman da yapardım. Kimseye söyleyemedigi şeyleri tek anlattığı kişi bendim Kıymetliydi benim için çok, hala öyle.

Ayrılmayı filan çok sık dile getirmemek gerek. Her gün değil ama ara sıra sevginizi gösterecek mesajlar atıp gönlünü de almalısınız :)

Kadinin daha cok sevdigi ya da daga.cok ustune dustugu iliskiler pek iyi gitmiyor sankim .. Iki turlu de memnun.edemiyorsaniz vaktinizi harcamayin.. Kacarim falan diyor peh peh... Cok itici...

Kadinin daha cok sevdigi ya da daga.cok ustune dustugu iliskiler pek iyi gitmiyor sankim .. Iki turlu de memnun.edemiyorsaniz vaktinizi harcamayin.. Kacarim falan diyor peh peh... Cok itici...
Evet kesinlikle itici. Sevgim bitmiyor tabi ama içimde de tuhaf bir his var. Üzülüyorum işte

Hatayı başta yapmışsın bir erkekten önce seni seviyorum denmez iki poposu kalkmiş ve senin ilgin onun egosunu tatmin ediyor..sen ilgilenmessen onu kaybedeceğini söylemiş sana kiymet verse bunu demez ayrıca o gitmeye haxır zaten ama biraz oyalanıyor

Tsk ederim yorum için. Bunları duymak acı tabi ama... Ağlaya ağlaya bir veda daha olacak gibi hayatımda

Adamın günlük ilgi dozunun altına düşmüşsün, o da bozulmuş. Vah vah. Ben olsam ondan önce davranırdım 'kaçma' konusunda.

Yaslariniz kac?

Bu erkekler garip gerçekten ya
Sırf bunun için mi kaçıcakmış..
Bak sen ya !!
İstediği ilgiyi o sana göstersin önce..
Herşey karşılıklı..
O elin kızına ilgi göstermezse kızda ona göstermez..
Anca annesinden ilgi görür onuda beğenmezler..
Niye ?? Çünkü anne olunca sıkıcı gelir ama elin kızı olunca vazgeçilmez sanarlar kendilerini..
Erkek milleti garip ya..
Bide
-Biz kızlar anlamıyoruuzzzz.. Derler..
Ama hiç sormazlar
-Bu kızlar bizi anlıyo mu ?
-Niye bu kız değişti ?
-Niye bu kızlar bu kadar anlaşılmaz ??
Cevaplarını bilseler kendilerini düzeltirler zaten

"Eskiden arkadaştık" dediğiniz insanla hala arkadaşsınız.

Sevgili öyle olmaya karar verildi diye ya da gün içinde sık sık konuşmakla olunmaz.

Ortak paydalar, plan, hayal, gelecek vs olmalı, bunun için bir şeyler yapılmalı sohbet dışında...

Yoksa 24 saat telefon kulağınıza yapışsa bile onun adı sohbet arkadaşlığıdır, istediğiniz kadar özel şeyler konuşun.

Doğal olarak bu kişi ilişki değil iletişim içinde olduğunuz bir insan...

Sizden ilgi isteği de kendini iyi hissetmesine destek beklemesinden, egosunda açılan yaraları üflemeniz isteğinden...

Yüksek ve tatsız ihtimallere gelirsek diğer sohbet arkadaşlarıyla sorun yaşadığında...

Başkalarından red cevabı aldığında her an hazır asker gibi bekleyen birinin varlığıyla kendini vazgeçilmez hissetmek beklentisinden...

Bunun için "Öyle olmazsa kaçarım" diyor yani açıkça söylüyor niyet ve sebebini...

Kısacası bir zaman kaybının içindesiniz, ilişki sorumluluğu almadan, özveri göstermeden bir sevgili gibi el üstünde tutulma güzelliğini yaşamak isteyen birinin isteğini gerçekleştiriyorsunuz.

Umarım bu "sanal" iletişimi sonlandırdığınızda el üstünde tutulacağınız gerçek bir ilişki yaşarsınız.

Eskiden sadece arkadastik evet. Şimdi arkadasliktan farkli bir sevgi hissediyorum. Bunu ona söyledim. O da benim kadar olmasa da bişeyler hissediyordu ki bu hale döndük. Istemese arkadaş kalalim demez mi insan? Belki beni kaybetmek istemedi bir arkadas olarak bilemiyorum tabi.

24 saat telde falan konuşmuyoruz zaten. Ben 26 yaşındayım o 24. O yaşları geçtik çoktan.

Hayaller var tabi.. Ve bunu o sık sık dile getirir.

Sanal arkadaşlık lafiniza diyecek sozum yok. Aramızda 1000+ km var Ikimizde atanmayi bekleyen insanlarız. Hayallerimiz, gelecek planları var tabi.

Inanin ben sizin yorumlarınızı falan çürütmeye Çalışmıyorum. Belki de çok haklısınız

Ben sadece ona nasıl davranacagimi şaşırdım

DESENİZE ZAMANE ERKEKLERİNİN PSİKOLOJİSİ RÖTAR YAPIYOR
YAHU YAKIN DURUNCA SIKTI BIKTI OLUYOR
UZAK DURUNCA İLGİSİZ OLUYOR

Bencede yedekleme yapiyo yada pohpohlanmak istiyo böyle belirsizlik kaybetmekten daha mi iyi?BEnce söyle seviyomusun sevmiyomusun amacın ne?Keyfine göre seni şimartamam de..Bide böle yaparsan asıl kaçarım demiş..Yallah derdim ben olsam

24 saat telefonda konuşuyorsunuz demedim.

"İsterse 24 saat telefonda konuşun, ortak plan, gelecek ve sohbetten fazlası, farklı paylaşımlar sevgili yapar insanları" genellememi tekrarlıyorum, aksini iddia eden varsa daha da açıklayabilirim.

Sizden ilgi beklerken bir yandan da başkalarıyla şansını denemesini engelleyecek bir bağ yok, yineliyorum aranızdaki şey -bu şartlarda- ilişki değil iletişim.

"O yaşları geçtik çoktan" diyorsunuz da burada 45 yaşında bir hanım sanaldan sabah akşam görüştüğü adamla plan ve hayallerini konuşarak sevgili olduklarını sanıyordu yani bunun yaşla alakası yok.

"İstemese arkadaş kalalım demez mi insan" demişsiniz.

Demez...

Kendini onun kadar iyi, vazgeçilmez hissettiren biri yoksa bir şeyler hissetmese bile arkadaş kalalım demez.

Çünkü bu durumda onu kaybedeber, eninde sonunda iletişim biter ve bu tatminden mahrum kalır.

Üstelik belki ileride bir şeyler hissedecektir, şu an daha iyi bir alternatif yoksa neden kaybetsin ki sizi?

Kendisini seven, el üstünde tutan biri var, neden vazgeçsin iyi hissettirilmekten?

Bu rahatlığa rağmen yani uzaktan uzağa ilişki sorumluluğu almadan ve yaşanacakları belirsiz bir ileri tarihte hayal ederken "ilgi göstermezsen kaçarım" mantıksız bir söylem ve yazdıklarımı destekliyor.

"İnanın yorumlarınızı çürütmeye çalışmıyorum" demişsiniz.

İşin içinden size nasıl görünür, çürür ya da makul bulursunuz yorumlarımızı bilemem.

Ama dışarıdan aynen böyle görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…