"Terk etmek ne kadar kolay,sen kolay olan setin."bunu yaayanlar var m??

:):):) herşeyin hayırlısı tabiki...ama pişmanlık çok lanet bir duygu.. ben herşeyi silip attım bir tek o kaldı içimde... ama dersoluyor insan:):):)

bence kaybeden o,pişman olması gerekende o.birde bu hayatta kaderin önüne geçilmez.herşey kader kısmet,senin için iyi olen neyse hayat sana onu getirsin tatlım,eminim bu zor günleride atlatacaksınopuyorumnanaktan

bence kaybeden o,pişman olması gerekende o.birde bu hayatta kaderin önüne geçilmez.herşey kader kısmet,senin için iyi olen neyse hayat sana onu getirsin tatlım,eminim bu zor günleride atlatacaksınopuyorumnanaktan

saol canım..inş arkadaşında benim gibi çabuk atlatır...

her zaman terk etmek en kolayı olmuyor.bazen karşı taraf seni o kadar küçük basit duruma düşürüyor ki gururunu onurunu kurtarmak için ayrılmak zorunda kalıyorsun.acıdan aşkından mahvolcağını bilsen de ayrılıyorsun,çünkü biliyorsun ki karşı taraf artık seni eskisi gibi sevmiyor,umursamıyor..öyleleri için de zaman harcamak kendini aldatmak oluyor,çekip gidiyorsun en sonunda gözlerinde yaşlarla..mafoldumben

her zaman terk etmek en kolayı olmuyor.bazen karşı taraf seni o kadar küçük basit duruma düşürüyor ki gururunu onurunu kurtarmak için ayrılmak zorunda kalıyorsun.acıdan aşkından mahvolcağını bilsen de ayrılıyorsun,çünkü biliyorsun ki karşı taraf artık seni eskisi gibi sevmiyor,umursamıyor..öyleleri için de zaman harcamak kendini aldatmak oluyor,çekip gidiyorsun en sonunda gözlerinde yaşlarla..mafoldumben
canım senin durumun çok farklı,bende olsam aynısını yapardım.biz zora gelince kaçanlardan bahsediyoruz.seninki haketmiş,bence üzülmeye değmez..:olmaz:

1 ayda atlatılmaz ki ... arkadaşını yalnız bırakmamaya çalış ; anlatmak isterse dinle ; anlatmak istemezse konuyu bile açma... bir süre sonra daha iyi olacaktır...

atlatması çok zor aslında gerçekten seviyorsan... bende yaşadım 5 ay kadar öncesinde seviyorum diyordum oda diyordu ortada hiç birşey yokken çekti gitti.. ha üzüldüm çok üzüldüm... sonradan iyiki terkedilmişim dedim yani iyiki bırakmışş :bbo: bittiğine o zaman düşündüğümde kahroluyordum şimdi ise çok çok mutluyum iyiki bitmiş sengözlerimebaksanab

3 ay oldu ara ara benim de aklıma gelince içim burkulur üzülürüm 1 ay çok kısa bi süre..
benim şarkımdır bu :) yıkılası demem sana yıkılma ki ölmeyesin ne çeker insan neler bir düş ki sende göresin :))) süper yaa
biz de evlencektik, kısmet değilmiş artıkın dicek bişi yok bana yaşattıklarını o da yaşasın inş tek isteğim bu..

valahi şunu bilirim her zaman giden geride kalan kadar acımıyor kanamıyor ...
eger arkadasın terk etseydi emin ol bu kadar acı cekmezdi ...
olan geride kalana oluyor nedense ... öyle bi durum var ...

of yediğim darbeler aklımda hala, xxtalyaxx içim burkuldu okurken. Böyle bir korkak yaktı benim de canımı halbuki bak, abinle bile papaz olmussun sen onun için zamanında.:((((

terkedilmedim nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum ancak değer mi diye sormadan da edemiyorum...
terkedenin çeşitli sebepleri vardır, hatta çeşitli bahaneleri vardır belki...ama öyle uygun gördüyse bunu kabul etmek gerekmez mi?
tamam zoru görünce kaçtı diyelim... zoru görüp kaçan kişiliğin arkasından ağıt yakmaya değer mi?
bilmiyorum şu hayatta çok az şey için üzülme hakkı tanıyorum kendime...

kızlar karşınızdaki insan zora gelince sizi terkedip gittimi?arkadaşım bunu yaşadı da,Allah kimseye yaşatmasın.kız çok üzgün,bugün görüştük bir ay geçti üstünden ama atlatamadı iştesenağlama
hiç bu duruma düşen oldumu?:gitme:

"Zora gelince terk edip giden" dönmeyecekse ilerde yaşanan sorunlarda da aynısı yaşanacağından evliliğe varmadan çekip gittiği için tebrik ve teşekkür edilmedilir... Belki şu fikir gelir akla: "Madem en ufak sıkıntıda kaçacaktı, neden ilişkiyi onca zaman devam ettirdi?" İnanın böyle bir erkek, sıkıntıya gelemeyeceğinin sinyallerini çok önceden vermiştir ama arkadaşınız çok sevdiği için fark etmemiş ya da buna inanmak istememiştir. Mutsuz biten her ilişki kadın veya erkeğin "nasılsa düzelir" diyerek üstünde durmadığı hataların birikimidir. Sorunlara büyümeden müdahale etmezsek ilerde çığ haline gelir ve geriye dönüp "Keşke onun için bunu yapmasaydım/kabul etmeseydim..." demekten kendimizi alamayız.
Bu adam gerçekten sevdiğini anlayıp geri de dönebilir. Yaptığının yanlış olduğunu ya da sevgisinden vazgeçmenin hata olduğunu aylar sonra da idrak edebilir. Bundan sonrasını için güven ve tutarlılığı garanti ederse ilişki baştan da başlayabilir. Arkadaşınız onunla veya onsuz "işaretler"e devam ederek yaşasın ilişkisini... Bugünün "küçük" meselesi yarının "büyük" sıkıntısı olabiliyor...

Back
X