• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk etti hala arıyor

pinarme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
78
2
36
Ankara
merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce sevgilim beni terk etti ama kafası esince hala arıyor.. artık dayanamadım patladım ne istiyorsun gibi şeyler sordum hiç benim için değerlisin dedi.. e bende hala seviyorum şimdi çoğunuz kızacaksınız ama madem böyle sen aramaya devam edeceksin bende bundan yüz bulup sana mesaj atabiliyorum anlamsız yani devam edelim dedim ona... bu sefer olmaz olamaz deyip duruyor.. yani dengesizler mi beni bulur yoksa erkekler mi dengesiz.. yediğim içtiğim boğazımda düğüm oluyor çok canım sıkılıyor artık :59::52::84:

canım o senin sevginden emin olmuş arada yokluyor bence seniii..sen msjlarına cvp vermeseydin keşke..bak o zaman nasıl meraklanırdıı..niye ses çıkmıyor unuttumu beni diyee..zaten sen kendin demişsin o demeden madem arıyorsun bende msjlarına cvp atmadan duramıyorum devam edelim gibilerinden cümle...hehh tamam demiştir hala seviyor ..çekmiştir kendiniii...

CANIM numaranı değiştir sorun ortadan kalkar ama onun araması senın işine geliyor bence çoçuk dalga geçiyor gel birlikte olalım demişsin istememiş daha ne desin ALAY ediyor koy gıtsın bundan ne sana nede başkasın a hayır gelir DENGESİZ biri çünkü

Yüz verme, sert çık, bu hayat böyle gitmez, heba etme kendini böyle dengesiz biri için... :47:

merhaba kızlar yaklaşık 1 ay önce sevgilim beni terk etti ama kafası esince hala arıyor.. artık dayanamadım patladım ne istiyorsun gibi şeyler sordum hiç benim için değerlisin dedi.. e bende hala seviyorum şimdi çoğunuz kızacaksınız ama madem böyle sen aramaya devam edeceksin bende bundan yüz bulup sana mesaj atabiliyorum anlamsız yani devam edelim dedim ona... bu sefer olmaz olamaz deyip duruyor.. yani dengesizler mi beni bulur yoksa erkekler mi dengesiz.. yediğim içtiğim boğazımda düğüm oluyor çok canım sıkılıyor artık :59::52::84:

senden fazlasıyla emin olduğu için aklına esince arıyor olabilir
tabi özlüyor da olabilir
bence bi süre uzak dur açma telefonlarını bakalım ne olacak

kusura bakma konu sahibesi arkadasım ama kendine yazık etme bence dengesizin önd gideni..bu erkekleri anlamak güç..dengelisini bulmakta tabi.

Back
X