• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk etmelimiyim ?

Telefon, internet, mektup, telgraf..
Devir iletisim devri..
Bu kadar kimsenin bi telefonunun dahi olmamasi bana pek inandirici gelmedi. Yuzyuze hic gorusmemissiniz, evini, adresini bilmiyorsunuz. Ortadan kaybolmus. Bir ay sonra merhaba dediginde size nasil hic birsey olmamis gibi eski tempoda devam edeceksiniz ki? :26: Seven insan her turlu ulasir. Bence ortada bir iliski yok.

Bence 1 ay çok uzun bi süre

En azından senin merak ettiğini düşünüp kendi arayamıyosa bile tanıdıklarından 'iyiyim merak etme ' tarzında bişi yazdırabilirdi.
Ben 2 saat ulaşamasam delirirdim galiba :53:
Bende ortada bi ilişki kaldığını düşünmüyorum.
Seven her koşulda arar :) Hadi seni geçtm o seni hiç mi merak etmiyor :50:

Bide hastalığı ne çok merak ettim:26:
Cep telefonu kullanmıyor demişsin.
Sende mi kullanmıyorsun ?Onda acil durumlar için tel numaran yok mu ? Köyde ev telefonu yok mu ? 2 dk olsada arayamaz mı ? büsürü soru geldi aklıma
Hiç doğru gelmedi bana..
Kötü bişi olduğunu düşünmüyorum arada tanıdıklar var demişsiniz illa ki haber gelirdi..

Yüzyüze görüşmeden nasıl sevgilli oldunuz? Ayrıca bence ortada ayrılabileceğiniz bir ilişki falan yok. Bu zamanda böyle bi durum bence imkansız, ama yine de inanıp inanmak sizin seçiminiz. Yaşınızı merak ettim. :)

Bence 1 ay çok uzun bi süre

En azından senin merak ettiğini düşünüp kendi arayamıyosa bile tanıdıklarından 'iyiyim merak etme ' tarzında bişi yazdırabilirdi.
Ben 2 saat ulaşamasam delirirdim galiba :53:
Bende ortada bi ilişki kaldığını düşünmüyorum.
Seven her koşulda arar :) Hadi seni geçtm o seni hiç mi merak etmiyor :50:

Bide hastalığı ne çok merak ettim:26:
Cep telefonu kullanmıyor demişsin.
Sende mi kullanmıyorsun ?Onda acil durumlar için tel numaran yok mu ? Köyde ev telefonu yok mu ? 2 dk olsada arayamaz mı ? büsürü soru geldi aklıma
Hiç doğru gelmedi bana..
Kötü bişi olduğunu düşünmüyorum arada tanıdıklar var demişsiniz illa ki haber gelirdi..

benim numaram var onda hastalığını burdan yazmak istemiyorum özelden mesaj atarsanız daha iyi olur . Gitmeden önce bir şekil bana ulaşmaya çalışacağını yasakta olsa telefon ayarlamaya çalışıcağını söylemişti . Evet ortak tanıdıklar var kötü bişi olsa çoktan gelirdi diye düşünüyorum ...

Yüzyüze görüşmeden nasıl sevgilli oldunuz? Ayrıca bence ortada ayrılabileceğiniz bir ilişki falan yok. Bu zamanda böyle bi durum bence imkansız, ama yine de inanıp inanmak sizin seçiminiz. Yaşınızı merak ettim. :)

yüzyüze görüşmek herşey demek değil bence , bazen hiç görmeden yüzyüze görüşüp sevgili olan bir sürü kişiden daha fazla şey paylabilirsiniz . yaş 19 .

benim numaram var onda hastalığını burdan yazmak istemiyorum özelden mesaj atarsanız daha iyi olur . Gitmeden önce bir şekil bana ulaşmaya çalışacağını yasakta olsa telefon ayarlamaya çalışıcağını söylemişti . Evet ortak tanıdıklar var kötü bişi olsa çoktan gelirdi diye düşünüyorum ...

Ben msj atamıyorum siz atarsanız sevinirim :)

yüzyüze görüşmek herşey demek değil bence , bazen hiç görmeden yüzyüze görüşüp sevgili olan bir sürü kişiden daha fazla şey paylabilirsiniz . yaş 19 .

Yok öyle bişey. Hiç görmediğin bi insanı sevemezsin, sadece sevdiğini düşünürsün. Ama bi insanı tanımak yazışmayla olacak şey değil. Belki söylediği herşey yalan, belki kendini çok farklı biri olarak tanıttı sana, belki hastalığı da yalan. (Ben senin yerinde olsam inanmam, nasıl bir hastalık ki bu tüm aile telefon kullanmayacak?).

Madem öyle bi durum var, o zaman senin ona ulaşabileceğin bir telefon numarası mutlaka olmalıydı. Belki söylediklerim sana şu an için saçma gelebilir, ya da kızabilirsin bana ama bence sen hayatına devam et. Böyle bir ilişki zaten sağlıklı bir şekilde devam etmez. Sevgi dediğin zaman ilgi gelir arkasından. Eğer yoksa, zaten sevgi de yoktur.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

hiç yüzyüze görüşmemişsin.sevgilim dediğin insanın şu an nerede yaşadığını bilmiyorsun,evini bilmiyorsun,onun telefon numarasını bilmiyorsun,sağlık durumunu bilmiyorsun,haftalardır haber alamıyorsun.diyelim terk edeceksin.terk et ama nasıl yapacaksın ki.ona ulaşabileceğin hiçbir iletişim bilgisi yok.bu ufacık bilgi bile gerçek bir ilişki yaşamadığının kanıtı.insan sevgilisinin nerede olduğunu bilmez mi hiç.mantıklı düşünürsen sen de anlayacaksın.

ne garip bir aile:53: bir zamanlar adams ailesi vardı. ona benzettim

$Addams-familyy.webp

telefon kullanmayan nete nasıl gırebılıyor kı ?
bnce baska bısey var bunun altında sen kendı yoluna devam et arkadasım

4 aydır görüşüyorsunuz ama henüz yüzyüze görüşmemişsiniz

1 aydır haber alamamanız da normal bu ilişki için

canim yorumlarinin tumunu okuyamadim, ancak durum pek normal degil, ortak arkadaslarimiz var diyorsuna ma bu adamin sana dogru soylediginden eminmisin. yani cok yakindan tanidiklarim var benzer sekilde yillarini harcayan, sonuc hersey yalan. cep telefonu kullanilmazsa ev telefonu vardir, baslarina birsey gelse bu devirde. cok guvenme zor biliyorum ama cok icten soyluyorum sana.

canim yorumlarinin tumunu okuyamadim, ancak durum pek normal degil, ortak arkadaslarimiz var diyorsuna ma bu adamin sana dogru soylediginden eminmisin. yani cok yakindan tanidiklarim var benzer sekilde yillarini harcayan, sonuc hersey yalan. cep telefonu kullanilmazsa ev telefonu vardir, baslarina birsey gelse bu devirde. cok guvenme zor biliyorum ama cok icten soyluyorum sana.

sağol canım .. çok morelim bozuluyor bugünde ses yok ..
Yok yalan değil eminim birebir tanıdığım insanların tanııdığı çünkü

Konu açıp bizim derdimizle dertlenen tavsiyeler veren insanları merakta bırakmak en sevmediğim şeydir öyüzden ufakta olsa gelişmlerden haberdar etmek adına yazıyorum... doğan abi ( ortak tanıdık ) sedatların memlekete gitti akrabalarını soruşturmak onlara ulaşmak için bakalım sonuç ne olacak .. Olurda kötü haber gelirse beni bırakmayın emi .....

Back
X