Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilişkiye gelene kadar ortada adam yok
baksana nasıl işse hiçkimse tel kullanmıyor kimse kimseye ulaşamıyor :44:
her neyse ilişki dediğinizin süresi nedir acaba canım merak ettim ben
ne kadar süredir birliktesiniz ki sen 1aydır haber almadan bekliyorsun ve kararsızsın
rahatsız olduğunu söylüyosun 1 aydır sesi çıkmıyomuş ters giden bişeyler varki annesinede ablasınada ulaşılmıyor ev telefonu falan yokmu evini falan bilmiyomusun terketmelimiyim diye düşüneceğine bunları düşün
Hayırlı akşamlar herkese , az önce forumda dolaşırken 8 saattir sevgilisine ulaşamayıp panikleyen bir arkadaşın konusunu okuyunca dedimki ben mi anormalim acaba ? Sedat'a 1 aydır ulaşamıyorum rahatsızlığından dolayı telefon kullanması yasaktı net üzerinden konuşuyorduk iki hafta akrabalarında kalıcağını söyledi ama iki hafta etti dört hafta annesi ve ablasınada ulaşamıyoruz onlarda telefon kullanmıyor . Şimdi bir ilişkim olup olmadığından dahi emin değilim bir aydır ses yok kendi kendime yaşıyorum öyle birşey olmuşmudur ? yo hiç sanmıyorum olsa gelirdi haberleri peki birşey olmadıysa neden bana ulaşmadı . Bu iş bitti deyip yoluma devammı etmeliyim yoksa bir aydır bekliyorum zaten kendi çapımda beklemeye devam edip nete girerse neden girip girmediğini mi sorup ona göremi karar vereyim yada birşey yapıp karar vermek zorundamıyım anormal mi sizce bu durum ne yapayım ?
canım vallahi çok garip geldi bana neden ulaşmayı denemiyor anlamadım gitti ben senin yerinde olsam bu iş biterdi açık ve net söylüyorum ne demek 1 ay yaa ben 2 saatte tahammül edemiyorum
ev telefonları yok zaten evde kalmıyorlar bi akrabalarında kalacaklardı iki hafta kalıp döneceklerdi .
canım nasıl bir ilşki yaşadığını ben bilemem normaldede böylemiydi mesela uzun süre aramamazlıkları olurmuydu sen daha iyi anlarsın ters giden bişeylerin olup olmadığını evine gidip baksan gelmişlerdir belki hiç normal değil çünkü birde rahatsızmış rahatsızlığı nedir sakıncası yoksa
normal şartlarda evet biterdi bitmeli büyük bir sorumsuzluk ama nedenini bilmiyorum ön yargılı davranmak istemiyorum ama bir yandan büyük bir boşluğun içindeyim ilişkim var mı yok mu daha ne kadar haber alamayacağım karma karışık bir durum . İyimi kötümü başına birşeymi geldi ? :S
Allah allah çok garip bir durum. :26:
Özel olmazsa rahatsızılığı ne idi erkek arkadaşının?
Çok ciddi bir şey olmalı...
Belki başına bir şey gelmiştir. Kimsenin gazına gelme bence.
İleride kötü haberini alırsan vicdan yaparsın. Bir şekilde ulaşmaya çalış sakın kimseyi de dinleme derim ben.
Sonuçta ilişkiyi ikiniz yaşıyorsunuz ve detaylar sizde gizli. Terk mi edildin erkek arkadaşın hasta mı gerçekten kimse bilemez. Bu konu ile ilgili pek yorum yapmakta hoş değil bence. Ya da kesin terk edildin demek...
Durum garip ama ortalıkta ciddi bir hastalık var.
Sen erkek arkadaşına bir şekilde ulaşmaya çalış. Olmadı internet üzerinden akrabasından rica et. :26:
evet bende böyle düşünüyorum arkasından ciddi birşey çıkarsa çok kötü vicdan azabı çekicem ... ortak tanıdıklar akrabalarına ulaşmaya çalışıyorlar ...
Önceden sana düşkün olduğunu ve köy ortamında olduğunu yazmışsın.
Oğulları etkilenmesin diye ailenin hiç bir ferdi telefon dahi kullanmıyorsa oğullarının üzerine titriyorlar demek ki.
Belki sana ulaşmak istiyordur ama ailesi telefonunu vermiyordur, internet zaten köy ortamında yok.
Aileler çok hassas oluyorlar bu tarz konularda özellikle anneler. Doktorun ağzından çıkan her laf onlar için emir niteliğinde oluyor.
Bence ailesi izin vermiyor olabilir.
Umarım önemli bir şeyi yoktur.![]()
çok teşekkür ederim ... benim aklıma takılan kısmı o ortak tanıdıklarımıza da hiç telefon etmemişler tamam hadi sedata müsade etmiyorlar ama o ortak tanıdıklarımızı bizzat kendileri neden aramadılar ?
Sen konuştun mu canım onlarla.? Sen ara durumunu sor, merak ettiğini söyle. Bakalım ne diyecekler o zaman. Zaten kötü bir şey varsa ortada ses tonlarından bile anlarsın.
canım ulaşmaya çalış bir şekilde umarım kötü bir şey yoktur anlamadan dinlemeden terketme ortada rahatsız bir insan var aksi takdirde vicdanınla hesaplaşamazsın ulaştığında ciddi bir açıklaması yoksa ozaman düşünebilirsin terketlerin gazına gelme
Bence kesinlikle bir şekilde ulaşmalısın ,gerekirse olduğu yere gitmelisin. Konuşmadan,görüşmeden kesin birşey söylenemez bence. Arkadaşının hastalığı neki o derece yasaklar vs:S illaki aileden birine ulaşmalısın bence sana ihtiyacı olabilir
Valla bilemiyorum canm o zaman beklemekten başka çare yok gibiulaşamıyorumelim kolum bağlı .. sadece il ilçe ismi biliyorum akrabalarının ismini bilmiyorum hadi atladım uçağa otobüse gittim diyelim sonra ne yapacağım ?