Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hippili olan konu. Ama orda konu sahibi kendini savunmak için bu kadar debelenmedi

Kandırmak hakaret değil ki. Bu kadar sinirlenmenizi istemedim aslında. İletişim kurabiliriz de siz çok direnç koyuyorsunuz. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı.

Retro mu var? Herkes bugunlerde ya eski sevgilisi aklına düşüp yazmak istiyor ya da herkesin eski sevgilisi aylar hatta seneler sonra yazıyor bütün konu basliklari böyle hemen hemen

Sana ne ya, ne yaptıysa yaptı, öldüyse öldü, kaldıysa kaldı. Sana ne? Sen kimsin kendinde bu cüreti buluyorsun ya
Adam emin ol senin gibi toksik birinden sonra hayatına kim girse Melek sanmistir. Hatta terkedilme korkusu ile üstüne titriyordur karısının.
Kendi mutsuzlugunda boğul, neden insanları da çekiyorsun?
Ne münasebet kardeşi? Ben böyle bir şey yapsam evli barkli ablamın eski sevgilisiyle iletişime geçsem valla beni beş yerimden bıçaklar. Kaldı ki adamın da karısı vardır,nişanlısı vardır. Elin narsist manyak kadiniyla neden konuşup eşinin yanlış anlamasına sebep olsun ki? Neden hayatındaki kişinin ardından iş çevirsin?
Bu saçma düşünceni at kafandan. Kimseye de rahatsızlık verme..
Hatta mümkünse bir psikiyatri doktoruna görün,ilaç falan kullan. Psikolojin hiç normal değil

Kandırmak hakaret değil ki. Bu kadar sinirlenmenizi istemedim aslında. İletişim kurabiliriz de siz çok direnç koyuyorsunuz. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı.
Bakın ben tüm bunların saçmalık olduğunu kabul ediyorum zaten. İğrenç bir fikirdi. Ama niyetim asla huzur kaçırmak değildi, zaten bu ihtimal beni durdurdu. Ama ısrarla bizi kandırma diyorsunuz niye sizi kandirayim ki. Bence tahminimce kötü niyetli insanlar böyle muhakemelerle uğraşmaz gider bodoslama ne yapıyorsa yapar. Ben işin doğuracak sonuçlarını düşünüp bunun saçma bir fikir olduğunu kabul ettim zaten.
Tesekkur ederim hepimizin hakkında hayirlisi

Ay bu ne ya adamı hiçbir sebep olmadan terk etmişsin birde nasıl acı çektiğini izlemişsin adam evlenince mi aklın başına geldi ne oldu başkasını sevmesi zoruna mı gitti de bir atak yapma derdine düştün vazgeçilmez mi sandın kendini? Hangi sıfatla adamın kardeşiyle konuşacaksın, hiç utanmayacak mısın konuşurken? Ne diyeceksin, ben abini güzelce bir terk ettim benden sonra nasıl acı çekti nasıl hayatına başkasını aldı diye mi soracaksın?Adam evlenmiş mutluluğu bulmuş sen hala seneler geçmiş adamın yakasındasın ay salın insanları bi beeeeeeeeeeeee biraz onurunuz olsun bu basitlik nedir

Alıntıladığın yorumu gördüğümde seninle benzer yorum yazacaktım çok güzel anlatmışsın

Daha iki hafta önce 'nisanliyim' demişsin, nisanliyla ilgili konular açmışsın.
Bu çok iyi niyetle düşündüğün şey nişanlına ayıp değil mi????
"Tam da onla konuşacak cesareti bulmuştum" demişsin, ama bu cesareti bulduğun vakit parmağında yüzük var..bu nasıl iş?
Hala da 'ben şöyle iyi insanım, böyle iyi insanım,kimseyi uzmem' altmetinli mesajların var.
Bu nasıl iyilik?
Toksik kelimesi resimli sözlük olsa senin fotoğrafini basarlardi

Sen aileden biri değilsin kardeşine yazsan bile seni rencide etme ihtimali yüksek ya da konuşmama ihtimali yüksek hiç yüzün kızarmayacak mı? adamı sal bak sen de kendi hayatına

sana armağan ediyore

Daha bugün dedim konulara hemen yorum yapmayacağım diye. Bekleyip yorum yapmak lazım. Çok enteresan şeyler çıkıyor. İlk yorumlar havada kalıyor hep. Arastirmaci kimliğinizi kutluyorum

Aboovvv hem evli insanın arasına girmeye çalışıyor hem de kendisi nişanlı PÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ üzüldüm bunun nişanlıya

Biz tam da o zamanda ayrildik zaten. Hayatımda olan biri değil.
Size oturup hayat hikayemi anlatirdim lakin anlamak isteyeceginizi dusunmuyorum. Benim eski sevgilim diye bahsettiğim kişiye hiçbir zaman dönme isteğim ya da niyetim olmadı. Öyle bir girisimim de olmadı şu saatten sonra da zaten olamaz. Bunu anlamak bu kadar zor olmamali

Haydaaaa. Tam vazgeçtin diye seni linçlemeyi bırakacaktık ki yeni Bi linç sebebi çıktı, görüyor musun . Afsgsgs

Ne vasifla ,kim olarak adamın kardeşiyle onun hakkında konuşacaksınız, bilgi alacaksınız?
Ne yapmışsa yapmış size ne yahu?
Aşkınızdan ölüp bittiğini düşündüğünüz eski sevgilin evli mutlu olması rahatsız etmiş, sizi. Bir yerlerden kaşıyayım derdindesiniz, yapmayı düşündüğünüz şey çok düşük bir hareket olur.
Egonuzu tatmin edecek başka şeyler bulun.

Ama bu nişanlın varken eski sevgilini stalkladığın ve onu düşündüğün gerçeğini değiştirmiyor ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…