Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?
yapmayın yahu netten tanışıp evlenen bir sürü kişi var , forumda bile .
Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?
su ihtimalde var arkadasın dediği gibi benim arkadas cevremdeki bir bayan anlattı koz kardesi facebooktan mayıs 2011de biriyle tanısmıs öğretmenmis 2 3 kere bulusmuslar çocuk ilgiliymis 1,5aylık seminer var yurtdısına çıkıcam demis kız tamam diyip uğurlamıs 1 ay sonra 15 gün sonra
telefon
msn
hepsi iptal =)
sonra ismiyle cismiyle sürekli faceden aradı onu
mehmet+ceren soyisimleri cart curt iste face acmıslar meğer çoçuk kız onu uğurladıktan 2 hafta sonra evlenmis.....
samsuna yerlesmis
azcık mantıklı olya .....kanser hastaları bile telefon kullanılıyor kaçıncı yüzyıldayız
Tabıkı bekleme bu saatten sonra ınsan tas olsa arar be. Bu erkekler nekadar genısler ya. Konuları okudukca psıkolojım bozuluyo valla
şakamısın sen kafamı uluyosun burda bızmle
ne alaka tlf kullanması yasak net kullanması serbest ölemi ? nette daha çok radyasyon yokmu ? adam evlenmiştir belkıde balayına
çıkmıştır bıle ohhhhh ne güzel![]()
Tabıkı bekleme bu saatten sonra ınsan tas olsa arar be. Bu erkekler nekadar genısler ya. Konuları okudukca psıkolojım bozuluyo valla
Tamam tanışıp evlenenler tabi ki var, ama siz daha tanışmamışsınız bile. O yüzden güvenme dedik sana. Sağlıkla ilgili herhangi bi durumda yokmuş işte, hala ne yapsam diye düşünüyorsun. Aslında sen cevabı biliyorsun, başlamamış olan bu ilişkiyi bitirmek diye bir durumunda yok bence. Seven insanlar kilometrelerce uzaktan gelir sevdiğini görmeye, bu adam haber verme zahmetinde bile bulunmamış. Sence sevilmeyi hakediyor mu?
çok garip gerçekten ne hastalığı ki bu kimse telefon kullanamıyor onuda merak ettim okufdum yorumları acaba atladımmı onu
iliski sorumluluğunu tasıyan kisi azcık akıllı hareket eder
Ben olsam her şeyin bittiğini bildiren bir mail atar yoluma bakarım... Nasıl bir hastalık anlamadım ama telefon kullanmayınca sorumsuzluk da bonusu muev teli var,internet var...en kötü bir sms atma yolu var.. Bir insan ulaşmak isterse ulaşır.. Sesini duymak ister ya.. Pes!
artık kimseye güven yokkk aslında birini tanıdıgın aman ailesinide tanımak istiyceksın
siz iyimisiniz ? işim gücüm yok zaten insanlar bana vaktini ayırsın öneri versin derdimde dertlensin diye keyfi konular açıyorum .
hayır yanı ben ortada bir ilşki göremedimde o açıdan