- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Hippili olan konu. Ama orda konu sahibi kendini savunmak için bu kadar debelenmediHayaller hayatlar. Adam ismini cismini zor hatırlıyordur. Geçen ki konuda da eğer fake değilse kendini kandırıyordu. Aşkları öyle büyükmüş ki karısı bile saygı duyacakmış hatıralar Bi odada duracakmış. O hatıraların olduğu kutuyu yediririm adama.
Kandırmak hakaret değil ki. Bu kadar sinirlenmenizi istemedim aslında. İletişim kurabiliriz de siz çok direnç koyuyorsunuz. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı.Sasifelekcikmazi bir onceki ağır hakaretlerinizden ve israrla tüm çabama rağmen 'bizi kandiriyorsun' demekten öteye gecmediginizden dolayı size cevap vermeyecegim. Benim söylediklerim, verdiğim cevaplar sizin umrunuzda bile değil. Ben buraya manas destani da yazsam ben artık sizin gözünüzde sizi kandirmaya çalışan biriyim. Yazacağınız başka hakaretler var ise yazın rahatlayın kapatalım konuyu zira iletişim kuramiyoruz sizinle
O konu fakeydi. Üye kadın olabilir ama masal anlatıyordu.Hippili olan konu. Ama orda konu sahibi kendini savunmak için bu kadar debelenmedi
Bence de öyle. Gerçekse de ordaki konu sahibinin iyi giden bir evliliği vardı.O konu fakeydi. Üye kadın olabilir ama masal anlatıyordu.
Sana ne ya, ne yaptıysa yaptı, öldüyse öldü, kaldıysa kaldı. Sana ne? Sen kimsin kendinde bu cüreti buluyorsun yaMerak ettiğim kısım bu değildi. Yapmak istediği çok şey vardı. Onları gerceklestirdi mi vs yaşantısına dair şeyler. Küçük bir sohbet edip sonsuza dek kapatma düşüncesi oluştu sadece. Ama düşününce sizlere de hak veriyorum, küçük bir ihtmal bile olsa kulağına gitmesini asla istemem. Hoşuma da gitmez. Kendimi de affetmem
Bakın ben tüm bunların saçmalık olduğunu kabul ediyorum zaten. İğrenç bir fikirdi. Ama niyetim asla huzur kaçırmak değildi, zaten bu ihtimal beni durdurdu. Ama ısrarla bizi kandırma diyorsunuz niye sizi kandirayim ki. Bence tahminimce kötü niyetli insanlar böyle muhakemelerle uğraşmaz gider bodoslama ne yapıyorsa yapar. Ben işin doğuracak sonuçlarını düşünüp bunun saçma bir fikir olduğunu kabul ettim zaten.Kandırmak hakaret değil ki. Bu kadar sinirlenmenizi istemedim aslında. İletişim kurabiliriz de siz çok direnç koyuyorsunuz. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı.
Ay bu ne ya adamı hiçbir sebep olmadan terk etmişsin birde nasıl acı çektiğini izlemişsin adam evlenince mi aklın başına geldi ne oldu başkasını sevmesi zoruna mı gitti de bir atak yapma derdine düştün vazgeçilmez mi sandın kendini? Hangi sıfatla adamın kardeşiyle konuşacaksın, hiç utanmayacak mısın konuşurken? Ne diyeceksin, ben abini güzelce bir terk ettim benden sonra nasıl acı çekti nasıl hayatına başkasını aldı diye mi soracaksın?Adam evlenmiş mutluluğu bulmuş sen hala seneler geçmiş adamın yakasındasın ay salın insanları bi beeeeeeeeeeeee biraz onurunuz olsun bu basitlik nedirKizlar selam. Ben zamanında çok büyük bir aşk yaşadim. İlk askimdi. Birbirimizi çok seviyorduk bir de o küçük yaslarin vermiş olduğu coşku. Tam filmlerden fırlamış gibiydik. 3 sene kadar da sürdü. Bir gün onu aniden terk ettim. Hattımı kırdım attim. Zaten taşiniyorduk da izimi kaybettirdim. Sosyal medya zaten kullanmıyordum. Bana hiçbir şekilde ulasamazdi. Ortak birkaç arkadaşimiz vardı onlarla da bağlantımı koparmistim. O zamanlar o kafayla bunu yapmam gerektigini dusunmustum çok zor da olsa yapmıştım. Terk eden bendim, ama en az onun kadar acı cekmisimdir. Tabi sonrasinda ben yoluma baktım yeni bir hayat kurdum ama ara ara bir Twitter hesabı vardı hep oradan takip ettim onu sessizce. Yıllarca acisini paylaştı. Doğum günlerimi kutladi. Son birkaç yıldır Twitterini kullanmayı bırakmisti. Öğrendim ki evlenmiş aniden, daha yeni. Tam da yıllar sonra onunla konuşmak için cesaretimi anca toplamisken. İçimde o kadar çok birikmiş şey var ki sadece dostane bir şekilde uzun uzun konuşalım ben anlatayım o dinlesin, o anlatsın ben dinliyim, etegimizdeki taşları dokelim sonra tekrar çıkalım birbirimizin hayatından sadece bunu istiyordum. Şimdi artık bunu yapamam evli sonuçta. Ama bir erkek kardeşi var onunla konuşmak istiyorum, kardeşi beni ismen biliyor ama tanişmiyoruz. Kardeşinden onu dinlemek istiyorum, bunca yıldır ne yaptı, neler yaşadı, birkaç da fotoğrafina bakıp sessizce gitmek istiyorum. Sizce aramızda kalmasi için söz alsam ve böyle bir şey yapsam, onun ve eşinin kulağına gitme ihtimali var mıdır kardeşi nasıl biri tanımıyorum soncuta. Kimsenin huzurunu kaçırmak istemem. Ama bir yanımda diyor ki bunu neden soylesin ki kimse abisinin huzurunun kacmasini kafasının bulanmasini istemez aramızda konuşuruz ve sonsuza dek kapatırız..
Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
Alıntıladığın yorumu gördüğümde seninle benzer yorum yazacaktım çok güzel anlatmışsınSana ne ya, ne yaptıysa yaptı, öldüyse öldü, kaldıysa kaldı. Sana ne? Sen kimsin kendinde bu cüreti buluyorsun ya
Adam emin ol senin gibi toksik birinden sonra hayatına kim girse Melek sanmistir. Hatta terkedilme korkusu ile üstüne titriyordur karısının.
Kendi mutsuzlugunda boğul, neden insanları da çekiyorsun?
Ne münasebet kardeşi? Ben böyle bir şey yapsam evli barkli ablamın eski sevgilisiyle iletişime geçsem valla beni beş yerimden bıçaklar. Kaldı ki adamın da karısı vardır,nişanlısı vardır. Elin narsist manyak kadiniyla neden konuşup eşinin yanlış anlamasına sebep olsun ki? Neden hayatındaki kişinin ardından iş çevirsin?
Bu saçma düşünceni at kafandan. Kimseye de rahatsızlık verme..
Hatta mümkünse bir psikiyatri doktoruna görün,ilaç falan kullan. Psikolojin hiç normal değil
Attım bile.Bu saçma düşünceni at kafandan.
Attım bile.
Sen aileden biri değilsin kardeşine yazsan bile seni rencide etme ihtimali yüksek ya da konuşmama ihtimali yüksek hiç yüzün kızarmayacak mı? adamı sal bak sen de kendi hayatınaSize asla inandiramayacagim bunu anliyorum şuan. Böyle bir şeyin aksiyonu mu olur. Kardeşinin soylememe ihtimalini düşünerek düşündüm tüm bunları. Olur da söyleme ihtimali olursa diye de gerceklestirmedim zaten bunu. Aksiyon arayan kötü niyetli biri böyle mi yapar. Saçmalık olduğunu kabul ettim ve en küçük huzur kacirma ihtmaline karşı sildim attım kafamdan
Daha bugün dedim konulara hemen yorum yapmayacağım diye. Bekleyip yorum yapmak lazım. Çok enteresan şeyler çıkıyor. İlk yorumlar havada kalıyor hep. Arastirmaci kimliğinizi kutluyorumEki Görüntüle 3234035
Daha iki hafta önce 'nisanliyim' demişsin, nisanliyla ilgili konular açmışsın.
Bu çok iyi niyetle düşündüğün şey nişanlına ayıp değil mi????
"Tam da onla konuşacak cesareti bulmuştum" demişsin, ama bu cesareti bulduğun vakit parmağında yüzük var..bu nasıl iş?
Hala da 'ben şöyle iyi insanım, böyle iyi insanım,kimseyi uzmem' altmetinli mesajların var.
Bu nasıl iyilik?
Toksik kelimesi resimli sözlük olsa senin fotoğrafini basarlardi
Aboovvv hem evli insanın arasına girmeye çalışıyor hem de kendisi nişanlı PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ üzüldüm bunun nişanlıyaEki Görüntüle 3234035
"Tam da onla konuşacak cesareti bulmuştum" demişsin, ama bu cesareti bulduğun vakit parmağında yüzük var..bu nasıl iş?
Hala da 'ben şöyle iyi insanım, böyle iyi insanım,kimseyi uzmem' altmetinli mesajların var.
Bu nasıl iyilik?
Biz tam da o zamanda ayrildik zaten. Hayatımda olan biri değil.Eki Görüntüle 3234035
Bu nasıl iyilik?
Haydaaaa. Tam vazgeçtin diye seni linçlemeyi bırakacaktık ki yeni Bi linç sebebi çıktı, görüyor musun . AfsgsgsEki Görüntüle 3234035
Bu nasıl iyilik?
Ama bu nişanlın varken eski sevgilini stalkladığın ve onu düşündüğün gerçeğini değiştirmiyor ki?Biz tam da o zamanda ayrildik zaten. Hayatımda olan biri değil.
Size oturup hayat hikayemi anlatirdim lakin anlamak isteyeceginizi dusunmuyorum. Benim eski sevgilim diye bahsettiğim kişiye hiçbir zaman dönme isteğim ya da niyetim olmadı. Öyle bir girisimim de olmadı şu saatten sonra da zaten olamaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?