- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
- Konu Sahibi nezamandiraraftayim
-
Sizin niyetle konu sahibinin niyeti ve aksiyon planı tamamen farklı. Konu sahibi aranıyor, araniyorsun deyince biz suçlu oluyoruz.ağzıma sıçsa yeridir. ben hak ettim. ama konuşmayı uzatmak istemiyorum ben.
-Hakkını helal et. Seni kırdım, kötü ayrıldık hakkına girdim. Evliliğinde mutluluklar. Lütfen hakkını helal et bu karmayı taşımak istemiyorum.
Diyecegim bu- beklediğim cevap ise;
-Helal olsun, teşekkürler…
Yani benim kendi açımdan böyle. Çünkü duygu vs bitmiş, adam evlenmiş. Karısına saygım var, hemcinsim. Ama herkesin niyeti bu mudur bilemem :)
Yok hiçbir şey yapmayacagim amacım onu rahatsız etmek değildi zaten. Ben çok başka dusunmustum aslinda. Ama gereksiz bir şey kabul ediyorum bunuNarsist olabileceğinizi düşündünüz mü hiç?
Bence hiç bir müdahalede bulunmayın. Siz kendi o kendi hayatını yaşasın.
kim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelimEvet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. Sacmalik
Ben zaten günün sonunda ölçüp biçip yine bunu yapmayacaktim kendimi biliyorum. Buraya yazıp aslında ben ne yaşıyorum neden bunu istiyorum onu anlamaya çalıştım biraz da. İlgi arsızı kötü niyetli bir kahpe olduğumu öğrendim.
Takıntılı, saplantılı vs bunlari anlarım hak da veririm de. Bu kadarı cok fazla:) geçen gün biri kocami aldatacagim minvalinde bir konu açmış o bile benim kadar linç yemedi
O konuya denk gelseydim yerden yere vururdum, merak etmeEvet ben de aynısını düşündüm. Hadi diyelim hiçbir sıkıntı olmadı konuştuk kapattık. Merak ettiğim her şeyi öğrendim. Elime ne gecicek. Sacmalik
Ben zaten günün sonunda ölçüp biçip yine bunu yapmayacaktim kendimi biliyorum. Buraya yazıp aslında ben ne yaşıyorum neden bunu istiyorum onu anlamaya çalıştım biraz da. İlgi arsızı kötü niyetli bir kahpe olduğumu öğrendim.
Takıntılı, saplantılı vs bunlari anlarım hak da veririm de. Bu kadarı cok fazla:) geçen gün biri kocami aldatacagim minvalinde bir konu açmış o bile benim kadar linç yemedi
Benim bağ kesme yaptırmam gerek evet… En iyisiSizin niyetle konu sahibinin niyeti ve aksiyon planı tamamen farklı. Konu sahibi aranıyor, araniyorsun deyince biz suçlu oluyoruz.
Siz o kişinin hakkına girdiğiniz için işlerinizin kötü gittigini düşünüp o kişiden hellalik almak istiyorsunuz. Bunun için meditasyonlar vs var.Bag kesme vs. Ne kadar işe yarar bilmem. İlla o kişi ile yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz yanlış anlaşılabilir.
Hiçbir başlığa uymayanlarda idi bulursam atayimkim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelim
bunun dışında o kocasını aldatacakmış siz günahsız bir kadının evliliğini sarsacaksınız belki de
Yaptırma yok. Biri bir uygulama yapmıyor. Konuyu tümden kapattiracaksinizBenim bağ kesme yaptırmam gerek evet… En iyisi
Saçmalık kabul, fazlaca arabesk kabul. Ama aranma, işte burada yanılıyorsunuz. Ama içimi açıp niyetimi goremeyeceginizden ve belki de yazdiklarim öyle hissettirdiginden siz de haklısınız ne diyim.O konuya denk gelseydim yerden yere vururdum, merak etme
Kahpe değilsin, kimse öyle bi şey demedi ama düşündüğün şeyler saçmalık, fazlaca da arabesk. Işin içinde bencillik, ilgi arsızlığı, ego, aranma var.
Sal herifi, kendini de sal, yoluna bak.
Günah işlediğini, hakka girdiğini düşünüyorsan Allah'a tövbe et, dua et, "bunu yaptım hayat boyu işlerim yolunda gitmez" kafasından da çık, bu enerjiyle hep sıkıntı çekersin hayatına.Benim bağ kesme yaptırmam gerek evet… En iyisi
Valla okuyunca öyle görünüyor, ilk okuduğumda hele aşırı sinirlendimSaçmalık kabul, fazlaca arabesk kabul. Ama aranma, işte burada yanılıyorsunuz. Ama içimi açıp niyetimi goremeyeceginizden ve belki de yazdiklarim öyle hissettirdiginden siz de haklısınız ne diyim.
Ve zibilyon kere söyledim yine söylüyorum bu gerçekten saçmaydı, bunu hiçbir zaman hayata geçirmeyecegim
Ben biliyorum yada az çok tahmin ediyorum diyelim. Senelerdir, bir şekilde sizde takılı kalmış, sosyal medyadan acı paylaşmalar, doğum gününüzü kutlamalar... Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
Ee ne zaman bana hakaret edicek acaba diye okudum sonuna kadarKaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))
Kendine itiraf et adamın seni unutmuş olmasını istemiyorsun. Ben de boyleyim hic elestirmiorum. Sırf böyle sacma sapan ardımdaki yıkımı bi seyredeyim ne bileyim içtiğim rakı daha anlamlı olsun diye olur olmadik ayrilmalarim cok olmuştur.
Ama hayat bana şunu öğretti ki herkesin yerini mutlaka biri alıyor. Kimse vazgecilmez değil. Anlamadigim tek sey birine olan sevgi gerçekse ayrılınca o nereye gidiyor. Hani fizikte vardan yok olmazdi ulan diyo insan. Çünkü bazen özgün bi bağ yakaliosun bi aşkta, bi başkasıyla asla bulamiosun öyle bi uyum, daha farkli buluosun ama öbürüne benzemio oluyor dolayisiyla nasi oluyo da ona ihtiyac duymamaya başlıyor insan bu cok enteresan gelio bana.
Bilmiyorum olabilir belli ki sana bana özgün geliyor işte bi :)) ben genelde geçmişte yaşamayı seviyorumEe ne zaman bana hakaret edicek acaba diye okudum sonuna kadar
Beni anladiginizi hissettim. Tesekkur ederim.
Belki de o özgün bağ biz kafamızda kuruyoruz öyle hayal ediyoruz öyle görmek istiyoruz diye vardır. Ya da bir şeyleri zirvede biraktigimiz içindir. Zihnin oyunları bitmez. En iyisi daima önümüze bakmak..
Zamanın derinliklerinde kayboluyor.Kaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))
Kendine itiraf et adamın seni unutmuş olmasını istemiyorsun. Ben de boyleyim hic elestirmiorum. Sırf böyle sacma sapan ardımdaki yıkımı bi seyredeyim ne bileyim içtiğim rakı daha anlamlı olsun diye olur olmadik ayrilmalarim cok olmuştur.
Ama hayat bana şunu öğretti ki herkesin yerini mutlaka biri alıyor. Kimse vazgecilmez değil. Anlamadigim tek sey birine olan sevgi gerçekse ayrılınca o nereye gidiyor. Hani fizikte vardan yok olmazdi ulan diyo insan. Çünkü bazen özgün bi bağ yakaliosun bi aşkta, bi başkasıyla asla bulamiosun öyle bi uyum, daha farkli buluosun ama öbürüne benzemio oluyor dolayisiyla nasi oluyo da ona ihtiyac duymamaya başlıyor insan bu cok enteresan gelio bana.
Bak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.Kaçan balık büyük olur, yemeyenin malını yerler, kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı olur, birinin sumuk gibi attigini bi başkası ilik diye kapar minvalinde laflar dolanio kafamda su an :))
Kimse kimseyi kimseden sökup almadı zaten birlikte değildik. Bu yargı tamamen yanlış. Kimsenin canını sıkmak veya kendimi hatirlatmak gibi bir amacım yoktu. Bu tamemen kötü niyetli bir düşünce olurdu.Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...
Kesinlikle gereksiz bir fikirdi.Alın aynayı karşınıza siz anlatın siz dinleyin. Birlikte dökün taşlarınızı. Diğerini boşverin kötü fikir.
Sasifelekcikmazi bir onceki ağır hakaretlerinizden ve israrla tüm çabama rağmen 'bizi kandiriyorsun' demekten öteye gecmediginizden dolayı size cevap vermeyecegim. Benim söylediklerim, verdiğim cevaplar sizin umrunuzda bile değil. Ben buraya manas destani da yazsam ben artık sizin gözünüzde sizi kandirmaya çalışan biriyim. Yazacağınız başka hakaretler var ise yazın rahatlayın kapatalım konuyu zira iletişim kuramiyoruz sizinleBak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?