Terk ettiğim eski sevgilim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin niyetle konu sahibinin niyeti ve aksiyon planı tamamen farklı. Konu sahibi aranıyor, araniyorsun deyince biz suçlu oluyoruz.
Siz o kişinin hakkına girdiğiniz için işlerinizin kötü gittigini düşünüp o kişiden hellalik almak istiyorsunuz. Bunun için meditasyonlar vs var.Bag kesme vs. Ne kadar işe yarar bilmem. İlla o kişi ile yüzyüze görüşmek zorunda değilsiniz yanlış anlaşılabilir.

Narsist olabileceğinizi düşündünüz mü hiç?
Bence hiç bir müdahalede bulunmayın. Siz kendi o kendi hayatını yaşasın.
Yok hiçbir şey yapmayacagim amacım onu rahatsız etmek değildi zaten. Ben çok başka dusunmustum aslinda. Ama gereksiz bir şey kabul ediyorum bunu

kim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelim
bunun dışında o kocasını aldatacakmış siz günahsız bir kadının evliliğini sarsacaksınız belki de

O konuya denk gelseydim yerden yere vururdum, merak etme
Kahpe değilsin, kimse öyle bi şey demedi ama düşündüğün şeyler saçmalık, fazlaca da arabesk. Işin içinde bencillik, ilgi arsızlığı, ego, aranma var.
Sal herifi, kendini de sal, yoluna bak.

Benim bağ kesme yaptırmam gerek evet… En iyisi

kim o ben kaçırmışım link at hemen linçleyelim
bunun dışında o kocasını aldatacakmış siz günahsız bir kadının evliliğini sarsacaksınız belki de
Hiçbir başlığa uymayanlarda idi bulursam atayim hayır kimsenin evliliğiyle işim olmaz oyle biri asla değilim ama bunu söylemekten öteye gecemiyorum

Saçmalık kabul, fazlaca arabesk kabul. Ama aranma, işte burada yanılıyorsunuz. Ama içimi açıp niyetimi goremeyeceginizden ve belki de yazdiklarim öyle hissettirdiginden siz de haklısınız ne diyim.
Ve zibilyon kere söyledim yine söylüyorum bu gerçekten saçmaydı, bunu hiçbir zaman hayata geçirmeyecegim

Valla okuyunca öyle görünüyor, ilk okuduğumda hele aşırı sinirlendim
Bitmiş gitmiş hikaye, öğrenmek bazen daha üzücü de olabilir, ben pek inanmıyorum öyle yüzleştik, mevzu kapandı olaylarına. Bazen kestirip atmak lazım, didikleyince başka saçmalıklar olabiliyor.

Narsist birey durduk yere sevgilisini terk edip kahrolmasını izleyip tatmin olur, egosu okşanır. Adam yıllarca ona tivitler atarak bu pohpohlamayı ziyadesiyle yapmaktadır. Ama adam pohpohlamayı kesince narsist birey panikler. O yüzden tekrar adamın hayatına temas ederek ilgili üzerine çekmek ister. Her ne kadar kimsenin hayatını mahvetme derdim yok dese de içten içe tüm ilgi yine onun olsun, egosu okşanmaya devam etsin ister.

Neden böyle bir şeye ihtiyaç duyuyorum inanin ben de bilmiyorum. Bunu yaptığımda çok rahatlayacakmis gibi hissediyorum..
Ben biliyorum yada az çok tahmin ediyorum diyelim. Senelerdir, bir şekilde sizde takılı kalmış, sosyal medyadan acı paylaşmalar, doğum gününüzü kutlamalar... Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...

Ee ne zaman bana hakaret edicek acaba diye okudum sonuna kadar
Beni anladiginizi hissettim. Tesekkur ederim.

Belki de o özgün bağ biz kafamızda kuruyoruz öyle hayal ediyoruz öyle görmek istiyoruz diye vardır. Ya da bir şeyleri zirvede biraktigimiz içindir. Zihnin oyunları bitmez. En iyisi daima önümüze bakmak..

Bilmiyorum olabilir belli ki sana bana özgün geliyor işte bi :)) ben genelde geçmişte yaşamayı seviyorum ama hep önüme bakarim ilerlerim yani, kafam arkada kalır sadece. Hep ihtimalleri düşünürüm hani şu şöyle olsun istiosan falanca sayfaya atla kitaplari gibi yaşamak isterdim hayati. En ufak fevri kararla pat diye her sey sonsuza kadar degisebilio çünkü. Umarim senin de karşına unutturacak birisi cikar. Ama merakini anliyorum. Asil merak etmemek tuhaf geliyor.

Zamanın derinliklerinde kayboluyor.

Bak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.

Ondaki sizi söküp atan kadının canını sıkmak, kendinizi hatırlatmak için böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsunuz. En hafif tabirimle...
Kimse kimseyi kimseden sökup almadı zaten birlikte değildik. Bu yargı tamamen yanlış. Kimsenin canını sıkmak veya kendimi hatirlatmak gibi bir amacım yoktu. Bu tamemen kötü niyetli bir düşünce olurdu.
Belli ki okuyunca öyle anlaşılıyor. İşin aslı öyle değil.
Ama bu konuda daha fazla 'hayır kötü niyetli değildim' diye açıklama yapmayacağım çünkü üstte kizlarla yeterince konuştuk kendimi anlatmaya çalıştım,tekrara düşüyorum.

Bak şekil 1A . Kendine ve bize dürüst bir yorum. Konu sahibi bak üye kendini tanıyor, dürüst yorumunu yazıyor, bizi ve kendini kandırmiyor. Örnek almalisin bence.
Sasifelekcikmazi bir onceki ağır hakaretlerinizden ve israrla tüm çabama rağmen 'bizi kandiriyorsun' demekten öteye gecmediginizden dolayı size cevap vermeyecegim. Benim söylediklerim, verdiğim cevaplar sizin umrunuzda bile değil. Ben buraya manas destani da yazsam ben artık sizin gözünüzde sizi kandirmaya çalışan biriyim. Yazacağınız başka hakaretler var ise yazın rahatlayın kapatalım konuyu zira iletişim kuramiyoruz sizinle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…